Κορίτσια στον Ήλιο …!

 

 

11880as

This entry was posted in commercials, Ανήθικες προτάσεις, Ανασκο(λο)πηση Επικαιρότητας. Bookmark the permalink.

32 Responses to Κορίτσια στον Ήλιο …!

 1. Ο/Η Αφώτιστος Φιλέλλην λέει:

  22/09/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

  Ο «γατούλης» που έγινε γεράκι
  ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ – Ο αριστερός συνδικαλιστής, που μέσα από τα κείμενα του Κλαούζεβιτς, του Λένιν και του Μάο Τσε Τουνγκ, προχώρησε στη Θεωρία των Παιγνίων, τη Θεωρία του Χάους, την Πολιτική Ανοιξη και τη Νέα Δημοκρατία.

  Του Φώτη Παπούλια

  Εκεί, στα μέσα της δεκαετίας του 1980, όσοι σύχναζαν στα μπαράκια των Εξαρχείων από τον κλασικό «Ιπποπόταμο» μέχρι το πρωτοποριακό για την εποχή του «Green Door», τύχαινε να συναντούν ένα νεαρό εξοδούχο φαντάρο, ενίοτε με στολή μαυροσκούφη. Σε αρκετούς «κάτι θύμιζε» και όσοι τον παρατηρούσαν με προσοχή αναγνώριζαν στο πρόσωπό του το άλλοτε μέλος της συντονιστικής του Πολυτεχνείου, τον εκ των ηγετών της Β′ Πανελλαδικής, τον «γατούλη», όπως τον φώναζαν χαϊδευτικά.

  Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, περί ου ο λόγος, γεννημένος το 1954, με πατέρα στρατιωτικό, απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, φοιτητής της Νομικής Αθήνας (στο Οικονομικό Τμήμα), μέλος της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης του Πολυτεχνείου, βασανισθείς από τη χούντα, αντιπρόεδρος της ΕΦΕΕ, είναι η χαρακτηριστική περίπτωση που μεγαλώνοντας «είδε το φως το αληθινό».

  Μέλος του κεντρικού συμβουλίου του «Ρήγα Φεραίου», της Νεολαίας του ΚΚΕεσ., ήταν ένας από τους τρεις που εκπροσωπούσαν την «αριστερή πτέρυγα», υποστηρίζοντας τις πιο δυναμικές ενέργειες στον χώρο της νεολαίας, θιασώτης της σύγκρουσης με τις καραμανλικές απαγορεύσεις, που ήρθε σε αντιπαράθεση με την τότε ηγεσία του κόμματος.

  Μετά την εκλογική αποτυχία της «Συμμαχίας» το 1977, ο «αλαζονικός και ενίοτε υπερφίαλος για τη στρατηγική του σκέψη Χρύσανθος», μελετητής του Κλαούζεβιτς και των στρατιωτικών κειμένων του Μάο Τσε Τουνγκ, του Αλτουσέρ και του Λένιν, «όχι ικανός θεωρητικός, αλλά εξαίρετος συνδικαλιστής», αποχώρησε με την πλειοψηφία της Νεολαίας του «Ρήγα Φεραίου» και δημιούργησε τη «Ρήγας Φεραίος Β′ Πανελλαδική».

  Μέλος του κεντρικού γραφείου (με γραμματέα τον Γ. Πιτουρόπουλο), επιδίωξε να εμφανιστεί ως «ο φυσικός ηγέτης της κίνησης, με κληρονομιά την όντως μαχητική στάση του στο Πολυτεχνείο», υποστηρίζουν όσοι θυμούνται εκείνη την εποχή. Τότε αρθρογραφούσε στα περιοδικά «Αγώνας για την κομμουνιστική ανανέωση» και «Σχολιαστής» και πρωτοστατούσε για τη συνεργασία της Β’ Πανελλαδικής με σχήματα όπως η ΕΔΑ και η Σοσιαλιστική Πορεία.

  Tο διδακτορικό

  Οταν το πολιτικό του εγχείρημα άρχισε να φθίνει, ο «ωραίος και γλαφυρός στον λόγο, αλλά και βαθιά εκδικητικός Χρύσανθος, απομακρύνθηκε με “πλάγια βήματα”», θυμούνται τότε σύντροφοί του, και αναζήτησε την τύχη του σε Αγγλία και Αμερική. Από το London School of Economics και τη Νομισματική Θεωρία και Επιχειρησιακή Ερευνα, ο δρόμος της γνώσης τον οδήγησε στη Νέα Υόρκη για το διδακτορικό του στην Οικονομετρία από το City University και μετά στη Σύγχρονη Θεωρία Ανάλυσης στο Courant School of Applied Mathematics, με έφεση –καθόλου τυχαίο όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων– στη Θεωρία των Παιγνίων και τη Θεωρία του Χάους.

