Μη μασάτε ταραμά…!

Σε όλα αυτά τα παραπειστικά και παραπλανητικά που εκπέμπουν κατά ριπάς , ολίγιστοι μου αναγνώστες , οι διάφοροι συστημικοί λούστροι , περί «ευθύνης» και «οικουμενικής κυβέρνησης μέχρι τις ευρωεκλογές με στόχο την …απαγκίστρωση από το μνημόνιο» … στη δευτέρα παρουσία προφανώς , η μόνη ερώτηση που πρέπει να απευθύνεται  , ειδικά στους πολιτικάντες που κόπτονται για την «υπεύθυνη διακυβέρνηση» είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ :

 

Με Κοινές Μετοχές με δικαίωμα ψήφου ή όχι ;;;

 

Γιατί υπάρχει τελικά τρόπος να φανεί ποιοί είναι οι πούστηδες και ποιοί τα παλληκάρια 😉

 

 

This entry was posted in Ανασκο(λο)πηση Επικαιρότητας, Πολιτικούρες. Bookmark the permalink.

38 Responses to Μη μασάτε ταραμά…!

 1. Ο/Η papoylis λέει:

  Αυτό πρέπει να ερωτάται με επιμονή και συνεχώς στους συστημικούς σε όλες τις συζητήσεις στα κανάλια και να απαιτείται επιτόπου απάντηση. Μόνο αυτό ….!

  Το Phalere μου θυμίζει το γνωστό Ξιφίρ Φαλέρ ( ή Μπαλέρ ) του μπαρμπαγιάννη του Σκαρίμπα ( αιωνία η μνήμη του ) 🙂

 2. Ο/Η papoylis λέει:

  Ακούω τώρα στο μέγκλα το μαλάκα το Σκουρλέτη να παίζει με το Χατζησωκράτη σε λάθος γήπεδο. Αντί να του λέει για ..αριστερούς καρατζαφέρηδες έπρεπε στη συζήτηση για το τι προτείνουν οι ΔΗΜΑΡίτες σαν «πρόγραμμα απεμπλοκής» το μόνο ανωτέρω ερώτημα

  Παρατηρώ επίσης ότι οι Πρετεντέρηδες αντιλαμβανόμενοι ότι ο τόπος διέρχεται κρίσιμες στιγμές αποδέχθηκαν να θυσιάσουν το ρεπό τους !!!

  Τελικά του το πέταξε αυτό με τις κοινές στη μούρη του Λυντζέρη , αλλά όχι του Χατζησωκράτη…

 3. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Ορέ Παπούλη
  είσαι εναντίον της …επιχειρηματικότητας;
  Τώρα που είμαι έτοιμος να χρεωκοπήσω και να ανακεφαλαιωθώ με χρήματα του δημοσίου, για να συνεχίσω να κολλάω …μπρίκια, προς δόξαν της απασχόλησης και των νέων θέσεων εργασίας κάτι αριστεροί σαν και σένα ακυρώνουν τη συνταγή της ανάπτυξης! :mrgreen:
  Δηλ δεν μπορούσες να περιμένεις να πάρουν τα λεφτά οι τραπεζίτες και να έλθει και η …σειρά των υπολοίπων που βάζουν λουκέτα και μένουν άνεργοι και μετά να …ξεσπαθώσεις;;;
  Εγώ και ο ..μπακάλης της γειτονιάς μου, που έκλεισε προχθές , διαμαρτυρόμεθα εντόνως !
  Δεν το περιμέναμε αυτό από σένα Παπούλη. Ποτέ! 🙂

 4. Ο/Η papoylis λέει:

  🙂 🙂

 5. Ο/Η nikiplos λέει:

  Αγαπητέ παπούλη, συγχώρησε τον αγράμματο:
  «Με Κοινές Μετοχές με δικαίωμα ψήφου ή όχι ;;;»
  τι ακριβώς ενοείται με αυτό?

 6. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Ορέ Παπούλη, δίκιο έχεις και μαζί σου (δεν κάνω πλάκα) αλλά στα σοβαρά πιστεύεις ότι θα τους στριμώξεις με το ερώτημα και θα ξεχωρίσει η ..Ήρα από το στάρι;;
  Καταρχήν τόχει κάψει ο ΓΑΠ όταν το έβαλε ως θέμα ότι τον έφαγαν τα εγχώρια συμφεροντα, ανάμεσα στα άλλα.

