….Ελυγμοί

Το νεότερο το μάθατε καλοί μου αναγνώστες ;;;

Προκειμένου να έχει το περιθώριο ελιγμών , ο γίγαντας της διαπραγμάτευσης και της οικονομίας Μπέννυ πρότεινε και πέτυχε να μη γίνει καμμία επίσημη ανακοίνωση για τα μέτρα που αποφασίστηκαν σήμερα στη πεντάωρη κυβερνητική επιτροπή.

Έτσι αντί βαρυσήμαντων ανακοινώσεων από της οθόνης των καθεστωτικών ΜΜΕ ,  αντί να μας προσφερθεί ( εμάς των μελλοθάνατων ) τουλάχιστον η ασήμαντη ικανοποίηση να δούμε την υπέρβαρη ελιγμάμαξα της σοσιαλδημοκρατίας να ξεφτιλίζεται μπροστά στο πανελλήνιο , είδαμε το δύστυχο Ιορδάνη να κρατά ένα κωλόχαρτο που μοίρασε ο Μούσιαλος  , όπου αναφέρονται  περιληπτικά ορισμένα από τα μέτρα για φέρετρο , χωρίς τη παραμικρή εξειδίκευση και λεπτομέρεια. Άλλωστε  οι «λεπτομέρειες» ,  μόνιμη διαμονή του οξαποδώ , θα καθοριστούν στη ..Ν.Υόρκη 🙂

Οι καλοί λούστροι δεν έχουν πλέον πρόσωπο να βγούν ούτε στις οθόνες και θα μιμηθούν το μονίμως απόντα γιωργάπη τους στη «περισυλλογή» και τον έτερο μακαντάση αντωνάκη  στη «προσευχή».

Απομονωμένοι στις  πολυτελείς τους σκήτες – γραφεία , με ελάχιστη έως μηδενική επαφή με το πραγματικό κόσμο  ( αλλά σε διαρκή τηλεδιάσκεψη με τους ουρανούς ) προσμένουν πλέον το θαύμα της …δεξιάς του κυρίου γιατί οι μέρες τους τελειώνουν μαζί με τις δικές μας 😉

This entry was posted in Ανασκο(λο)πηση Επικαιρότητας, Επικοινωνιακές κ..οτούμπες, Ξεφτίλα ρεεεε. Bookmark the permalink.

One Response to ….Ελυγμοί

  1. Ο/Η NΟΣΦΕΡΑΤΟΣ λέει:

    »σε διαρκή τηλεδιάσκεψη με τους ουρανούς»
    περιμενοντας το Κεφαλαιο ως ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ λευκο και παναγνο ως περιστερι να μας κουτσουλήσει την επομενη δόση ( μαλλον να μας Την ξεχέσει)
    Ηλι Ηλι λαμά σαβαχθανι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s