  Κατά την παραμονή του στην Αμερική αναμίχθηκε στα της ομογένειας και, όπως λένε όσοι τότε συνομιλούσαν μαζί του, «εκεί έκανε και τη μεγάλη στροφή, γοητεύτηκε από τον Ρίγκαν και αρθρογραφούσε σε έντυπα της ομογένειας φτάνοντας μάλιστα σε διευθυντικές θέσεις». Εκείνη την περίοδο γνωρίζεται με τον Αντώνη Σαμαρά, κοινό τους σημείο το κολέγιο, και αρχίζει η περίοδος στενής φιλίας με τον τότε υπουργό Εξωτερικών, με τον οποίο συμφωνούσε στους χειρισμούς του για το Σκοπιανό. Τον ακολούθησε στην Πολιτική Ανοιξη, ενώ είχε πρωτοστατήσει στην Παμμακεδονική Ενωση και στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό.

  Aνακάλυψε την ορθοδοξία

  Για πολλούς στην Αμερική «ανακάλυψε και την ορθοδοξία», κινήθηκε στους εκεί εκκλησιαστικούς κύκλους και είχε άριστες σχέσεις με την Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

  «Ο υπέρμετρος εγωκεντρισμός του και η βενιζελικής καταβολής αντίληψη της πολιτικής, ότι τη χρησιμοποιούμε χωρίς αρχές, ανάλογα με τη συγκυρία», όπως λένε άλλοτε φίλοι του, αποτυπώθηκαν όταν επέστρεψε στην Ελλάδα και δημιούργησε το εθνικοπατριωτικό «Δίκτυο 21». Στόχος του, όπως διακήρυττε, «η δημιουργία ενός μετώπου κατά του ενδοτισμού και όσων ενοχοποιούν τον πατριωτισμό», και συγχρωτίσθηκε μεταξύ άλλων με τον Σαρ. Καργάκο και τον Φ. Κρανιδιώτη. «Η παρέα του Αντώνη, που τον επηρεάζει αφάνταστα, οι Κρανιδιώτης και Λαζαρίδης…» λένε σήμερα όσοι γνωρίζουν καλά τα της Ν.Δ., χωρίς να απορούν πλέον για τις επιλογές του προέδρου.

  «Φίλαρχος, με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είναι το κέντρο της Γης, έγινε γενίτσαρος, πλέον κινείται στα όρια του φονικού πάθους για τον ΣΥΡΙΖΑ», λένε παλιοί συναγωνιστές του, σχολιάζοντας την στα όρια της προβοκάτσιας επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ. «Απέκτησε το σύνδρομο του εξωμότη, θυμίζει τις αλήστου μνήμης εποχές που, όσοι υπέγραφαν δήλωση μετάνοιας, καλούνταν από τους βασανιστές τους να δείρουν τους συγκρατούμενους φίλους τους».

  Οσοι δε είναι ιδιαίτερα παρατηρητικοί, με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική, επιμένουν με μια τάση πικρόχολου χιούμορ ότι «το τσελιγκαίικο μουστάκι του προδίδει την καταγωγή του, όσο και αν αρνείται την αριστερή καταβολή του».

  Είναι χαρακτηριστικό το πώς συμπεριφέρθηκε στην άλλοτε συναγωνίστριά του στο Πολυτεχνείο, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη, όταν αυτή άσκησε κριτική στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων στη Βουλή. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο αηδιαστικό από κάποιον που βλέπει τη χώρα του να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, και κάποιοι να κάνουν ό,τι μπορούν να τη ρίξουν πίσω», είπε. Οντως αηδιαστικό…

 2. Ο/Η Αφώτιστος Φιλέλλην λέει:

  ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ ΤΑ ΠΑΛAΙΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ EVIL WITCH

  Ειχα προειδoποιησει εγκαιρως για τον…. Χρυσανθεμο:

  “Ο Ρηγας, Πανελλαδικαριος , Πατριωτης, χρηματιστηριακος συμβουλος,… και νυν βουλευτης και βασικος σύμβουλος του δισεγγονου της Πηνελοπης Δελτα , διετρεξε δυο κινδυνους σε διαστημα 38 ετων:

  1. Eγινε πατηρ στα 18 του οταν κατεστησε εγγυον την παιδικη του αγαπη και -οπως παντα- σιγουρος για τον εαυτο του, της ειπε: ” θα το κρατησουμε”. Συμφωνως με αποκλειστικας πληροφοριας της εποχης εκεινης εις τον Οικισμον Παπαγου, ηκουσθησαν θορυβωδεις ψιθυροι: “το παιδι εκανε παιδι”.

  2. Συμφωνως με αποκλειστικας και προσφατους πληροφοριας εις τον Δημον Παπαγου-Χολαργου/ Δ.Δ. Παπαγου, ο ως ανω εντοπισθη ασθμαινων μετα ημιωρον εντονον αγωνα δρομου (joking). Αθλητικος κατοικος που τον εντοπισε καθιδρο και σχεδον ημιθανη του ειπε ” τι κανεις ανθρωπε μου, θα πεθανεις”. Και εκεινος δεν απαντησε.”

  https://papoylis.wordpress.com/2012/09/02/3-of-september/#comment-12998

 3. Ο/Η Αφώτιστος Φιλέλλην λέει:

  Οθεν αβιαστως προκυπτει, και μετα το τριτον περιστατικον ” της θεωριας των δυο ακρων (εκλογικων δι-πολων υποθετω οτι ηθελε να πει) ” οτι επαληθευεται αυτο το φανερο μυστικο που “εκμυστηρευτηκε” σε συνεργατες του “ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού (και στενός συνεργάτης του κ. Αλ. Τσίπρα) κ. Ν. Κωνσταντόπουλος”
  “δεν είναι η πρώτη φορά που τυχαίοι και μοιραίοι άνθρωποι τρυπώνουν δίπλα σε πρωθυπουργούς και μεταφέρουν τα ελλείμματά τους ως βάρη αμοραλισμού και παραγοντισμού στον δημόσιο βίο της χώρας, φτιάχνοντας κλίμα μικρονοϊκό, νοσηρό και επικίνδυνο”

  Δυστυχως, δεν ειναι μια φορα ή δυο φορες, αλλα εντελως μοιραιως καθε φορα που μας προκυπτει νεος πρωθυπουργος, συμβαινει το αυτο στο υπογειο του Μαξιμου.

 4. Ο/Η Αφώτιστος Φιλέλλην λέει:

  Κορίτσια στον Ήλιο …!

  Χρυσανθεμος ή Ηλίανθος, ιδου η απορια….

 5. Ο/Η chi0 λέει:

  «Ο υπέρμετρος εγωκεντρισμός του και η βενιζελικής καταβολής αντίληψη της πολιτικής, ότι τη χρησιμοποιούμε χωρίς αρχές, ανάλογα με τη συγκυρία…»

  Εδώ οι φίλοι του έχουν ένα point, όπως και να το κάνουμε. Προσπαθούν να του βάλουν μυαλό αλλά δεν. Βλέπε σημερινές εξελίξεις και πώς θα χτυπήσουν οι συλλήψεις αυτές στο μέλλον.

  Επίσης ξεχάσατε το εγχείρημα του «Σαμιζδάτ» με τον έτερο καπαδόκη που βγαίνει πλάϊ στον Ευαγγελάτο…

 6. Ο/Η chi0 λέει:

  Έχει τακιμιάσει δε με τον Βενιζέλο. Ο οποίος έχει αναλάβει εργολαβικά δικηγορία. Να το εξηγήσω. Ο Βενιζέλος ήταν, είναι και θα είναι ένας δικηγόρος στο ρόλο συνήγορου. Τίποτε παραπάνω. Αλλά συνήγορος πολιτικών παρατάξεων, πολιτικών ρευμάτων και κομμάτων. Αυτό το άρχισε από το ’89 στο ειδικό δικαστήριο. Τώρα υπερασπίζεται νομικά με πάθος τις πολιτικές Λαζαρίδη – Σαμαρά. Αύριο κάτι άλλο…

 7. Ο/Η Pepermint λέει:

  Γειά σου οld boy

  Μου έλειψες…αλλά απέχω από τα διαδικτυακά. Ελπίζω να είσαι καλά.

