Περί ου ο λόγος ( About )

Ου ρε μπετόβλακα  …..  ουουου……

Ουουουουουου ………..

( θα αλλάξει συντόμως , προς στιγμήν απολαύσατε το σχετλιασμό . Μπορείτε μάλιστα  να συμβάλλετε και στα σχόλια , όσα θα επιτραπούν βεβαίως βεβαίως   😉  )

14 Responses to Περί ου ο λόγος ( About )

 1. Ο/Η kapetanios λέει:

  Παπούλη
  εάν με την φωτό υπαινίσσεσαι ότι εμείς οι οικοδόμοι είμαστε για τον ….μπου..ακατανόμαστο θα στεναχωρηθώ τα μάλα!
  Ε όχι και μπετόβλακες σύντροφε ! :mrgreen:

  Χιλιόχρονο το τσαρδί σου και να σε βλέπουμε πιο συχνά 😉 🙂

 2. Ο/Η papoylis λέει:

  Κάπταιν

  Η σελίδα αυτή στέκει ως μνημείο αυτοσαρκασμού ( το «μπετόβλακα» είναι στον ενικό ) και το ερείπιο που βλέπεις είναι το περίφημο » σπίτι του Παβλώφ » στο Στάλινγκραντ , ή μάλλον ό,τι απέμεινε μετά τη μάχη. Θα θυμάσαι ίσως ότι το avatar που χρησιμοποιώ εδώ και καιρό είναι η φωτό του λοχία Pavlov . Σχετικό επεξηγηματικό άρθρο μου υπάρχει στη Καλύβα….

 3. Ο/Η bernardina λέει:

  Καλέ μου πάπο,

  το από πού προέρχεται ένας χαρακτηρισμός μπορεί να καθορίζει αν αποτελεί προσβολή ή τίτλο τιμής. Κατά συνέπεια, count me in, too ;-)…

  Καλοστέριωτο το καινούργο τσαρδί. Εμείς οι wicked witches :mrgreen: θα κάνουμε τα καλά μάγια που ξέρουμε για να έχει γερά θεμέλια και να σηκωθεί όσο πιο ψηλά μπορεί.

 4. Ο/Η NΟΣΦΕΡΑΤΟΣ λέει:

  καλωστονα κιας αργησε που ελεγε κι ο Λουκυ Λουκ

 5. Ο/Η OMADEON λέει:

  Να ευχηθώ κι εγώ καλοτάξιδο το blog και με αγώνες λαμπρούς (τώρα που τους… χρειαζόμαστε κιόλας, λόγω μνημονίου και ΔΝΤ) και με δροσερό σουρεαλισμό επίσης (όταν δεν σπάει κόκαλα με ορθολογισμό).

  Δήλωση Υποστήριξης
  Ο παππούλης (τώρα πλέον codename «The Evil Witch») υπήρξε ακούσιος διδάσκαλος πολλών (και ΙΔΙΩΣ εμού του ιδίου) κατά των Υπερβολών, των Φανατισμών και των Μπετοβλακισμών (και αντι-μπετοβλακισμών) και γενικώς των «-ισμών». Συνεπής στις αριστερές αρχές του, την αλήθεια ωφελεί και την αδικία πολεμά ανέκαθεν αλλά δεν υποτάχθηκε στην οποιαδήποτε Ρομποτοποίηση Ιδεολογίας. Ως εκ τούτου το (ομαδικό πλέον) blog «Omadeon» ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον Evil Witch / παππούλη και τον προσκαλεί, όποτε το επιθυμεί, να αναρτήσει άρθρο του ΚΑΙ εκεί (στο «omadeon») αν κρίνει ότι με αυτό τον τρόπο θα συμβάλλει στον κοινό αγώνα όλων μας κατά της τρόικας, της κατοχικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ / ΔΝΤ, κλπ.

 6. Ο/Η papoylis λέει:

  Ορέ Γιώργη

  Εκτός από το «απαράδεκτο» 🙂 να με γράφεις με δύο πι , σκέφτηκα αρχικά να λογοκρίνω το σχόλιο σου αφαιρώντας τη «Δήλωση Στήριξης» , αφού αν ερωτηθώ :
  «Πουστη – ρίζεσαι Παπούλη ;;; » θα πρέπει να απαντήσω και δεν θα ήθελα η απάντηση μου να συνδέεται με οιονδήποτε άλλο στη μπλογκόσφαιρα. Όθεν :

  α) επειδή δεν νοιώθω βαλλόμενος από οπουδήποτε
  β) επειδή άνοιξα αυτό το μπλογκ για να μονάσω ιδιαζόντως ( και ειδεχθώς )
  γ) επειδή ΔΕΝ με λένε Νόβα
  δ) επειδή δε σκοπεύω δι αυτού του μπλόγκ να διδάξω κανένα ή να διατυμπανίσω ο,τιδήποτε
  ε) επειδή επιζητώ ηρεμία και περισυλλογή
  στ) επειδή τούτο το μπλογκ δεν έχει ως στόχο μουνιμόνια , Δουνουτιά , ιστορικούς η πολιτικούς robotic engineers και άλλα ορέα φρούτα

