Αγανακτισμένοι στη σουίτα ΙΙ

Το δεύτερο επεισόδιο της νέας μας υπερπαραγωγής  τώρα στις οθόνες σας..

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ , ΕΡΩΤΕΣ  , ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ..!

ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ , ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ SEX…!

Επεισόδιο δεύτερο :

Όταν επιτέλους έφτασαν νύχτα στη πλατεία , υπήρχε ήδη πάρα πολύς κόσμος συγκεντρωμένος για να τους υποδεχθεί. Το ξενοδοχείο ,  φωτισμένο επιβλητικά  , δέσποζε στη τεράστια πλατεία που ήταν γεμάτη κόσμο . Το προσωπικό τους οδήγησε με υποκλίσεις στη Προεδρική σουίτα:

 … από κάτω το πλήθος , σε κατάσταση έκστασης επευφημούσε τους  δύο ηγέτες , ενώ ανάμεσα στους διαδηλωτές είχαν ήδη παρεισφρήσει τα οργανωτικά στελέχη του Ιδρύματος : Παπούλης , Δόκτωρ Σούης , Καργούδης , Αναγνώστης  και άλλοι έμπειροι προβοκάτορες  , σύμφωνα με τις οδηγίες του Προέδρου , μοιράζωντας σταφίδες για να προσελκύουν και να ενδυναμώνουν τους αγανακτισμένους  διαδηλωτές :

… σε μια σύντομη σύσκεψη , σε μια γωνιά της πλατείας τα στελέχη του Ιδρύματος αποφάσισαν τις περαιτέρω κινήσεις και τεχνικές που θα χρησιμοποιούσαν , ώστε να εκτονώνεται δημιουργικά η αγανάκτηση του πλήθους  ,που ολοένα πύκνωνε και γινόταν πιό μαχητικό :

Στη πολυτελή σουίτα οι συσκέψεις ήταν διαρκείς και τα τηλέφωνα βούιζαν ασταμάτητα. Πολιτικοί , διανοούμενοι , ηγέτες συνδικάτων και απλοί πολίτες τηλεφωνούσαν για να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στο διάβημα των δύο ανδρών. Τηλεγραφήματα , emails  και faxes κατέφθαναν από όλες της γωνιές της χώρας . Ο Πρόεδρος , εξαντλημένος από την ένταση των στιγμών , μαζί με τη συνοδεία του κατέβηκαν στο bar για λίγη χαλάρωση :

Και ενώ έξω ο παλμός του πλήθους δονούσε τη πλατεία , ο Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με οπαδούς του κινήματος των αγανακτισμένων και να φωτογραφηθεί μαζί τους :

[ Αριστερά όπως βλέπουμε η κα Ένη ]

… αλλά ενώ αυτές είχαν υποκύψει στον αρρενωπό μαγνητισμό που εξέπεμπε από κάθε μόριο του ο Πρόεδρος , στο φουαγιέ εμφανίστηκε Εκείνη….. Με συνοδεία από μερικές Σερβίδες μπήκε στο bar και αιχμαλώτισε αμέσως όλα τα βλέμματα. Η έντονη παρουσία της γέμιζε το χώρο :

[ οι παλιοί συναγωνιστές θα αναγνωρίσουν εδώ τη Λαίδη..]

..ο Πρόεδρος έκπληκτος σηκώθηκε και έτρεξε να την υποδεχθεί  , εμφανώς συγκινημένος , τη συναντούσε μετά από χρόνια . Φεύγωντας κάποτε με ένα αεροπλάνο Εκείνη του είχε αφήσει πληγή αθεράπευτη :

… γιατί τώρα που Εκείνη ήταν κοντά του ένοιωθε ακόμα πιό δυνατός , έτσι ώστε να φέρει σε πέρας τη πατριωτική του αποστολή. Μια αποστολή που είχε την υποστήριξη όλων των μελών και οπαδών του Ιδρύματος , αλλά πλέον και της τεράστιας πλειοψηφίας του λαού. Όμως δεν ήταν ώρα για φλέρτ … Προείχε η συσπείρωση και η οργάνωση των δυνάμεων :