  Να σου πω και απαντήσεις:
  – Βεβαίως και θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι εκεί που δεν διακυβεύεται η σύνταξη και ο μισθός.
  – (κάποιος πιο ..χαρντ κορ) Κοίταξε να δεις αγαπητέ μου, προκειμένου να πάρουν τις τράπεζες (και δη Εθνική κλπ) οι Γερμανοί και οι ..Τούρκοι, προτιμώ τους έλληνες επιχειρηματίες.
  Ότι άλλο σκεφτείς παίζει
  Δεν νομίζω ότι μπορεί να τεθεί ως βασικό ερώτημα που από την απάντηση θα κριθεί και η στάση του ..Λαού απέναντι στον καθένα.
  Σε τελευταία ανάλυση οι περισσότεροι θα πουν «στ’ αρ@@@α μου, το μνημόνιο να φύγει».

  Με την ευκαιρία να σε ρωτήσω και εγώ κάτι.
  Συμφωνείς με το να ζητηθούν τσαμπουκά και να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα οι ..αξιολογήσεις της Μπλακ Ροκ;; 😉

 7. Ο/Η papoylis λέει:

  Νίκιπλε

  μα αγαπητέ πρόκειται για το ιερό δισκοπότηρο όλων των συστημικών. Η ανακεφαλαίωση των τραπεζών θα γίνει με σκέτες κοινές μετοχές σύμφωνα με τις εντολές των αφεντάδων και όχι με κοινές μετοχές με ΨΗΦΟ . Αυτό είναι το ΚΛΕΙΔΙ πάνω στο οποίο πρέπει να τοποθετηθεί η κάθε πολιτική δύναμη και , κατά την ταπεινή μου γνώμη , είναι αμάχητο κριτήριο για να κριθούν οι δεσμεύσεις και η στάση του καθενός.

  Αναγνώστα

  Προφανώς και τους στριμώχνεις με τη πλάτη στο τοίχο. Το καλύτερο που μπορούν να αντιτάξουν δεν είναι υπεκφυγές της μορφής που επισημαίνεις , αλλά είτε τις έσχατες απόψεις βαρουφάκη , είτε ότι μας «το απαγορεύουν οι δανεισταί μας και τα ντόπια μεγαλοσυμφέροντα»

  φίλτατε … δεν υπάρχει σοβαρή επιχειρηματολογία ικανή να αντέξει σε αυτό το ερώτημα παραπάνω από 30 δευτερόλεπτα γιατί το ζήτημα δεν είναι πρώτιστα οικονομικό , αλλά πολιτικό

  Τώρα σχετικά με το ρηπόρτ του μαυροβράχου που ρωτάς . Αν και ο εσώτερος κύκλος τόχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι , τουλάχιστον το αποτέλεσμα της έρευνας θα πρέπει να δοθεί σε αυτούς που καλούνται να σχηματίσουν κυβέρνηση και να σώσουν ( λέμε τώρα ) τη χώρα.

  Αν η ευρύτερη δημοσιοποίηση του ρηπορτ εικάζεται ότι θα προκαλέσει πάνδημο bank run αναρωτιέμαι ακόμα τι το κρατάνε το Προβόπουλο. Γιατί τη λέζα αγαπητέ θα κληθεί να τη πληρώσει η ΤτΕ , το Ελληνικό δημόσιο και εμείς και όχι οι Ρότσιλντ που θα έχουν ρευστοποιήσει σε συνθήκες ασφάλειας τη μετοχική τους θέση..