  περνώ το παρόν σου σχόλιο αυτούσιο , για να μη με εκλάβεις ως εντελώς ακοινώνητο , αλλά φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις πως εδώ δεν υπάρχει , ούτε θα υπάρξει στο μέλλον , ουσιαστικό ενδιαφέρον για τη δική σου υπερκειμενική ατζέντα και ενδιαφέροντα.
  Να σε ευχαριστήσω για τη πρόσκλησή σου να συμμετέχω στο ομαδικό σας μπλογκ , αλλά δεν σκοπεύω πλέον να γράφω σε σας ή οπουδήποτε αλλού , γιατί όπως σου εξήγησα παραπάνω σκοπεύω να μονάσω σε τούτη τη ταπεινή σκήτη…..

  Αν αντιλαμβάνεσαι το πνεύμα και τη λογική μου στο μέλλον θα συμβούν δύο τινά :

  α) ή από δω και πέρα θα αγνοήσεις αυτό το μπλόγκ και τη ταπεινή μου περσόνα
  β) ή θα στείλεις και άλλα σχόλια που όμως θα συμφωνούν με το πνεύμα , το κλίμα και τον άξονα θεμάτων που ήδη , νομίζω , διαγράφονται με σχετική σαφήνεια από τις αναρτήσεις μου , τα σχόλια τα δικά μου και όσων έχουν τη διάθεση και τη φιλανθρωπία να σχολιάσουν εδώ.

  Να είμαστε καλά… 😉 🙂

 7. Ο/Η Ενη λέει:

  Η πιο πάνω «απεικόνιση» δείχνει πώς μια κατεστραμμένη πόλη έγινε φρούριο, μια μοναδικότητα στην Ιστορία, και μετατρέποντας τα ερείπια σε οχυρωματικά εργα οργανώθηκε η αμυνα που οδήγησε στη νίκη, η μάχη του Στάλινγκραντ.
  Δεν υπάρχει καμία σχέση ουτε με «μπετόβλακες» ουτε με μπετοβλακο-κουβέντες …….

 8. Ο/Η zeppos λέει:

  Τώρα μόλις σε βρήκα ορέ παύλο(φ)!
  Καλοτάξιδος στα ιντερνέτια και μακριά από τις λάκες…

 9. Ο/Η papoylis λέει:

  Νάσαι καλά ορέ Ζέππο και καλώς ήρθες στο τσαρδί μου

  Στις λάκες πάω πιά μόνο για μανίτες και χόρτα όπως βλέπεις. 😉 🙂

 10. Ο/Η π2 λέει:

  Χαίρε Παπούλη! Κοινή σεβάσμια γνωστή με ενημέρωσε για τη σκήτη σου, την οποία δεν είχα πάρει είδηση. Καλό δρόμο να ‘χει, αν επιτρέπονται οι πολύ πολύ καθυστερημένες ευχές.

 11. Ο/Η papoylis λέει:

  … επιβάλλονται Πιδύε μου οι ευχές , ειδικά όταν προέρχονται από εσένα. Θα χαρώ να σε βλέπω εδώ συχνά 😉

 12. Ο/Η Vera λέει:

  papoyli σήμερα βγήκα στο δικό σου ξέφωτο και περνώ να αφήσω και τις δικές μου ευχές για ό,τι εσύ επιθυμείς.

 13. Ο/Η papoylis λέει:

  Vera

  σε ευχαριστώ πολύ … θα χαρώ να σε δω να περνάς πάλι από τούτο το …ξέφωτο , την επόμενη φορά θα σούχω και κέρασμα και σκαμπώ για να ξαποστάσεις 🙂

 14. Ο/Η Τίμιος λέει:

  Παπούλη, άνοιξες αυτό το μπλογκ για να μονάσεις ιδιαζόντως, όπως λες παραπάνω. Έτσι την πάτησαν όλοι οι μερακλήδες που άνοιξαν καφενείο. Πάντως για συνθήκες κρίσης μια χαρά τα πας. Και στη διαχείριση μεθυσμένων, άριστος, στα γήινα μέτρα. Βάλε και κανένα σχετικό απείκασμα για τις επιπτώσεις του αλκοόλ, στα πόσα ποτηράκια κάνεις τι, κλπ. Τώρα αυτά με τα κάτω απ’ τη μέση, «μεταφορικά μέσα» είναι λίγο ζόρικα, τι να πει κανείς, άβυσσος κλπ. Ίσως, αν τα δεις σαν κατ’ οικονομίαν αποκριάτικα εθιμικά παραφερνάλια, παρότι είναι άχαρα και κακονταβραντισμένα, να παρηγορηθείς κάπως. Τσιγάρο επιτρέπεται; Βάζω το τασάκι, τίμια πράματα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s