… Απ έξω το πλήθος συνεχώς καλούσε το πρόεδρο να εμφανιστεί και να μιλήσει , αλλά έφτασαν πληροφορίες για πιθανή προβοκάτσια :

.. αποφάσισαν τότε ότι θα ήταν πιό φρόνιμο να περιμένουν μέχρι τα στελέχη του ιδρύματος  , που δραστηριοποιούνταν έξω στη πλατεία , να εξουδετερώσουν κάθε πιθανή απειλή. Ο Παπούλης και οι Λέφτηδες ανέλαβαν την αποστολή συνεπικουρούμενοι από τις Σερβίδες που αποτελούσαν τη συνοδεία της Λαίδης. Η επιχείρηση εξελίχθηκε ομαλά , αν και υπήρξαν  μερικά ασήμαντα επεισόδια :

[ με τα άσπρα φέσια οι Λέφτηδες .. ]

έτσι ο Πρόεδρος , ο George και η Λαίδη  έμειναν στο bar μαζί με φίλους και συναγωνιστές  μέχρι να λυθούν τα προβλήματα ασφάλειας. Μαζεύτηκαν γύρω από το πιάνο του Sam ,  πίνωντας και τραγουδώντας επαναστατικά τραγούδια :

.. την ίδια ώρα έξω ο λαός των αγανακτισμένων είχε στήσει το απέραντο πανηγύρι της πραγματικής δημοκρατίας στη πιό άμεση μορφή της. Όσοι πράκτορες του διεθνούς και ντόπιου σοσιαλισμού επιχείρησαν να  διαστρέψουν , να αποπροσανατολίσουν και να διαβάλλουν τη μεγαλειώδη εκδήλωση απέτυχαν παταγωδώς. Ο Πλοίαρχος  Ζέππος  παλιός και πιστός συνεργάτης του Προέδρου  , που αν και σε αποστρατεία είχε ξαναφορέσει τη στολή του , ήρθε στο bar για να ανακοινώσει ότι :

.. είχε έρθει η ώρα για το Πρόεδρο και τη συνοδεία του να ανέβουν στη σουίτα , να βγούν στο μπαλκόνι και να απευθυνθούν από εκεί στο τεράστιο πλήθος που ανυπομονούσε να τον ακούσει..

[ συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο ,,, μη το χάσετε..!]


This entry was posted in Καβάντζα με φωτορομάντζα, Προπάπους. Bookmark the permalink.

20 Responses to Αγανακτισμένοι στη σουίτα ΙΙ

  1. Ο/Η sissa ben dahir λέει:

    Ρε συ παποyλη, …μώ τη GB που σας τ’ ακουμπάει κανονικά και όλο αυτή προβάλετε όλοι σας. Ακόμα και στα φωτορομάντσα.
    Εμείς δλδ του ΚG και οι παρακάτου συνάδερφοι του Athens Plaza, τί πρέπει να κάνουμε για να παίξουμε έστω ένα μικρό ρολάκι στο φόντο της επερχόμενης εθνικής παλιγενεσίας βου;
    Αν εσείς επιμένετε να εγκαταστήσετε τον πρόεδρο και τον Ζωρζ στη GB, εμείς θα αναγκαστούμε να φέρουμε για διαμονή και έμμεση διαφήμιση, έναν άλλο θρυλικό πρόεδρο και λαΙκό ηγέτη.

  2. Ο/Η papoylis λέει:

    ..Τι μας λες ορέ sissa… 🙂
    είναι δυνατόν ο μπέος να φιλοξενηθεί στο AP ;;;
    Για το KG το συζητάμε , αλλά ως νεόκοπος ποδοσφαιρικός παράγων δεν έχει καμμία τύχη απέναντι στο δικό μας Πρόεδρο 🙂
    Άλλωστε η ιστορικότητα των στιγμών απαιτεί και και το κατάλληλο ξενοδοχείο , το παράγοντα αυτόν μπορεί να τον εξασφαλίσει μόνο το GB , ακόμα και αν έχουν προστεθεί μερικοί όροφοι 🙂

  3. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

    Τα υπόγεια (του GB) τα ψάξατε;;

