Βρέθηκε ήδη ο πρώτος… ΖΗΤΩΩΩΩ..!

Ήταν αναμενόμενο , καλοί μου αναγνώστες , για κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενο και ενημερωμένο θιασώτη του  αυτονόητου και της ευνομίας :

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες ο πρώτος εργαζόμενος ΔΕΚΟ που επελέγη για την εργασιακή εφεδρεία , σύμφωνα με τη χθεσινή εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Διάλυσης , Ειδικών Ρουσφετίων και Εκκαθαρίσεων «Ο Άγιος Λαυρέντης» είναι ο εικονιζόμενος λαομίσητος και ταραξίας αρχισυνδικαλιστής της ΔΕΗ.

Ειδικό διεθνές γραφείο 😉 ιδιωτών συμβούλων υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ ( το οποίο απουσίαζε προς νερού του ) μετά από διάσκεψη 23 δευτερολέπτων κατέληξε ομόφωνα στην ανωτέρω απόφαση. Διαψεύδεται από το ρεπορτάζ ( και μάλιστα μετά βδελυγμίας ) ότι  προηγήθηκε  σχετικό τηλεφώνημα του Πρίγκηπος Παύλου , παλαιού συνεργάτη του εν λόγω  γραφείου , με αίτημα την απαλλαγή του άνομου  αναρχοσυνδικαλιστή από τη εργασιακή καρατόμηση. Αντίθετα δεν διαψεύδεται η πιθανότητα ότι ο Πρίγκηψ εζήτησε επιείκεια για το προσφάτως γενειοφόρο και πενθούντα Πρόεδρο της ΓΣΕΕ.

Όθεν , αγαλλιάσθε  εύνομοι και νουνεχείς νοικοκυραίοι  ,  ανακουφισθήτε προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες. Ο εν λόγω  σκαιός , βίαιος και προπέτης άρπαξ , ο  καταχραστής και ανατροπέας , ο μέχρι το λαιμό χωμένος στις πελατειακές σχέσεις , τα σκάνδαλα ,  ο αναρριχητής κτιρίων και εξουσιών  θα έχει τη μοίρα που του αρμόζει.

Οι μεταρρυθμίσεις  θα προχωρήσουν , οι λογαριασμοί της ΔΕΗ  με τη νέα εθελούσια συμβολή του φιλόπονου λαού μας  προς το δημόσιο ταμείο και τους πιστωτές μας ,  θα εκδοθούν και θα εισπραχθούν. Θα αποφευχθούν έτσι οι συνωστισμοί έμπροσθεν των γκιshes της ΔΕΗ εκατομμυρίων προθύμων  καλοπληρωτών , έτοιμων να θυσιάσουν ακόμα και τα τέκνα τους προκειμένου να σωθεί η πατρίς.

Παράλληλα θα προχωρήσει επιτέλους η πλήρης αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ , στις ευνοϊκές συνθήκες και τιμές που έχουν διαμορφωθεί στο χρηματιστήριο ( το οποίο σήμερα καλπάζει προς τις 840 μονάδες ) και τα λιγνιτωρυχεία θα αποδοθούν επιτέλους στους αλλοδαπούς και εντόπιους  ιδιώτες επενδυτές προς δόξαν της πατρίδος.

ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΜΟΙ…!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ , ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΖΗΤΩΣΑΝ ΤΑ CDS..!

 

ΥΓ : σύμφωνα με μη εισέτι εξακριβωμένες πληροφορίες στη θέση του εκπαραθυρούμενου κου Φωτόπουλου  με ειδικότητα εναερίτη θα προσληφθεί με  σύμβαση ορισμένου χρόνου ο κος Μόσιαλος 🙂

This entry was posted in Ανήθικες προτάσεις, Ανασκο(λο)πηση Επικαιρότητας. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s