Θα μείνει κοντά μας για συμπαράσταση…!

ΕΚΤΑΚΤΟ προ ολίγου από διάφορα κανάλια και το μεταφέρω εδώ.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ γιωργάπης αποφάσισε να ματαιώσει την επίσκεψη του στη Ν.Υόρκη , στην έδρα του ΟΗΕ… γιατί άραγε ;;

Μία εκδοχή ήταν ότι δεν είχε προλάβει να του σιδερώσει όλα τα ρούχα η mamy , ή ότι αυτές τις μέρες έκανε σέρβις στο ποδήλατο εν όψει της χειμερινής περιόδου.

 

Αλλά αν θέλουμε να σοβαρευτούμε πρέπει να σκεφτούμε τις παρακάτω εναλλακτικές ή και συγκλίνουσες  αιτίες :

 

α) Το πράγμα με τους Τουρκαλάδες σφίγγει πολύ και δεν θα ήταν σκόπιμο να συναντηθεί , έστω και από τύχη με τον αυθέντη της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Πολλά προφανώς παίζονται αυτές τις μέρες στο playground  της Ανατολικής Μεσογείου.

β) το παίγνιο με τα ευρώ δεν βγαίνει… δηλαδή ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί με ποιές προϋποθέσεις ( βλέπε  νέα επώδυνα «μέτρα» ) θα εξασφαλισθεί η περίφημη 6η δόση . Άρα ίσως είναι αναγκαίο ο γιωργάπης να παραμείνει στη περιοχή και να αναλάβει αυτός επιτέλους και καμμιά ευθύνη , ώστε να μη τις φορτώνεται ο Αγγελάρας , ο Λογοθέτης , εκείνος ο φουκαράς πρόεδρος των ΗΣΑΠ , η κα Μπαλφούσια ή ακόμα και ο εν ενεργεία ψευτάκος αντιπρόεδρος ( γιατί ο άλλος μάλλον έχει παροπλιστεί ) .

γ) υπάρχει επίσης η πιθανότητα να μη φτάνουν τα διαθέσιμα κονδύλια για το ταξίδι μετά τις σπατάλες στη ΔΕΘ για  μεταφορές , ξενοδοχεία , εστίαση , υπερωρίες , νυκτερινά και δακρυγόνα. Ένα υπερατλαντικό ταξιδάκι μιας βδομάδας για το γιωργάπη και τη κουστωδία του κοστίζει ακριβά.

δ) να έχει αποφασισθεί ότι ο γιωργάπης πρέπει να παραμείνει εδώ για να εκδηλώσει τη συμπαράσταση του στο χειμαζόμενο λαουτζίκο και έτσι να φανεί το ανθρώπινο πρόσωπο του ηγέτη που συμπονά , κατανοεί , συμπάσχει. Πακέτο με αυτή την εκδοχή πάει και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ( πιθανώς για το Νοέμβρη ) σε επιβεβαίωση του ιδιαίτερα λατρεμένου τελευταία από τους μούσιαλους σκαρίμπειου όρου «φυγή προς τα εμπρός»

Ο καιρός γαρ εγγύς , οπότε μη μου κουράσετε το ταλαίπωρο σαρκίο και πνεύμα σας για να βρείτε την άκρη. Θα τη βρουν για  λογαριασμό μας συντόμως οι ιμπεράτορες  😉

…Να εκφράσω μόνο από το ταπεινό αυτό βήμα , την αμέριστη συμπαράσταση και κατανόηση μου προς τον εθνικό μας στοχαστή και ταξιδιώτη , που συνηθισμένος να απουσιάζει συχνά στα ξένα , αναγκάζεται σήμερα να ακυρώσει ένα ακόμα ταξιδάκι αναψυχής , θα υπάρξουν στο μέλλον ευκαιρίες  γι αυτόν και μάλιστα για περιηγήσεις και περιπέτειες διαρκείας 😉

 

 

This entry was posted in Ανασκο(λο)πηση Επικαιρότητας, Γιωργάπης. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s