  4. Ο/Η papoylis λέει:

    Ορέ Αναγνώστα , γιατί είσαι μαρτυριάρης ;;; 🙂

  5. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

    Είναι ένας έμμεσος τρόπος να σε πιέσω να βάλεις νεαρά , κατά προτίμηση μεταπτυχιακή φοιτήτρια από αστικό περιβάλλον , που η διάλυση των Ελληνικών Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων την έχει αγανακτήσει στο στόρυ
    (Μη κοιτάς που η Μπερναρντίνα τα αιτήματά της τα διεκδικεί οργανώνοντας συγκεντρώσεις και μάλιστα ..κόσμιες, εκεί στα ΔΗΜΑΡ έτσι κάνουνε 🙂 ) .

  6. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

    Πω πω συνεταιρε..Με αυτό το Ποστ θα πιασουμε ενα σωρο χιτς ..θα τα κονομησοσυμε 5ο%5ο% παντα ετσι;
    Οι Λεφτηδες βλέπω κανουν επιτελους κατι χρησιμο .. μπορει ναχουν και ταλέντο ,ποιος ξερει…

  7. Ο/Η bernardina λέει:

    Κοίτα να δεις που στο τέλος θα μου μείνει η ρετσινιά. Αναγνώστη, είσαι μεγάλη μάρκα. 👿
    Δε ‘μιέται…, θα μπορούσαν να μου κολλήσουν και χειρότερες (παραδείγματα δεν δίνω για να μην κακοκαρδίσω κανέναν αγαπημένο συνδαιτυμόνα) 😆

    Όμως η αξιέπαινη απόφαση του παπούλη να ανατρέψει τα αντιδραστικά κλισέ που θέλουν τις ξανθιές να έχουν ακατοίκητο το ρετιρέ μού δίνει την έμπνευση για νέα μαχητικά συνθήματα που μπορούν να φωνάζουν αποκλειστικά οι βαμμένες* κυρίες της πλατείας:

    *η λέξη χωράει καμπόσες ερμηνείες.

    Κά-τω τα χέ-ρια από το πλατινέ
    την κρίση να πληρώσουν ο-σοί τα φαγανέ
    (ο τόνος στις λήγουσες για να μη χάνεται το μέτρο)

    και (συγκεκριμένα προς Πάγκακο)

    Πάγκαλέ στα-μάτα ναα μι-λάς
    αλλιώς εδώ θα γί-νει τηης ξανθιάς

    Όχι, «δεν τα βάψα-μέ μαζί»
    εμέ-να με βά-φει ηη Ζιζί!

    και

    Ο αγώνας τώρα συνεχίζεται
    η ρίζα η βαμμένη δεν χαρίζεται!
    (αυτό από μετανιωμένες κοψοχέρισσες Πασόκες)

    και

    Έξω τα λαμόγια που μας ξεπουλάν
    η Τρόικα θα μας κόψει τα χρωμοσαμπουάν

    και

    Το Wellaflex ανήκει στο λαό
    Πάρ’ τη μάνα σου και φύγε από δω! (Προς τον Γ.Π.)

    Και (εν είδει διαλόγου μετά ντουντούκας)

    -Θέλουμε μνημόνιο;
    -Όοοχι!
    -Θέλουμε Τρόικα;
    – Όοοοχι!
    -Θέλουμε Πασόκ;
    – Όοοοοοοχιιιιιιιιιι! (εντελώς φρικαρισμένα)
    -Θέλουμε Σαμαρά;
    -γκουχ μουχ, εεε, χμμμ.. όχι…; (σότο βότσε)
    – Θέλουμε ΚΚΕ;
    – ΌΟΟΟΧΙΙΙΙΙ! (με τρόμο στο βλέμμα, του στυλ «καλά, τρελαθήκαμε τελείως;»)

    -Τι θέλουμεεε;

    Θέλουμε σαντρέεε, θέλούμε πλατινέεε, θέλουμε ξανθό μαλλί οέ οέ οέε!!!

