Fatty is back …!

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ :

 

fatty

This entry was posted in Ανήθικες προτάσεις, Ανασκο(λο)πηση Επικαιρότητας. Bookmark the permalink.

22 Responses to Fatty is back …!

 1. Ο/Η Left G700L λέει:

  Товарищ Яков Федотович,

  Ναι, το είδα κι εγώ, σουλατσάροντας στο Β(λ)ήμα (όταν βγω για εφημερίδες, τσιγάρα, σοκολάτες, κ.λπ., θα κάνω τη σχετική λαθρανάγνωση, καθότι φράγκα στον ΔΟΛ δεν δίνω με την καμία!).

  Κεντροαριστερά, μεσαίο χώρος, ακραίο κέντρο (και τα @@@@@@@ μου κουνιούνται). Ποιος ποδοσφαιριστής έχει πει «ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζουν δύο ομάδες με 11 πάιχτες η κάθε μία και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί!»; Το παίρνω και το γυρίζω στην κεντροαριστερά:

  «Κεντροαριστερά είναι μία παράταξη που στέκεται ως εξισορροπητική πολιτική δύναμη μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς και στο τέλος, όταν σφίγγουν οι κώλοι, τα κάνει πλακάκια πάντα με τη Δεξιά!»

  Μη μου πεις πως ούτε εδώ παίρνω (τουλάχιστον) το πενταράκι! 😉 🙂

  Увидимся

 2. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Ο Φάτυ είναι ο μόνος στον οποίο δεν κοινοποιήθηκε το διαζύγιο του με την μεγαλοκοπέλα. 😉
  Άτιμα ΕΛΤΑ, άτιμα. 😀

 3. Ο/Η papoylis λέει:

  Λέφτηδες

  Ούτε ιντερνετική επίθεση , ούτε ρετάρισμα της Πόρσε 🙂

  Το εργαλείο σας είδε ως νέο σχολιαστή λόγω αλλαγής του τίτλου σας με τη προσθήκη του » L » που βάλατε Left G700 … LeftG700L 🙂

  ΥΓ : εννοείται ότι κράτησα και ανήρτησα μόνο το σχόλιο επί του ποστ και όχι τα υπόλοιπα τρία «διερευνητικά» . Να χαίρεστε το νέο τίτλο 😉

 4. Ο/Η papoylis λέει:

  Left

  5 cents ….! 🙂

 5. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Βρε βρε βρε Καλή Σαρακοστή!
  Αρχομένης περιόδου νηστείας και προσευχής ας μιλήσουμε για …αποχή!

  Σε μια χώρα του …υπαρκτού καπιταλισμού. 😛
  Σε μια χώρα μιας Ευρώπης με υποταγμένη την πολιτική στη «μακροοικονομία» και στους ισχυρούς.
  Σε μια χώρα που οι εκλογές ενοχλούν.
  Σε μια χώρα που μετά από 170 χρόνια από τη Γαλλική επανάσταση ψήφισαν οι γυναίκες.
  Σε μια χώρα που το τελευταίο αποκούμπι του πολίτη οι ελεύθερες εκλογές πρέπει να υποβαθμιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο.
  Ιδίως αν δεν διακυβεύεται άμεσα και οριστικά το γκουβέρνο!
  Σε αυτήν τη χώρα πρέπει να μιλήσουμε για την αποχή.
  Γιατί αν μιλήσουμε για την (τεράστια;) αποχή το αποτέλεσμα όποιων εκλογών υποβαθμίζεται.

  Ποια είναι λοιπόν αυτή η αποχή του εκλογικού σώματος που τόσο πολυδιαφημίζεται και πιστοποιεί την αδιαφορία του πολίτη για τη διακυβέρνηση και την πολιτική στην Ελλάδα;

  Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του ΥΠΕΣ η αποχή τον Ιούνιο του 2012 έφτασε το …εφιαλτικό ποσοστό του 37,51%. Αυτό συνάγεται από το γεγονός ότι στους 9.947.876 εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους ψήφισαν 6.216.427 Έλληνες ποσοστό 62,49% ενώ στις εκλογές του Μαΐου ψήφισε το 65,12% με αποχή 34,88%.

  Σχεδόν 2 στους 5 Έλληνες σύμφωνα με αυτά τα αποτελέσματα του Ιουνίου δεν άσκησαν το μέγιστο δικαίωμα του εκλέγειν άρα δε δίνουν καμία σημασία στην αστική έστω δημοκρατία μας και αδιαφορούν πλήρως για τα συμβαίνοντα στη χώρα. Το συμπέρασμα είναι εύκολο. Καλά να πάθουμε!

  Πόσο ανταποκρίνεται αυτή η εικόνα όμως στην πραγματικότητα;
  Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ και τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011 στην Ελλάδα κατοικούσαν τότε 10.815.917 μόνιμοι κάτοικοι.
  Από αυτούς 9.903.268 κάτοικοι έχουν την Ελληνική υπηκοότητα και περίπου 900.000 ξένη. 199.000 απ αυτούς τους ξένους έχουν υπηκοότητα ΕΕ.