  Χαιρετώ και τον ενδιαφέροντα παίκτη chio

  και βέβαια και τους αγαπητούς λέφτηδες (μου αρέ το πως την λέτε διακριτικά…στον μπούρδα καραβάνγκο, έχετε μπωλς και ξέρετε ότι σας το αναγνωρίζω παρά τις αγκυλώσεις σας)

  επιτρέψτε μου μόνο ένα σχολιάκι…διότι έρχονται μποφώρ

  είπαμε δεν είπαμε

  με κάποιον τρόπο πρέπει να περάσει η συνεκμετάλλευση._

  τα ρεστ…για το θεαθήναι, άκομψα βέβαια, αλλά έχουν κοπεί και τα μπάτζετς για μεγαλύτερες οπερέττες.

  κisses

 8. Ο/Η papoylis λέει:

  Γειά σου ορέ Πέπε

  εύχομαι να είσαι καλά 🙂

 9. Ο/Η Left G700 λέει:

  Γεια σου και σένα Pepermint. Έτσι είναι: αγάπα τους διαδικτυακούς φίλους σου κι ας είναι …αγκυλωμένοι! 🙂

  Όχι όμως και μπούρδα καραβάνγκο. Δεν το βλέπω έτσι. Και ούτε σκόπευα να του την πω. Τη λέω μόνο σε αντιπάλους. Όχι σε δικούς μας! Για τους δικούς μας έχω άλλο τσιτάτο:

  Even if they are bastards,[***] they are our own bastards!

  [***] Με τη γενική και διασταλτική έννοια και όχι για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

  Τα λέμε

 10. Ο/Η Pepermint λέει:

  »Even if they are bastards,[***] they are our own bastards! »

  κάθε »ιδεολόγος» βάζει την ιδεολογία του πάνω…από έθνος, φίλους, γονείς…

  για αυτό και είμαι πάντα against κάθε ιδεολογίας ανθρωπίνων νοών, ήτοι ιδεοληψιών

  το ξεύρεις άλλωστε ;-)…οπότε μου είναι αδιάφορο το μου, σου, του, μας, σας….ο μπαστάρντο είναι μπαστάρντο anyway

  άλλοτε ωραίος και άλλοτε άσχημος

  φιλιά να είστε καλά

  εις το χρονικόν

 11. Ο/Η Αφώτιστος Φιλέλλην λέει:

  Pepermint

  Χαιρε. Εβαλα χθες στην Καλυβα, ενα πολυ ωραιο πολιτικοποιημενο τραγουδι των Clash το «The Magnificent Seven “, με ολα τα λογια και με το εξης ΥΓ :

  «ΥΓ Επειδη ο Pepeprmint απουσιαζει αρκετο χρονικο διαστημα, κατι αναλογο θα αναρτουσε. Clash/Sandinista! (1980) The Magnificent Seven “…η πιο ευφυης απεικονιση της Βρεττανικης εργατικης ταξης , που αργοσβηνει σε μια πληκτικη ρουτινα στο εργοσταστιο και τις νυχτες μεθα στις παμπ κια κινηγα σκουροχρωμους μεταναστες στους δρομους.”
  Δημ. Αναστασοπουλος Κυριακατικη Ελευθεροτυπια, 29.09.2013

  http://panosz.wordpress.com/2013/09/28/eggs-60/#comment-199424

 12. Ο/Η Pepermint λέει:

  γειά σου φίλε μου Αφώτιστε

  να είσαι καλά
  θα ήταν πολύ εμπορικό εκ μέρους μου…βρε συ, άκου σαντινίστα 😉

  …μάλλον θα ανέβαζα καμιά industrial λαβκραφτική αβάντε γκάρντε μαέστρο κακοφωνία…για δύσκολα αυτιά που πιάνουν υπόηχους κι υπέρηχους

  οπότε σου το αφιερώνω boy

  keep calm and
  ia ! ia !
  CTHULHU
  FHTANG !