  8. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

    Είναι φανερό ότι ο σκηνοθέτης έχει έμπνεφση, αλλά ας μην προτρέχουμε, γιατί αυτοί (οι καλλιτέχνες) χάνουν εύκολα τη συγκέντρωσή τους, για αυτό πολλές φορές τους βλέπουμε στα Φεστιβάλ και στις Γκαλερί να είναι αγριεμένοι (το μπινελίκωμα πάει σύννεφο) και να θέλουν να λύσουν τις εσωτερικές διαφορές τους ..με τις χατζάρες.
    Επειδή είναι ευκαιρία να κερδίσουμε διάφορα (ήδη η Μπερναρντίνα έχει θέσει το ζήτημα της διαδραστικής φόρμας στο Έργο) πρέπει να εργασθούμε άοκνα για να διατηρηθεί ο οίστρος του Καλλιτέχνη , Ε;; (νεςπα;;).

    Το θέμα με τις στολές το πρόσεξα και εγώ. Ειδικότερα το άρωμα της (εγγύς) Ανατολής που διακρίνεται ….διακριτικά σε κάποιες ,νομίζω ότι δίδει έναν άλλον τόνο και έναν αέρα που η μυρωδιά του συνέχει αρώματα του παρελθόντος (σας 😉 ) με αυτά του μέλλοντος.

    Ας μην προτρέχουμε όμως Ε;; (νεςπα;;).

  9. Ο/Η Ενη λέει:

    Παπουλη, προχώρα σε θέλει ολη η χώρα.
    Συνεχώς η εμπνευση παίρνει διαστάσεις μεγάλου επους που θα σηματοδοτήσει μια ολόκληρη εποχή οχι μόνο της Ελλάδας αλλά της ανθρωπότητας.
    Απ΄ολα εχει ο μπαξες και (κυρίαρχα )τις μεγάλες πλανητικές δυνάμεις μέχρι την «αυτοκρατορία του χρήματος», ενάντια στις λαικες δυνάμεις της αμεσης δημοκρατίας που «ξύπνησαν» επειτα απο τις στεντορειες φωνές κάποιων αλλων απο Ιβηρική μεριά. Και ζητούν το αυτονόητο θέλουμε την «οικονομική συμβολή» (βλ. δάνειο), ομως αποκλείουμε παντελώς την αποπληρωμή. Δεν θα γίνουμε ποτέ «εξαρτώμενη» χώρα, ειμαστε αυτάρκεις και ανεξάρτητοι απο παντός ειδους δεσμεύσεις και σε τελευταία ανάλυση δεν θέλουμε καθόλου να ……αλλάξουμε, ετσι μαθαμε απο τους ενδοξους προγόνους μας ολων των εποχών.

    Ολη αυτή την ωραία ατμόσφαιρα τη δίνει ο Παπούλης καρέ καρέ σε μορφή του πιο ωραίου και αντικειμενικού ντοκυμαντερ. Με ζωντανές απεικονίσεις λες και ειναι σκηνοθέτης ταινιών ιστορικων στιγμών.

    Μόνο που Παπούλη,
    η ολη εικόνα πολύ ¨κολλημένη» στο παρελθόν και σε ενα υποβόσκοντα εντονο «ρομαντισμό».
    Μια η «ΚΑΖΑΜΠΛΆΝΚΑ» (ταινία εποχής), μια ο Μπόγκαρτ, η Μεριλυν, η σύζυγος Μπόγκαρτ (δεν θυμαμαι πως τη λένε) και τέλος η ανυπέρβλητη φυσιογνωμία μιας
    Μπέργκμαν, και οι αποδέλοιποι,

    δίνουν ενα αρωμα παρελθόντος που οι «αγανακτισμένοι» (οι σημερινοί) οχι μόνο δεν τους αναγνωρίζουν αλλά ετοιμοι ειναι να πούν, ασε μας τώρα με τα ειδωλα των παπούδων και γιαγιάδων μας. (οχι του μπλόγκ).

    Να πω δυο λόγια επίσης για την παρατήρηση του Σισσα για την προτίμηση του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία,
    εντάσσεται κι αυτό στις Παπούλιες αναφορες στο παρελθόν, γιατί συνδέεται άμεσα με κάποια Δεκεμβριανά
    οταν ο ξένος παράγοντας ειχε ως στατηγείο τον εν λόγω……χώρο.