  θα έβαζα μόνο έναν όρο για να ¨μετέχω¨σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Το δημόσιο γδάρσιμο του Προβόπουλου και των συν αυτώ στη πλατεία Συντάγματος σε διακαναλική και παγκόσμια μετάδοση 😉

 8. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Ίσως θα πρέπει να θυμηθούμε πως ο Γκόρντον Μπράουν στη Βρετανία , τη μητρόπολη του Καπιταλισμού, κρατικοποίησε τις μισές χρεωκοπημένες τράπεζες ή πήρε σε αντάλλαγμα προνομιούχες μετοχές που δικαιούνται μέρισμα ,πάντα 😉 , ορισμένες τις ξαναπούλησαν οι Βρετανοί με κέρδος για το δημόσιο!
  Αν δεν κάνω λάθος χθες ο Ραχόϊ ζήτησε 35 δισ. ευρώ από τους βασικούς μετόχους για να προχωρήσει η επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών στην Ισπανία!
  Εδώ, …λεφτά υπάρχουν ! Το ερώτημα κοινές με ψήφο ή όχι , που κόβει τον ιστό της διαπλοκής, μας λέει για ποιούς ! :mrgreen:

 9. Ο/Η papoylis λέει:

  Νίκιπλε

  τώρα κατάλαβες τζιέρι μου 🙂

 10. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Παπούλη είσαι ..ρομαντικός.
  Για να γίνει αυτό που λες (το άλλλο με τη λειτουργία του επιχειρήματος όχι αυτά με τον Προβόπουλο) υπάρχουν αρκετές προϋποθέσεις με πρώτη την δυνατότητα ανταλλαγής επιχειρημάτων.
  Αυτό που ισχύει σήμερα είναι συνθήματα και μεγάλες ..αφηγήσεις (από μόνες τους) με αποτέλεσμα τη λογική του παραλόγου.
  Επίσης όταν θες να στριμώξεις κάποιους σε ένα συγκεκριμένο πεδίο, έχεις βγάλει από τη μέση τα περισσότερα άλλα και δεν κοκκορομαχείς με ότι πετάει και κολυμπάει σε ότι αφορά τον αέρα και τους υδροβιοτόπους ..γενικότερα.
  ΑΝ όμως τοποθετείσαι από θέση (αριστερής) αρχής όλα αχταρμάς είναι και ξεχωρίζει ότι κάνει περισσότερο θόρυβο.
  Αυτό που λες δεν κάνει, είναι κουλτουριάρικο (θέλει σύνθετους ..συνειρμούς), προτιμώνται τα πιο απλά σαν τον Προβόπουλο (το τελευταίο ήταν προβοκάτσια επειδή μου την ..έσπασες, τα λοιπά ισχύουν)

 11. Ο/Η papoylis λέει:

  Αναγνώστα

  αν δεν το κατάλαβες , μιλάμε για το επικοινωνιακό παίγνιο και όχι για πολιτική. Όταν λοιπόν οι εξυπνάκηδες που πουλάνε «υπευθυνότητα» έρχονται απέναντι σε αυτό το «απλό» ερώτημα τα μασάνε. Από τη ΝΔ μέχρι το … μαργαρίτη μούγκα στη στρούγκα ένα πράγμα. και μη μου πεις ότι το χρεωκοπημένο Λαμπρακισταν που ζει με ενέσεις από χρεωκοπημένες τράπεζες δεν έχει τόσο καιρό με τις προτιμήσεις του ( σε ποιόν δίνουμε μικρόφωνο και παράθυρο ) «συνυποδηλώσει» τις …προτιμήσεις του 😉

 12. Ο/Η papoylis λέει:

  Αναγνώστα

  ο παλιός σου συνεταίρος με έβαλε πάλι στο blogroll του …. έκανε και σχετική ανάρτηση….!

  Δύο τινά συμβαίνουν :

  ή

  α) Λέμε εδώ πολλές μαλακίες και ο Βάμπιρας θέλει να με εκθέσει στο εκλεκτό του κοινό

  ή

  β) είναι μια απόπειρα προσέγγισης και μεταμέλειας ( λέμε τώρα )

 13. Ο/Η papoylis λέει:

  Όπως καταλαβαίνεις αγαπητέ Μπλακσίπιε δεν διαφωνώ με τα δύο σημεία παρά μόνο σε μια λέξη «παραχωρηθεί».