 13. Ο/Η Αφώτιστος Φιλέλλην λέει:

  Αναφερεται στον …..Χρυσανθεμο

 14. Ο/Η papoylis λέει:

  ΑΦ

  για κάποιον ανεξήγητο λόγο δύο σχόλια δικά σας εδώ μου τα κράτησε ως σπαμ η Πόρσε και μου τα έδειξε πριν λίγο … απολογούμαι και επανορθώνω 😉

  παρεπιφτού τις προηγούμενες μέρες δέχτηκα μια άνευ προηγουμένου σπαμιά , κοντά 40 σχόλια , από έναν απίθανο … ίσως φταίει αυτό 🙂

 15. Ο/Η Αφώτιστος Φιλέλλην λέει:

  Ποιος Παπουλη μου ειν’ αυτος
  που σ’ εχει ταραξει στην σπαμια
  ενω εσυ κρατας αγκαλια την Λιτσα
  και της χαϊδευεις την κοιλιτσα.

  (ψευδο-λαϊκον τετραστιχον)

 16. Ο/Η Left G700 λέει:

  Γεώργιος-Φώτιος-Φανούριος Σταθάκης-Κουβέλης

  Νωρίτερα το μεσημέρι, σε συνέντευξή του στον Real FM, ο Δημαρίτης με πολιτικά Γιώργος Σταθάκης είπε επί λέξει στην Πασόκα με πολιτικά Κάτια Μακρή:

  «[…] εφ’ όσον η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι παραμονή τής χώρα στο ευρώ και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο […]»

  Επειδή εμείς μόνο εν μέρει υποστηρίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ (αφού μοιράζουμε την υποστήριξή μας σε ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ μ-λ, Μ-Λ ΚΚΕ, και εν γένει σε κάθε αριστερό σχήμα αναφέρεται στο στόχο τού σοσιαλιστικού μετασχηματισμού) και, επομένως, δεν τα ξέρουμε σε βάθος τα μυστικά και ντοκουμέντα τού συγκεκριμένου κόμματος, υπάρχει εδώ κανένας αναντάμ παπαντάμ οπαδός τού Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς για να μας πληροφορήσει αν αυτό που ισχυρίζεται ο Σταθάκης αποτελεί όντως απόφαση του πρόσφατου Ιδρυτικού Συνεδρίου; 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  INFO: http://www.real.gr/VideoViewer.aspx?FileType=4&FileName=267695.mp3 (από το 6.33 ως το 7.41 για τους βιαστικούς)

 17. Ο/Η Left G700 λέει:

  Επειδή σε ένα τσαρδί που δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να πάρουμε πια το λόγο πήρε το μάτι μου κάποιες απορίες για το μουστάκι τής Σώτης (τρία χρονάκια πέρασαν κι ακόμα να λυθούν αυτές οι απορίες —ο Αϊζενχάουερ προελαύνει ακάθεκτος! 🙂 ), να θυμίσω για μία ακόμα φορά πώς τελείωνε το ποστ που συγκλόνισε τον κόσμο εδώ: 🙂

  «Για μας, είναι αποδεδειγμένο ότι η Τριανταφύλλου διεξάγει έναν καθαρά αντικομμουνιστικό αγώνα. Και φυσικά, δεν περιμέναμε από το τελευταίο της άρθρο για να βγάλουμε αυτό το συμπέρασμα. Η γυναίκα έχει πάρει το ζήτημα εργολαβικά. Είναι όμως ακροδεξιά, ναζί, φασίστρια; Όχι φυσικά. Τότε γιατί της κολλήσαμε το μουστακάκι; Τρεις εξηγήσεις.

  Η πρώτη: Μα για τη δημιουργία προπαγανδιστικών εντυπώσεων, τι άλλο; Δεν είμαστε από αυτούς που παραιτούνται από το όπλο της προπαγάνδας υπέρ των αντιπάλων τους. (Μια ακόμα λεπτομέρεια που αποδεικνύει ότι, σε τελική ανάλυση, δεν είμαστε τίποτε καλύτερο από ‘‘Κόκκινοι Φασίστες’’!… 😉 ).

  Η δεύτερη: Ναζί δεν είναι, στο αντικομμουνιστικό μένος της όμως κάπως τους μοιάζει. Δεν μπορούσαμε να το περάσουμε στο ντούκου.

  Η τρίτη (και πιο σημαντική): Δεν ξεχνάμε ποιοι φάγανε την Κόκκινη Ρόζα. Και θυμόμαστε πάντα ποιος ήταν Πρωθυπουργός στην Ελλάδα την Κυριακή, 30 Μαρτίου του 1952.