    υγ. Εν πάση περιπτώσει το πόνημα μπορεί και να εχει απήχηση σε ενα ευρύτερο κοινό, οπότε να σκεφθεί ο δημιουργός και τη δημοσίευση του.
    Σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει ο Βαγγέλης κι΄εγω να σκεφθούμε οτι μάλλον απο πρόσωπα θα πρέπει να «μεταλλαχθούμε» σε περσόνες.
    Με το ψευδο-ονοματάκι μας και οχι με το ονοματάκι μας, μιας και μας εχει εντάξει ο Παπούλης στους συντελεστές του εργου.
    Οταν λέω περσόνες οχι καναδυό, η μια να λέει και η αλλη να απαντάει, μια και μονοδική.

  10. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

    Συμφωνώ με την πρόταση της Ένης για τα ψευδώνυμα!!
    Άλλωστε φανταστείτε να γκουγκλιζει το όνομά της και να πέφτει πάνω σε κάτι του στυλ:
    Η Ένη ήταν η αφορμή που πλάκωσε ο Πρόεδρος στις καρπαζιές τον Νοσφεράτο όταν κατάλαβε ότι αντί να την προσέχει (ένστολος γαρ) όσο έβγαζε αυτός λόγο, ο Βάμπιρας την φλέρταρε με ποιήματα και άλλα τερτίπια συναισθηματικά ποντάροντας στις ευαισθησίες των γυναικών, που όσο πιο «σίγουρες» και ισχυρές είναι , τόσο πιο ευάλωτες γίνονται στο …ρομαντισμό της Ποίησης!!

    Τώρα για το Βαγγέλη, κάτσε να δούμε το επόμενο επεισόδιο και θα σου πω (πάντως το να τον βάλεις να σχετισθεί με ανήσυχη μεταπτυχιακή φοιτήτρια 😉 θα είναι ..χτύπημα κάτω από τη μέση)

  11. Ο/Η Left G700 λέει:

    Товариш Яков Федотович Павлов;

    Για να τα λέμε όλα, ωραία η αποστολή τής «συνεπικουρίας» («Ο Παπούλης και οι Λέφτηδες ανέλαβαν την αποστολή συνεπικουρούμενοι από τις Σερβίδες που αποτελούσαν τη συνοδεία της Λαίδης.»). 😉 Πότε θα την επαναλάβουμε; 😉 Αλλά, товариш, προσπάθησε, σε παρακαλούμε, να ελέγξεις κάπως τις κινήσεις σου κατά τις κρίσιμες στιγμές. Στους δύο από εμάς μαύρισες το μάτι. Κι έναν άλλο τον τρέχαμε στο ΚΑΤ! 😉

    Увидимся

    ΥΓ Τα άσπρα φέσια μάς ασχημαίνουν. Βέβαια, καταλαβαίνουμε γιατί μας …φέσωσες. Θύμωσες επειδή εκείνη η κοκκινομάλλα η Σερβίδα δεν σου κάθισε και προτίμησε εμάς! 😉

  12. Ο/Η Left G700 λέει:

    Товариш Яков Федотович Павлов,

    Επειδή εμείς, ως γνωστόν, τουλάχιστον σ’ εσένα, τα λέμε όλα, σε παρακαλούμε να διαβιβάσεις την ευαρέσκειά μας στον Νοσφεράτο, για την παρακάτω ανάρτηση:

    http://nosferatos.blogspot.com/2011/06/blog-post_2616.html

    Спасибо (εκ των προτέρων)

    ΥΓ Στο προηγούμενο σχόλιό μας (06/05/2011 στις 3:53 μμ), το ερωτηματικό στο όνομά σου οφείλεται στον δαίμονα του διαδικτύου, ο οποίος, βεβαίως, είναι πράχτορας τής αντίδρασης… 😉