  Γιατί και στη χαλυβουργία κάτι μήνες τώρα ο μάνεσης δεν παραχωρεί και περιμένει ρουφώντας τη σαμπάνια του…. 😉

 14. Ο/Η papoylis λέει:

  Και αν δε το πήρες πρέφα , με τη χθεσινή της δήλωση μπροστά στο προεδρικό η Παπαντάμα έκανε τη κωλοτούμπα της ημέρας 😉 Δες την , σκέψου τι έλεγαν προεκλογικά και γιατί τώρα άλλαξε η «επικοινωνιακή ατζέντα»

 15. Ο/Η Μαύρο πρόβατο λέει:

  Περιοριζόμενος στα τηλεπικοινωνιακά, πιστεύω οτι τα επικοινωνιακά είναι για να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε (δεν έχω περάσει πιό ωραία στην Ελλάδα απ’ό,τι τη βδομάδα πριν τις εκλογές που ήμουν στην Αθήνα… Στενάξαν οι καρέκλες στα μεζεδάδικα και σπάσαν τα ποτήρια από τα χάχανα…)
  Υποθέτω οτι μιλάς για την πρόταση νομοθετικής κατάργησης του μνημονίου; Λες να το αφήσουμε να γίνει «με τρόπο;» :mrgreen:
  Δεν υπάρχει, αγαπητέ. Η δύο-τρίτα-κοιναγορίτες-ένα-τρίτο-δντ τρόικα, είναι απαρέγκλιτη στην υποτίμηση, και το συζητά για εσωτερική ή εξωτερική ή υβριδική. Από κοντά σ’αυτά που δε συζητά και τα περιβόητα διαρθρωτικά – απολύσεις στο δημόσιο, ξεπουλήματα κτλ.
  Έχει να πέσει πολύ ξύλο ούτως ή άλλως. Όποιος δεν προετοιμάζει το λαό, θα το πληρώσει και ο ίδιος. Αυτό ακριβώς μας λέει και ο Μάνεσης, τίποτε άλλο. A santé 😉

 16. Ο/Η papoylis λέει:

  Όχι Μπλακσίπιε.. Η νομοθετική παρέμβαση ( που άλλωστε έπρεπε να είχε προταθεί πολύ νωρίτερα ) είναι το επιφαινόμενο. Η τούμπα είναι ότι ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά και σε πανεθνικό δίκτυο η Αλέκα μίλαγε μόνο πάνω στον άξονα μνημόνιο – αντιμνημόνιο αντί για την ανατροπή και τη λαϊκή εξουσία. Αντελήφθη προφανώς ότι θα χρειαστούν κάποια βήματα στα σκατά μέχρι να φτάσουμε στο …παράδεισο. Ότι στο παράδεισο θα μπουν άνθρωποι με στοιχειώδη αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία και όχι μεταλλαγμένα ζόμπι – σκλάβοι που ως εκ θαύματος θα αποτελέσουν άξαφνα τον «ώριμο υποκειμενικό παράγοντα» 🙂 και αυτό επικοινωνεί αγαπητέ φίλε…

  θα συμφωνήσουμε Μπλακσίπιε ότι πρόκειται για επικοινωνιακή και όχι πολιτική κωλοτούμπα , αλλά ποιός πλέον μπορεί να ξεχωρίσει στο βραχυπρόθεσμο ορίζοντα τι αποτελεί ουσία και τι αποτελεί μέσο ;;;

  Δες ΟΛΗ τη δήλωση και μη μου πεις μετά ότι τη κατανόηση των παραφερναλίων και των υπονοούμενων του συγκεκριμένου γλωσσικού «ιδιώματος» δεν την έχω …. 😉

 17. Ο/Η Μαύρο πρόβατο λέει:

  Η δική μου σχετική αγκιτ/προπ, βρίσκεται πάνω δεξιά στη μπλογκοσελίδα μου, τα κρέντιτς στον μεγάλο Εμίλ Νόλντε («βαλτότοπος με υποστατικό», 1935 ο πίνακας, χαρούμενος προκαταβολικά για τους λίγους που έχουν ανακαλύψει τον κρυπτικό συμβολισμό) άντε και στον Καζαντζάκη που με «πήζει». Για τα ζητήματα της ανατροπής μιλάμε όλοι ήδη, μάλλον η πρόσληψή σου άλλαξε γι αυτά που υπέθετες φίλτατε οτι αναφέρονται στη Δευτέρα Παρουσία 😉

