Η πιό επιτυχημένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης..

Βλέπω  , καλοί μου αναγνώστες ,  μέρος της αντιπολίτευσης σε όλο το φάσμα των «προθύμων»  να εκτοξεύει συνεχώς προς τη κυβέρνηση * μομφές για την …αποτυχία της εφαρμοζόμενης πολιτικής. Πρόκειται για φληναφήματα , γιατί τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι….

Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου είναι Η ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ….!

Σε χρόνο ρεκόρ κατόρθωσε πράγματα που δεν μπόρεσαν να επιτύχουν κυβερνήσεις πολιτικών κολοσσών όπως ο Κ.Καραμανλής ( θείος ) , ο Ανδρεύς , ο Κ. ( μπρρρρ ) Μητσοτάκης , ο Κ. Σημίτης και τέλος ο Δάμαλος.

Θα έρθει σήμερα και το λοιπό ΠΣΚ ο Αντωνάκης , διαπρύσιος κήρυξ της «ανάπτυξης» να εκτοξεύσει στη ΔΕΘ κατηγορίες κατά του γιωργάπη , επειδή

α) δεν εφάρμοσε ταχύτερα τις  «μεταρρυθμίσεις ,

β) δεν προχώρησε εξαρχής σε αποκρατικοποιήσεις ( τότε που ο δείκτης ήταν πολύ ψηλότερα ) και

γ) δεν επαναδιαπραγματεύτηκε το μουνιμόνιο..

Από κοντά ο κυρ Φώτης , ο καρατζαφύρερ και η ντόρα μας  είπαν και θα επαναλάβουν τα ίδια περίπου κατηγορητήρια για τις αβελτηρίες , την ασυνέπεια και τα «λάθη» της «κυβέρνησης» των  σοσιαληστών. Θα μπορούσαν ( λένε ) να τα κάνουν καλύτερα… 😉

Κολοκύθια τούμπανα αγαπητοί μου αναγνώστες :

Ακούγωντας σήμερα ότι  ο Όλι ( Hardy )  και ο Younger ( όνομα και πράμα ) απαιτούν νέες μειώσεις μισθών στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα ( τώρα που καθαρίσαμε με το Δημόσιο ) , εφαρμογή ευέλικτων μορφών εργασίας πέραν αυτών που ήδη ισχύουν  ( και πέραν αυτών που καθημερινά συμβαίνουν στη πραγματικότητα την οποία οι κύριοι και αφέντες μας αγνοούν  )  , κατάργηση κλαδικών συμβάσεων κτλ , αντιλαμβάνομαι πλέον γιατί οι γιωργάπηδες  πέτυχαν στη πραγματικότητα ΚΑΘΕ στόχο που είχαν μπροστά τους.

Με τη μέθοδο της καθυστέρησης , της συνεχούς χρήσης ψευδών στοιχείων ( αρχίζω να νοσταλγώ το Κοντοπυράκη και τη παληά ΕΣΥΕ ) , της κατατρομοκράτησης των νοικοκυραίων με το φάσμα της χρεωκοπίας , με τη καταστολή σε βαθμό κακουργήματος κάθε αντίστασης , με τη συνέργεια των Παναγοπουλαίων ( πενθούντων όμως ) , με τη κατασυκοφάντηση κάθε άλλης φωνής με τη χρήση των καθεστωτικών ( και απόλυτα πλέον εξαρτημένων χρηματοοικονομικά ΜΜΕ ) , με τη παραδεδεγμένη επιστημονικά επικοινωνιακή τρομοκρατία των πεταλωτήδων και των μούσιαλων , με τη περιπτωσιολογία και τις διώξεις ώστε να (αυτο) ενοχοποιείται αυτοβούλως ο πολίτης για τα δεινά που υφίσταται , έχουν καταφέρει αυτό που ουδείς θα μπορούσε να φανταστεί…

ΟΛΟΙ οι στόχοι που τους ανετέθησαν από τους  τοκογλύφους , τους μεσάζοντες , τους χρηματοοικονομικούς gamblers , τους επίδοξους «επενδυτές» – γδάρτες και όλους όσους επιδιώκουν το «καλό» αυτής της καθημαγμένης χώρας έχουν μέχρι τούδε επιτευχθεί. Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τους φέρουν εις πέρας επιτυχώς , οπότε οι ανωτέρω αντιπολιτευόμενοι  ( μερικοί εξ αυτών επίδοξοι κυβερνήτες ) λένε απλά παπαριές για να περνάει η ώρα.

Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να φτάσουμε και στο επόμενο θρίλλερ ( 7η δόση ) για να γίνει επιτέλους αντιληπτό ότι η κυβέρνηση γιωργάπη έχει πετύχει ΣΕ ΟΛΑ.  Θεωρώ μάλιστα ότι η αντικατάσταση της ή η ανατροπή της θα αποτελέσει μέγα πολιτικό σφάλμα  , αν και δεν φαντάζομαι ότι θα θέσει σε σοβαρό κίνδυνο τις θέσεις  , τα επιτεύγματα και τα συμφέροντα της Νέας Εθνικής μας Κυβέρνησης που από βδομάδα θα επισκεφθεί και πάλι την Αθήνα. Ήδη ένα μόνιμο κλιμάκιο  υπό τον κύριο Ράιχ und Bach  βρίσκεται επιτόπου Προτείνω μάλιστα  να τους υποδεχθούμε με άνθη στο αεροδρόμιο.

Ψηφίστε –  υποστηρίξτε  ΠΑΣΟΚ …  45 διεθνείς οίκοι , ΜΚΟ , και τραπεζίτες το προτιμούν 🙂 🙂

* ( λέμε τώρα γιατί η Νέα Εθνική μας Κυβέρνησις ΔΕΝ εδρεύει στου Μαξίμου 😉 )

This entry was posted in commercials, Ανήθικες προτάσεις, Παίγνια στο Alkatraz, Πολιτικούρες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s