  13. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

    πες τους οτι αν πραγματι εαυρεστουνται Θα πανε να σηκώσουν την κοκκινη σημαια στο Συνταγμα ,,,(μιας και ειναι πεντε αρα κοτζαμαν ομαδα)
    και οτι Μόνο επι Χουντας απαγορευοταν σε Δημοσιο χωρο να υψωνεται αλλαη σημαια πλην της Ελληνικής οπως και Μονον τοτε απαγορευοταν η διακινση εντυπων κα η Δηλωση Πολτικών ταυτοτητων Ιδιως αριστερών …
    Και οτι αν υπάρχει η στοιχειωδης Τσιπα σε αριστερους και κατα δηλωσιν τους Υπεραριστερους (οι οποιοι επιπλεον δηλώνουν σε ολους τους τόνους οτι » Δεν ειναι π…δες » (με την μεταφορική αννοια ελπίζω ) θα καναε πραξη οσα δηλωναν και δεν α μέναν στις …δηλώσεις )

  14. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΎ ευτυχως Ο πΡΥΤΑΝΗς πηρε χαμπαρι τα κολπα του Σπιθα

    http://nosferatos.blogspot.com/2011/06/blog-archive.html

  15. Ο/Η Ενη λέει:

    Αναγνώστη,
    Πολύ καθυστερημένα σου απαντώ σε ενα σχόλιο σου, με το οποίο συμφωνείς μαζί μου.
    Φυσικα΄απαραίτητο το ψευδώνυμο, αν πρόκειται να βγούμε στο ευρύ αναγνωστικό κοινό, μέσω των φωτορομάντζων του Παπούλη.
    Για σκέψου τίποτα γνωστοί να διαβάζουν οτι η Ενη «γοητεύθηκε απο τον ποιητικό οιστρο του Νόσφυ, εχασε τα μυαλά της και τον ακολούθησε σε μια περιοδεία ανα τον κόσμο για να ανακαλύψουν την…..ευτυχία!!!!»

    Το διανοεισαι; ενώ με το ψευδο-ονοματάκι μου μπορώ νακάνω και να λέω οτι «τρέλα περάσει απο το μυαλό του συγγραφέα». Ετσι δεν ειναι;
    Αναγνώστη να σου απευθύνω την ευαρέσκεια μου για τη …..διορατικότητα σου σε ολα. 🙂

  16. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

    Ένη, εμείς συμφωνήσαμε αλλά πρέπει να δούμε τι λέει και ο καλλιτέχνης (με δεδομένο ότι συνήθως όταν εξαφανίζεται έχει πήξει στη δουλειά, ελπίζω σύντομα να βρει το χρόνο και για διάλειμμα και νάναι κουρασμένος μεν, ανανεωμένος δε ).

    Τώρα για την εύρεση ψευδωνύμου είμαι βέβαιος ότι θα σκεφθείς κάτι ….πρόσφορο (γενικώς σε αυτά είστε εφευρετικές).
    Εμείς οι άντρες δεν τα πολυκαταφέρνουμε. Άρα για τους άρρενες θα πρότεινα να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία άλλων που παλιότερα συμμετείχαν σε καλλιτεχνικά πονήματα ως πρωταγωνιστές (πχ ταινίες) και επειδή δεν ήθελαν να τους αναγνωρίσουν στον τόπο καταγωγής τους χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα.
    πχ Είχα ακούσει ότι ο φέρων το ψευδώνυμο Τέλης Σταλόνε ήταν Αγρινιώτης

  17. Ο/Η Left G700 λέει:

    Νοκ, νόκ! Είναι κανένας товариш Яков Федотович Павлов εδώ; Και είναι καλά; 🙂

    Увидимся

    ΥΓ Οι γραμμές του email αποκαταστάθηκαν. Το Τμήμα Διαβιβάσεων, αν εξαιρέσεις ότι είναι λίγο αργό, κάνει κατά τα άλλα θαυμάσια δουλειά !

  18. Ο/Η papoylis λέει:

    Λ’εφτηδες

    ευχαριστώ για το ειλικρινές σας ενδιαφέρον … 😉

  19. Ο/Η ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΣ λέει:

    βλέπω ( στην τελευταια αναρτηση οτι Οι Λεφτουδες εχουν αρχισει να σκεφτονται … Ελπ΄ζω να ην εναι στιγμαια εκλαμψη)

Σχολιάστε