 18. Ο/Η papoylis λέει:

  …Όταν λοιπόν ρωτήθηκε σήμερα η κυρία Νταλάρα – Ραγκούση , σύζυγος Γιώργαρου σχετικά φίλτατε Αναγνώστα στη ΝΕΤ και απάντησε τη γνωστή εξυπνάδα , από το βάθρο της δόξης ( και της περιουσίας της ) : Δεν συμφωνώ γιατί έτσι κινδυνεύουμε να μετατραπούν οι υπό κρατικό έλεγχο τράπεζες σε προβληματικές ΔΕΚΟ… Μπουααααχαχαχα 🙂

  Λες και τώρα ΔΕΝ είναι και μάλιστα χωρίς να ελέγχονται !!!!!!!

  Κατάλαβες Αναγνώστη γιατί σε αυτό το ερώτημα κατεβαίνει το κυλοτάκι και φαίνεται το κωλαράκι 😉

 19. Ο/Η sarant λέει:

  Παπούλη, αν μου επιτρέπεις μια παρατήρηση, το Ξιφίρ Μπαλέρ δεν το είπε ο Σκαρίμπας αλλά ο Εξαρχόπουλος τον19ο αιώνα και μετά Ξιφίρ Φαλέρ ήταν μια επιθεώρηση το 1916 μέσα στον διχασμό. Εκτός αν το ξαναείπε ο Σκαρίμπας, οπότε πες μου πού διότι μενδιαφέρει. Έρρωσο.

 20. Ο/Η papoylis λέει:

  Νικοκύρη

  Το ξιφιρ μπαλέρ το έχει πεί σίγουρα ο μπαρμπαγιάννης στο «Καημοί στο Γριπονήσι» αν δε κάνω λάθος , στο διήγημα με το κουρέα. Για τον Εξαρχόπουλο δεν γνώριζα , για το Ξιφίρ Φαλέρ γνωρίζω . Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες..

  τα σπάνια εδώ σχόλια σου είναι πέρα από χρήσιμα και όαση χαράς για μένα

 21. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Εδώ που τα λέμε Παπούλη ένα δίκιο τόχει ο Αναγνώστης!
  Σαν εξέχον μέλος της …ελίτ 🙂 αντιλαμβάνεται πως το πόπολο πολύ λίγο νοιάζεται για τον έλεγχο των τραπεζών και την έκταση της ρεμούλας και της διαπλοκής που κρύβεται από πίσω ! Για το μεγάλο πυλώνα που στηρίζει όλο το σύστημα μέσω του ελέγχου του τύπου και της προπαγάνδας που βαφτίζεται ενημέρωση και χρηματοδοτείται αφειδώς από τους τραπεζίτες και τους εθνικούς εργολάβους κανείς (και από την αριστερά που είχε …έννομο συμφέρον) δεν εργάστηκε σταθερά για να το αναδείξει στη σημασία του!
  Μπροστά στο σκάνδαλο της πρωκτον μπάνκ και του Λαυρεντιάδη, που είχε σαν αποτέλεσμα σε ελάχιστο χρόνο με θαλασσοδάνεια να ελεγχθεί ο μισός τύπος από έναν άνθρωπο, το σκάνδαλο Κοσκωτά ήταν πταίσμα κατωτάτης …υποστάθμης!
  Μετά όταν με χρήματα και εγγυήσεις του δημοσίου καλύφθηκε η μαύρη τρύπα των 900 εκ. ευρώ στην τράπεζα και αφού επέστρεψε ένα ποσόν (50 εκ. νομίζω) ο ΛΛ που σήμερα επιτέλους κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος αλλά ….κόβει βόλτες, ενώ ο Μπένι φήφισε τη ντροπολογία που απάλλαξε κάθε Υπουργό οικονομικών από ποινικές ευθύνες από το …96, τάχα μου τάχα μου, δεν βρέθηκε ένας βολευτής να στηθεί στη βουλή αλυσσοδεμένος μέχρι να ξεβρακωθούν αυτά τα …σούργελα ! :mrgreen;
  Νομίζω, εν τέλει, πως το ζήτημα της κατάργησης της μετενέργειας που θα …ακουμβήσει εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους από αύριο και θα οδηγήσει σε τσεκούρωμα μισθών στον ιδιωτικό τομέα μέχρι 40% , έχει πιο λαμπερά και ουσιαστικά ντεσού ! Έχει βέβαια και τον κίνδυνο των αντιδράσεων των μικρομεσαίων «εργοδοτών» ,τύπου Μίχαλου, που έχυναν κροκοδείλια δάκρυα για την μετενέργεια μέσω ανακοινώσεων των οργανώσεων τους, αλλά έτριβαν από πίσω τα χεράκια τους ! Ελάχιστοι από αυτούς αντιλαμβάνοται πως σε πολύ λίγο χρόνο η μείωση της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων τους θα μετατραπεί σε καινούργια λουκέτα γι αυτούς τους ίδιους ! :mrgreen:

 22. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Όσο έγραφα πέρασε ο Νικοκύρης;;;
  Φτου την …ατυχία μου ! 🙂

 23. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  καλά, κάτσε να δω γιατί δεν άντεξε ο άλλος και θα επανέλθω 🙂

 24. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Είναι αλήθεια ότι ενώ υπήρχαν πολλες προοπτικές για επιχειρηματική ανέλιξη, τόσο για το συνεργάτη μου, όσο και για τον υποφαινόμενο, τα αποτελέσματα δεν μας δικαίωσαν προσώρας τουλάχιστον.
  Άλλωστε ξέσπασε και η κρίση και αυτά δεν είναι εύκολα, βάλε και το ότι δεν βοηθούν οι τράπεζες τις συνεργασίες και τα επιχειρηματικά δίκτυα γενικότερα (και έσπαγα το κεφάλι μου γιατί, αλλά ευτυχώς με φώτισε ο Νίκος σε ανωτέρω σχόλιό του).
  Όμως υπήρξαν και υποκειμενικές αδυναμίες και υστερήσεις, αποκλειστικά του συνεργάτου μου και παρόλες τις επισημάνσεις μου.
  Αφενός τον είχαν κατσιάσει με διάφορες τρυφεράδες οι Μπέρνυ και οι φίλες της όταν παρεπιδημούσαν εδώ και αντί να κάνουμε καμιά δουλειά έγραφε ποιήματα και ασχολούταν με τα μυστήρια της ζωής, το θαύμα της ύπαρξης και τέτοια που γενικώς με άνθρωπο πούχει μουστάκι δεν τα συζητάς.
  Επιπροσθέτως, κατά βάθος ήτο αριστερός (αυτοί χάνουνε εύκολα το στόχο ειδικά όταν αφορά λεφτά και γενικώς μια φορά αριστερός, για πάντα αριστερός ήτοι μένουν τα κουσούρια και η επιστήμη δεν έχει βρει αποτελεσματική θεραπεία ακόμη ) και δεν είναι τυχαίο ότι τον αποπροσανατόλιζε και ο έτερος συνεργάτης (Νίκος) και ασχολιόντουσαν με τα πολιτικά, πάλι όμως για το κοινό καλό και τέτοια.
  Εν πάσει περιπτώσει χαΐρι δεν είδαμε.

  Βλέπω όμως ότι τώρα που αποτοξινώθηκε από όλα αυτά (αν και κρέμασε φάτσα στο σαλόνι ένα πίνακα με ρητά της Μπέρνης) και ασχολείται με τα φιλοσοφικά (άργησα γιατί μπήκα να διαβάσω γιατί ξαναέβαλε link και διάβαζα ..Φόυερμπαχ) μάλλον ξαναβλέπει το θέμα της αγοράς, άρα ωρίμασε η ανάγκη για δημιουργία και πρόοδο ..γενικότερα.
  Στα πλαίσια αυτά ρίχνει ..γέφυρες, ελπίζω απλώς νάχει τίποτα καταθέσεις για μαγιά, διότι υγιής επιχειρηματικότητα σημαίνει βάζω κεφάλαιο για να το τζιράρω, τα άλλα επιχειρήσεις χωρίς λεφτά τάκανε ο ..Λαυρεντιάδης και ιδού τα ολέθρια αποτελέσματα, που λέει και ο Νίκος 🙂