  Ορέα!
  Με 9.903.268 κατοίκους το 2011 που δεν θα είμαστε υπερβολικοί αν υποθέσουμε ότι μειώθηκαν και λίγο λόγω μετανάστευσης και περισσότερων θανάτων από γεννήσεις το 2012 έχουμε 9.947.876 εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους.
  Πως γίνεται οι εγγεγραμμένοι να είναι περισσότεροι κατά 50.000 από τους Έλληνες κατοίκους της χώρας είναι ένα ακόμη από τα θαύματα της …φαιδράς πορτοκαλέας!

  Στους οποίους κατοίκους της χώρας με Ελληνική υπηκοότητα συμπεριλαμβάνονται βέβαια οι μη έχοντες το δικαίωμα του εκλέγειν ως κάτω των 18 ετών που (ευτυχώς) πλησιάζουν τα 2 εκ. ψυχές.

  Αν πάμε στον πίνακα 5 των αποτελεσμάτων της απογραφής θα διαπιστώσουμε ότι οι ηλικίες 0-19 περιλαμβάνουν 2.122.314 άτομα, παιδιά και εφήβους. Αφαιρώντας τους 18-19ρηδες κατά προσέγγιση πλησιάζουμε τα 2 εκ. κατοίκους που ΔΕΝ έχουν δικαίωμα ψήφου.

  Άρα απομένουν δυνητικοί εκλογείς 7.903.000 κάτοικοι.

  Από αυτούς 1.600.000 είναι άνω των 70 ετών (583.218 άνω των 80 ετών) που από πολύ παλιά δεν ψηφίζουν υποχρεωτικά.

  Θα πρέπει να προσθέσουμε στους …αγνοουμένους της εκλογικής διαδικασίας όσους βρίσκονται στο εξωτερικό και απαλλάσσονται νόμιμα της υποχρέωσης και όσους ετεροδημότες δεν έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους και κατοικούν μακριά από τον δήμο εγγραφής τους.

  Ακόμη και αν δε λάβουμε υπ όψη τους ηλικιωμένους, τους απουσιάζοντες στο εξωτερικό και τους ετεροδημότες η αποχή των εκλογών του Ιουνίου είναι γύρω στο 20% των δυνητικών ψηφοφόρων κατοίκων της χώρας.
  Προσθαφαιρέστε κατά πως νομίζετε και περίπου 100.000 νοσηλευόμενους
  και κατοίκους γηροκομείων για να δέσει καλύτερα το ….γλυκό. 😀

  Συμπέρασμα:
  Η μεγάλη και πολυδιαφημιζόμενη αποχή είναι ένας ακόμη α-πολιτικός μύθος!

  http://ekloges.ypes.gr/v2012b/public/index.html#“cls”:”main”,”params”:

  http://www.naftemporiki.gr/documents/689607

 6. Ο/Η Left G700 λέει:

  Товарищ Яков Федотович,

  Γαμώ το κέρατό μου!!! Αυτό ήταν;;; Φτου!!! 🙂

  Δεν μου λες, το γραμματοκιβώτιό σου το κοιτάς ποτέ; Μην έχοντας πάρει πρέφα για το λάθος, νόμισα ότι με έβαλες στο black list και κόντευε να μου στρίψει!

  Και δεν μου λες και το άλλο: ο Καπετάνιος εθεάθη χθες το βράδυ με το ένα πόδι έξω από το κάγκελο του μπαλκονιού του, ενώ η γυναίκα του και τα παιδιά του τον τραβούσαν από το μανίκι!!! Αληθεύει;;; 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Увидимся

  ΥΓ 5 cents??? Μόνο;;; Αμάν αδερφάκι μου! Ευτυχώς που δεν ακολούθησες καριέρα …κομψευόμενου (= ακαδημαϊκή)!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 7. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Καλή ..σαρακοστή και κοιτάχτε να επιδεικνύετε ανάλογη συμπεριφορά εναρμονισμένη με τη ουσία και το πνέβμα της εορτής αυτής για όλο το επόμενο σαρανταήμερο και όσον αφορά τις γαστριμαργικές επιδόσεις αλλά (και κυρίως) και γενικότερα.

  Νίκο χρόνια το φωνάζω, επιτέλους ήρθε η ώρα να το δούμε και να το συζητήσουμε (πάντως θέλει προσοχή διότι μπορεί να βγουν ..λαγοί) 😉

  Παπούλη να τα αφήσεις αυτά με τα λ στο τέλος και τέτοια, άμα κοροΙδέυεις το Λέφτη βασιζόμενος στην καλή του ..προαίρεση και τη συνεπαγόμενη ευπιστία του απέναντί σου, εγώ δεν τα τρώω αυτά.
  Η καθυστέρηση της εμφάνισης του σχολίου του είναι φως φανάρι ότι αποτελεί συνειδητή , αλλά και ιταμή θα πρόσθετα, ενέργεια προληπτικής λογοκρισίας και έχει να κάνει με τη συντηρητική στροφή εσάς των ΣΥΡΙΖΑίων (στην καρδιά) προς την κυβερνησιμότητα το ρεαλισμό και τη σοσιαλδημοκρατία (μη σας πω και το φελελευθερισμό) , η οποία συνοδεύεται πάντοτε από τη φίμωση όσων είναι ..ταγμένοι στις ιδέες της πραγματικής Αριστεράς.
  Αιδώς Αργείοι!!