  Κανείς τους δεν ήταν ναζί…»

  Δια την αντιγραφήν: Τα …παιδιά! 🙂

 18. Ο/Η papoylis λέει:

  Λέφτηδες

  Μιας και ο λόγος περί της …κυρίας στο σχετικό βίδεον από το πρητέντερ σόου είδα μία μαινάδα . Η μεγαλοκοπέλλα θα έπρεπε να είναι βουτηγμένη κυριολεκτικά στη κόκα για να φέρεται , να αντιδρά και να μορφάζει με αυτό το τρόπο. Παρ’ όλα αυτά μπορεί κάποιος να εικάσει βάσιμα ότι μπορεί να φταίει και η κλιμακτήριος ή έστω η εκεί παρουσία του γόητος παγκάλου που διήγειρε τα λίμπιντα 🙂

 19. Ο/Η Αφώτιστος Φιλέλλην λέει:

  papoylis

  «Κορίτσια στον Ήλιο …!

  Χρυσανθεμος ή Ηλίανθος, ιδου η απορια….’

  Το Σαββατο 12 Οχτώβρη, αγορασα απο την Λαίκη της οδου Καλλιδρομιου, μια μεσαια γλαστρα με ……Χρυσανθεμα.

 20. Ο/Η Left G700 λέει:

  Товарищ Яков Федотович,

  Καλά τα λες και ως σοφός ομίλησες! 🙂 Όμως, τόσο καιρό, δεν τα λέγατε, δεν τα γράφατε, κι άμα τα γράφατε τα γράφατε με ψιλά γράμματα,[*] κι αναγκαστήκαμε να τα γράψουμε εμείς χοντρά και μας κρεμάσανε κουδούνια ορισμένοι[**] εδώ και μας πετάξανε γιαούρτια και γινωμένες ντομάτες (με ξυραφάκια μέσα!) από αυτές που αγοράζει ο ΑΦ στη λαϊκή τής Καλλιδρομίου! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Увидимся

  [*] © Νίκος Αναστόπουλος

  [**] Ονόματα δεν λέμε και υπολήψεις δεν θίγουμε! 😉 🙂

 21. Ο/Η Left G700 λέει:

  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

  Товарищ Яков Федотович, για να τα λέμε όλα, στα νιάτα της πρέπει να ήταν πολύ φάκαμπλ[***] περίπτωση! 😉 🙂

  Увидимся

  [***] Τι γράφω ο αλήτης! 🙂

 22. Ο/Η Left G700 λέει:

  Βλέπω ότι, μετά τα Ντάτσουν (Blogger), και οι Πόρσε (WordPress) έβγαλαν πρόβλημα με την εμφάνιση σχολίων. Χα! Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια! 🙂

 23. Ο/Η khlysty λέει:

  Προς Παπς -και Λέφτηδες- για Σώτη: το κακό με την εν λόγω κυρία είναι ότι μετατρέπεται σταθερά σε ένα υβρίδιο Αν Κούλτερ-Μισέλ Μπάχμαν, χωρίς την αγοραία προβοκατοριά της πρώτης και την παράνοια της δεύτερης. Με δυο κουβέντες, είναι ακραία, αλλά βαρετή και χωρίς πλάκα… 😦

 24. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Παπούλη νομίζω ότι με το σχόλιό σου στο παρόν νήμα ξέφυγες και είναι πραγματικά κρίμα και κατεμέ και ανεξήγητο 😉
  Λυπάμαι που αναγκάζομαι να στο δηλώσω δημόσια, αλλά το περιεχόμενο του σχολίου σου δεν μου αφήνει περιθώρια για κάτι άλλο

 25. Ο/Η papoylis λέει:

  Δεν χαίρεσαι τουλάχιστον που κατάφερα να επιλύσω το πρόβλημα με τα σχόλια 😉

  ΥΓ τα ίδια τώρα συμβαίνουν και στου Πάνου με τα σχόλια

 26. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Νομίζεις (ότι κατάφερες να επιλύσεις το πρόβλημα με τα σχόλια). 🙂
  Εκτός του Πάνου τα ίδια έπαθε και ο Σαραντάκος και φαντάζομαι και οι υπόλοιποι γερμανόφιλοι (πόρσε και τέτοια).
  Σκέπτομαι να πάρω πρωτοβουλία και να συγκεντρώσω όσους σχολιαστές κατά καιρούς σφαγιάσατε (σπαμιέρα, φίμωση, αποκλεισμός από τα σχόλια και τέτοια) και να διοργανώσω ειδική συνάντηση σε διαμπλογκικό επίπεδο ώστε να ξεκινήσουν μέτρα αποκατάστασης εμπιστοσύνης και να σταματήσει το κακό.
  Θα επαναφέρω δε και την παλιά μου πρόταση κάθε μπλογκ από αυτά που λέμε να διαθέσει ειδικό χώρο όπου θα εκκινήσει ειδική διαδικασία επανένταξης των εσφαγμένων, μετά την ολκλήρωση της οποίας θα μπορούν να λειτουργούν χωρίς περιοριστικά μέτρα και να αποδοθούν λευκοί στην μπλογκόσφαιρα.
  Από ποιούς λες ότι σκέπτομαι να ξεκινήσω 🙂

 27. Ο/Η Left G700 λέει:

  Λυπάμαι που αναγκάζομαι να στο δηλώσω δημόσια

  Μπα, μπα, μπα, φίλε Αναγνώστη! Δημοκρατικόν συγκεντρωτισμόν (και μίαν Καλύβην) και υμείς;;; 🙂

  Στα σοβαρά τώρα: Τι ακριβώς καταλογίζεις στον товарищ Яков; Σεξισμό; Ανυπόστατες κατηγορίες; Κάτι άλλο; Για όνομα! Τόσο καιρό που σουλατσάρεις στα μπλόγκια (και δη στα «χαλαρά» όπου λέει ο ένας το κοντό του κι ο άλλος το μακρύ του) δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα ότι οι κουβέντες στα σχόλια αντικαθιστούν κατά κάποιο τρόπο τις κουβέντες που ανταλλάσσει κανείς πίνοντας καφέ ή μπύρες μ’ ένα φίλο. Θα το έκανες θέμα αν μας έλεγε τα ίδια στην περίπτωση που τα πίναμε μαζί; Τη δόξα τού Λασκαράτου ζήλεψες; 😉 🙂

  Τα λέμε

  ΥΓ Btw, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου («ο Λέφτης πού χάθηκε;). Πώς λένε στα ποδοσφαιρικά διαζύγια «λύθηκε το συμβόλαιο του τάδε, κοινή συναινέσει»; Ε, αυτό! 😉 🙂

 28. Ο/Η Left G700 λέει:

  Ορέ товарищ!!! Ποιο πρόβλημα με τα σχόλια έλυσες;;; Εμένα τα ματάκια μου άλλα (δεν) βλέπουν!!! 🙂 Εκτός κι αν εννοείς ότι το έλυσες μόνο για τούς Πόρσε όουνερς κι άφησες την πλέμπα στην τύχη της! 🙂

 29. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Λέφτη φίλε μου, φαντάζομαι ότι θα μου επιτρέψεις να διαχειρισθώ το ζήτημα του …καταλογισμού που έκανα με τον αποδέκτη του, ο οποίος ήταν ο Παπούλης και όχι εσύ, διότι επίσης φαντάζομαι ότι έτσι θα το προτιμούσε και εκείνος 😉

 30. Ο/Η papoylis λέει:

  Λέφτηδες

  Τα σχετικά με τη Σώτη που διαμοίβωνται εδώ μεταξύ Αναγνώστου και εμού να τα αφήσετε να τα λύσουμε οι δυό μας . Ορθά το παρατηρεί ο Αναγνώστης 😉

  Αναγνώστα , περί της Σώτεως αργότερα 🙂

  Για το θέμα που έχει προκύψει με τα Πρόσφατα Σχόλια στο σχετικόν ποστ

 31. Ο/Η Left G700 λέει:

  Товарищ Яков Федотович + Αναγνώστη,

  Όπως διέταξε ο …λοχίας 🙂 κι ό,τι θέλει ο (φιλελεύθερος) λαός! 🙂

  Αλλά:

  α) Δεν σχημάτισα την εντύπωση ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την επισήμανση του Αναγνώστη. Είπε την άποψή του.

  β) Αντίθετα, είχα σχηματίσει την εντύπωση, ότι οι συζητήσεις στα μπλόγκια, όταν δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, καλή ώρα, δεν είναι «ζευγαρωτές», (σαν το τανγκό ένα πράγμα, ας πούμε).

  Ταύτα δια τα πρακτικά! 🙂

  Увидимся

 32. Ο/Η Left G700 λέει:

  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ:

  Увидимся + Τα λέμε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s