Τα εις εαυτόν 1

Έχωντας πλήρη τη συνείδηση ότι πλέον ουδείς σχεδόν ασχολείται με τα παρελθόντα μου ατοπήματα σε αυτό τον ιστότοπο, μπορώ πλέον να αφήσω στην άκρη το αλήστου μνήμης εκείνο «καλοί μου αναγνώστες» – σήμα κατατεθέν της αφόρητης ( για μένα πλέον ) εκείνης περιόδου .

Η επικαιρότητα δεν θα αποτελέσει  στη συνέχεια το αντικείμενο αυτών των ποστ. Η επίδραση της ακροθιγώς μόνο και ενίοτε θα ανιχνεύεται ως κατάλοιπο χημικής αντίδρασης και ακόμα σπανιότερα ως καταλύτης.

Θυμάμαι τους έντεχνους ακκισμούς  του Πετεφρέως όταν διέβη τον Ρουβiκωνα των πρώτων ήντα. Άργησα ήδη δύο χρόνια αλλά δεν προτίθεμαι να τον μιμηθώ ούτε στο τάιμινγκ ούτε στο στυλ.

Θα αποφύγω κατά το δυνατόν και τις «εικαστικές» εκείνες παρεμβάσεις μου που διάνθιζαν τα προηγούμενα ποστ για πρακτικούς όσο και ουσιαστικούς λόγους: γράφω συνήθως πια απο το σμαρτφον με μια έκδοση της Πόρσε για ανδροειδές. Είμαι πια ενα ανδροειδές παρμένο απευθείας από την λογοτεχνία επιστημονικής φαντασίας.

Θα μπορούσα μάλιστα να σφετεριστώ το όνομα Αυρήλιος για να δικαιολογώ και τον ανωτέρω τίτλο ( εννοώ τον τίτλο των ποστ) . Φαντάζομαι ότι η εξαίρετη εκείνη Σοφία ( όσοι έζησαν την αξέχαστη πρώτη εποχή της μπλογκόσφαιρας θα θυμούνται ) δεν θα μου κρατήσει αμάχη.

Μη αναμένοντας καμμία ανάσταση, μη έχοντας ανάγκη καμμία ανάσταση, αισθάνομαι παρ’όλα αυτά την ανάγκη να ευχηθώ, τέτοια μέρα που είναι, καλή ανάσταση σε όσους το έχουν ανάγκη. Η κυκλικότητα της προηγούμενης πρότασης δεν είναι προφανώς τυχαία.

Το γιατί θα αναδειχθεί σταδιακά σε επόμενα ποστ……..

This entry was posted in Τα ισε αυτον and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s