 8. Ο/Η papoylis λέει:

  Λέφτηδες

  αντιγράφω από το αρχικό εδώ σχόλιο σας :

  «Μη μου πεις πως ούτε εδώ παίρνω (τουλάχιστον) το πενταράκι!»

  Αν εννοούσατε πενηνταράκι no problem :

  Left fifty cents ….! 🙂

 9. Ο/Η papoylis λέει:

  Αναγνώστα

  ten cents …! 🙂

  Γιατί δεν πρόκανες και το υπόλοιπο τσίπουρο θα το πιώ σήμερα με το κουμπάρο μου 😉

 10. Ο/Η Left G700 λέει:

  Товарищ Яков Федотович,

  Μετά το σχόλιο του Αναγνώστη, με τρώνε αφόρητα τα δάχτυλά μου να προβώ σε μια μικρή αλλά ουσιώδη τροποποίηση του ανωτέρω ορισμού μου για την κεντροαριστερά. Επιτρέπεις; Ωραία. Λοιπόν:

  «Κεντροαριστερά είναι μία παράταξη που στέκεται ως εξισορροπητική πολιτική δύναμη μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς και στο τέλος, όταν σφίγγουν οι κώλοι, τα κάνει πλακάκια πάντα με τη Δεξιά, αφού προηγουμένως έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά να διασπάσει την Αριστερά, μη διστάζοντας να καταφεύγει και στα πιο δόλια μέσα

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Увидимся

 11. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  xo xo
  Σε παρεξήγησα, νόμιζα ότι τα είχες κάνει πλακάκια με τον ..εκλογολόγο-στατιστικολόγο και το είχατε ήδη πιει και απλώς με κοροϊδεύατε ότι υπάρχει τσίπουρο, που τόστειλε λέει και κάτι τέτοια σαν την άλλη φορά με τον άλλονε που ανακάλυψε την επόμενη ότι ξέχασα. να το πάρω, ενώ είναι φως φανάρι ότι το ήπιανε ..στην υγεία μου αφού με στείλανε για νανάκια (καθότι ..είχα και δουλειές)!!
  Καλά άμα κατέβω θα πιουμε ..ξένου 🙂

 12. Ο/Η Left G700 λέει:

  Товарищ Яков Федотович,

  Α, ξέχασα! Για να μη με περνάς για αγράμματο ποδοσφαιρικά, ρώτησα κι έμαθα ποιος ποδοσφαιριστής είχε πει την ατάκα πάνω στην οποία «πάτησα»: ο Γκάρυ Λίνεκερ (Εγγλέζος). Σωστός; Θα το βάλεις επί τέλους αυτό το γμνο το πενταράκι (τουλάχιστον);;; 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Увидимся

 13. Ο/Η papoylis λέει:

  Λέφτηδες

  Ανάγνωση γνωρίζετε ;;;

  Σας έχω ήδη δώσει 55 cents , νομίζετε ότιθ στη τσέπη μου έχω περισσότερα ;; :mrgreen:

 14. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Ορέ παπούλη. Ρωτούσες κιόλας αν έφυγε πακέτο για τον Αναγνώστη, δήθεν μου τάχα μου, για να το πιεις …μόνος σου.
  Λες και δεν έβλεπες τελευταία πόσο προβληματισμένος ήτανε. Είχε τόσα …προβλήματα.
  Αν είχε πάρει πακέτο δε θα ήταν προβληματισμένος. Θα ήταν ευτυχισμένος, το πουλάκι μου. 🙂

  Ανάγνο …ξεχασιάρη, θα σου στείλω βρε ένα λίτρο γιατί μετά το διάγγελμα του Σεραφείμ δε σε βλέπω να τη βγάζεις τη Σαρακοστή χωρίς …ενισχύσεις! 😉

  http://panosz.wordpress.com/2014/03/03/serafim-5/#comment-220920

 15. Ο/Η Left G700 λέει:

  Товарищ Яков Федотович,

  Για κάτσε, για κάτσε! Σε αναλογίες δολαρίου το πενταράκι είναι ένα ωραίο πεντοδόλαρο. Κι εσύ μού δίνεις 55 σέντσια. Δηλαδή το 0,55 τής μονάδας. Και θέλεις με το 0,55 τής μονάδας (1!) να σου πω κι ευχαριστώ;;; 🙂 Ορέος! 🙂

  Увидимся

 16. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  τεστ 🙂

 17. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Παπούλη
  για κοίταξε εκεί πέρα γιατί άλλαξε τα ανθρωπάκια η Πόρσε και σταμάτα τη …χαλάρωση. 🙂

 18. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  😉

 19. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  :mrgreen:

 20. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  xo xo xo

 21. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Τι χάλι. Χειρότερο απ του …Ολυμπιακού. 😀

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s