  Νίκο,
  Αυτά που μου υποσημειώνεις μου τα λέγανε σε κάτι μήτινγκ που κάναμε (εκπρόσωποι ελίτ και έτσι, αλλά της διεθνούς όχι μ@@κίες με τους γύφτους εδώ χάμου) και δεν τους πίστευα!!
  Νόμιζα μάλιστα ότι λένε υπερβολές για να φάνε τις επιχειρήσεις των ανθρώπων εδώ πέρα και να ..συσσωρεύουν (υπερ)κέρδη.
  Αλλά βλέπω ότι μάλλον έτσι θάναι.
  Ο τέμπορα , ο μόρες!!.
  Να σου πω, μέχρι να αποφασίσει ο Τσίπρας να τους εξυγιάνει, εθνικοποιήσεις και τέτοια που ζόρικα τα βλέπω, αλλά πάλι δεν ξέρω, δεν βοηθάμε τους δικούς μου να τους συνενώσουμε σε 1 άντε 2 -2,5 και να τους βάλουμε στο χέρι;;
  Σίγουρα πράματα, όχι να τραβιόμαστε με επαναστάσεις και τέτοια, ούτε τώρα με δικαίωμα ψήφου και μετά πούλημα στην αγορά – ποιος ζει ποιος πεθαίνει, τώρα το κάνουμε και μετά ούτε πρότον , ούτε τίποτε, τάξις και ηθική.
  Και άμα υπάρχει θέμα και ανθίστανται, θα πάρω και κάτι αποτελέσματα από το «μαύρο βράχο» και θα τα μοιράζουμε φέιγ βολάν στην Ομόνοια, σα το Ρουφογάλη παλιά 🙂

  Για το θέμα της μετενέργειας που αναφέρεις, το οποίο είναι όντως σοβαρό (εδώ δεν κάνω πλάκα) και με συνέπειες σαν αυτές που αναφέρεις και πολλες άλλες, θέλω να σε ενημερώσω ότι έχω καταθέσει πρόταση αμέσως μετά τις ΕΚλογές να πάρει πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ για κοινή στάση στο ζήτημα πιέζοντας τουλάχιστον ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλους.
  Βέβαια έκανα λάθος, τότε είχαμε τις διερευνητικές, με αυτά θα ασχολούμασταν;;

 25. Ο/Η papoylis λέει:

  Ας αποφασίσει ο ίδιος ο συνεταίρος ορέ , γιατί πράγματι , σε ένα σχόλιο του με έβαλε σε σκέψεις 🙂

  Έλειπα αγαπητέ γιατί ..διάβαζα ( Πρακτικά ) 🙂

 26. Ο/Η papoylis λέει:

  ΚΑΙ( ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

  ο αγαπητός Ν. Σαραντάκος πήρε το βραβείο ιστολογίου 🙂

 27. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Αναμενόμενο!!! 🙂

  Αναγνώστη θα το σκεφθώ σοβαρά *! Αν προκάνουμε.

  *Αυτό σημαίνει….περιμένω βελτιωτική …προσφορά.Περίμενες να …πέσω με την πρώτη; 😉

  υγ
  Αυτός ο Φόυερμπαχ λέει πουθενά πως όποιος θυμώνει τιμωρεί τον …εαυτό του; 🙂 🙂
  υγ2 Πρέπει να βάλω τα …παιδιά για ύπνο!

 28. Ο/Η demetrat λέει:

  εκτός από αυτους που ήδη το ξέρουν, αγαπάμε δυνατα αναγνώστη .
  🙂
  δ

 29. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Έτσι πέφτουν οι ανοικτές καρδιές στις παγίδες του …συστήματος! 🙂 🙂

 30. Ο/Η papoylis λέει:

  Είναι πολλά τα φράγκα λέμε….
  ( πάντα σχετιζόμενο με το βασικό ζήτημα του ποστ )

  Γι αυτό τους βλέπετε τους «πρόθυμους» να πίνουν τώρα το ξυδάκι τους στις οθόνες 😉

 31. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Το μόνο που μπορώ να πω (σχετικά με την και τον ανωτέρω, όχι με τα φράγκα εκεί έχω περισσότερα 🙂 ) είναι μια οξυδερκής παρατήρηση (δική μου).
  Η επικοινωνία στο διαδίκτυο έχει πολλά προβλήματα και κινδύνους, έχει όμως κάποια καλά.
  Έν εκ των οποίων είναι ότι επειδή είναι διαδραστικό δεν γίνεται τα (θετικά ανθρώπινα) αισθήματα να είναι μονομερή (μονοσήμαντα), άρα αγαπάς μόνον όποιον σε αγαπάει, ήτοι αυτό που είσαι (που φαίνεται στο διαδίκτυο ότι είσαι) έχει σημασία τα άλλα είναι ..κομόντιτυς.
  Άρα αμοιβαία κλπ 🙂

  Θα ήθελα μόνο να παρακαλέσω τη Δήμητρα να είναι εξαιρετικά προσεκτική με τον άλλον συνεργάτη μου (ένας μου απόμεινε) διότι έχω αποχρώσες ενδείξεις ότι είναι επιρρεπής να μου την κοπανήσει και αυτός και να αρχίσει τα ..αισθηματικά και τα ανθρώπινα.
  Δεν το λέω ..αξιωματικά, λαμβάνω υπόψιν μου μια (διεγνωσμένη) επιρρέπειά του προς την Ποίηση, αλλά και είδα ότι άρχισε σε παραπάνω σχόλιο κάτι να μου λέει για το Φόυερμπαχ και κάτι τέτοια και μετά κατάλαβα ότι αυτή η τάση του (όπως και του αλλουνού) συνδέεται με την (επαν)εμφάνιση της αγαπητής Δήμητρας εδώ.
  Και σεμνύνομαι να είπω ότι φοβάμαι πως θα απομείνω χωρίς συνεταίρο για τους στόχους μας, άντε να τους μαζέψεις μετά 🙂 .

 32. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Παπούλη ετοιμάζεις νέο ποστ για το ναυάγιο των προθύμων; 😉

 33. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Αναγνώστη
  θα …σούλεγα* τώρα αλλά ως ευγενής νέος παραχωρώ την προτεραιότητα στις κυρίες! 😉 🙂

  *Οι αγωνιστές ορέ πέφτουν στο πεδίο για την ευό-δοση του σκοπού. Τι με πέρασες για …Φώτη;
  Μείνε …ανήσυχος!:)

 34. Ο/Η demetrat λέει:

  εννοώ , ότι , εκτός από αυτούς που το ξέρουν ήδη πως τους αγαπάμε, αγαπάμε… κλπ κλπ
  οπότε ο επιρρεπής δεν έχει λόγο να σου την κοπανήσει.
  Μετά λες κάτι συνθηματικά που δεν καταλαβαίνω γιά αλλουνούς και τέτοια.
  Εγώ το μόνο που έχω διαβάσει από Φόυερμπαχ είναι το : Αβελάρδος και Ελοίζ , μου έπεσε πολύ γλυκανάλατο, και δεν συνέχισα την ..φωτιά στα μπατζάκια μου.

  Νικάλφα χα χχα χαχα το σύστημα πέφτει μέσα στις ανοιχτές καρδιές σε λέω…

  Παπούλη
  πίνουν ξυδάκι , και το βγάζουν σε χολή .

  δ

 35. Ο/Η papoylis λέει:

  Νικάλφα

  Κάτι έχω στο νού μου για λίγο αργότερα…

 36. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Χρωστάς φωτορομάντζο με Τσίπρα και πας να την κοπανήσεις μου φαίνεται!!
  Φοβάμαι ότι θες να τον πηδήσεις και να πας κατευθείαν στην Παπαρήγα
  Άμα θες ιδέες (χο χο χο) πες μου να σε ..συνδράμω 🙂

 37. Ο/Η papoylis λέει:

  Εν μέσω προεκλογικής περιόδου Αναγνώστα χλωμό το βλέπω… Δες το επόμενο ποστ και θα καταλάβεις γιατί 😉

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s