Ο Θεός ( του «αυτονόητου» ) Babis

Έχω ασχοληθεί άλλη μια φορά στο παρελθόν , καλοί μου αναγνώστες , με αυτό τον ερπυστή που  φωλεύει στο αλαφούζειο σύμπλεγμα . Το Babis το Τούμπα..!

Τότε ήταν οι στοχευμένες ανακρίβειες στη σύγκριση του δικού μας εκπαιδευτικού συστήματος με το αντίστοιχο της Φινλανδίας . Ψεύδη ασύστολα και διαστρεβλώσεις ηθελημένες που αναμάσαγε παρέα με τον άλλο μπράβο του «φιλελευθερισμού» , το Μάνο. Σήμερα τον είδα στο γνωστό κανάλι ( μη οριστικά αδειοδοτημένο και αυτό ) να χαριεντίζεται με τη Ποπάρα και να  πετάει στο τραπέζι  αυτές τις  «αυτονοήτες» προτάσεις – προβοκάτσιες που τις έχει στο τσεπάκι για πάσα χρήση και προπάντων για να προωθεί τα συμφέροντα των αφεντικών του.  ( όχι δηλαδή πως «καίγεται» για τη πατρίδα και το «αυτονόητο» )…

Ο καλός κυριούλης βαθύς γνώστης 😆 των εκπαιδευτικών θεμάτων ( λέμε τώρα ) εξαπέλυσε τη πορδή του – «πρόταση» προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι και να μειωθούν οι «σπατάλες». Γιατί , εκλεκτοί μου αναγνώστες ,  βρισκόμαστε σε τραγικό οικονομικό αδιέξοδο και θα πρέπει με κάθε τρόπο να διασωθεί ( για πολλοστή φορά ) η πατρίδα. Βέβαια στον εξαίρετο αναλυτή – δημοσιογράφο ( έχουμε πολλούς τέτοιους )  έχουν οι insiders κολλήσει το παρατσούκλι Τούμπας και όχι αδίκως : θυμηθείτε τον να σκίζεται και να τσιρίζει πριν ένα χρόνο και κάτι  υποστηρίζωντας με κάθε  μέσο και λέξη τα μέτρα του μουνιμονίου και την επανάσταση του «αυτονόητου» και της «ευνομίας». Το τραγικό αδιέξοδο που άλλοι ( σαλεμένοι προφανώς  🙂 ) επεσήμαναν από τότε , την αδυναμία τέτοιων μέτρων και προγραμμάτων να αποφέρουν αποτέλεσμα πέραν της ύφεσης , της ανεργίας και εν τέλει του ξεπουλήματος φάνηκε πολύ γρήγορα : ήδη από τη πρώτη αναθεώρηση του μουνιμονίου πέρσι τέτοια εποχή και εξακολουθητικά μέχρι σήμερα περνώντας από διαρκείς αναθεωρήσεις στόχων , μεσοπρόθεσμα , εφαρμοστικούς , συμφωνίες νέου δανεισμού κτλ. Η δικαιολογία που προβάλλει τώρα ο ευφάνταστος Babis  ( μόνιμος συν τοις άλλοις αυτοδιορισμένος αγορητής της Τρόικας ) είναι ότι η κυβέρνηση απεδείχθη κατώτερη των περιστάσεων , αφού της δόθηκε ( τάχα μου ) το ελεύθερο στην εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων – λες και τα διαδοχικά μουνιμόνια δεν τα προέβλεπαν – και ότι  δεν έδρασαν αποφασιστικά οι αρμόδιοι για να εφαρμοστούν οι αναγκαίες  «μεταρρυθμίσεις» : Μερικές  από αυτές μάλιστα εντελώς απαραίτητες , επείγουσες και αναγκαίες ήδη από καιρό όπως η απελευθέρωση των επαγγελμάτων , η εργασιακή εφεδρεία , η άρση της μονιμότητας η κατάργηση κάθε εργασιακού δικαιώματος κτλ κτλ.

Μεταρρυθμίσεις ( που λέω εγώ ) είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των εδώ αφεντάδων αλλά και των υψηλών μας προτεκτόρων , ώστε να δεήσει ο εντόπιος αλλά και ο ξένος «ιδιώτης» να επενδύσει στη χώρα μας , να ξεπουληθεί ο εθνικός πλούτος , να αποπληρωθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι . Με κωλοτούμπες για τις 20.000 συντάξεις μαϊμού και κάτι άλλα ευτράπελα προσπαθεί ο δύστυχος να εξυπηρετήσει το σύμπλεγμα που τον απασχολεί και τον τρέφει πλουσιοπάροχα.

Σήμερα λοιπόν , για να έρθουμε στο προκείμενο , ο μουεζίνης του «αυτονόητου» από το μιναρέ του σκάει ( …σα μπαλλόνι ) εξαπέλυσε το μπιραλλάχ του :

Μια λύση – πρόταση θα ήταν λέει να ΚΛΕΙΣΟΥΝ οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα «δημοτικά» σχολεία ( δημόσια εννοούσε ) . Η εξοικονόμηση πόρων για το Κράτος και τους Δήμους θα ήταν σημαντική. Ως «επιχείρημα»  παρουσίασε στο έκθαμβο κοινό τι άλλο : τη χαρακτηριστική του κωλοτούμπα :

Σκεφτείτε λέει ότι οι γονείς , προκειμένου να περάσουν τα παιδιά στις εξετάσεις για το πανεπιστήμιο πληρώνουν σε φροντιστήρια ένα σωρό λεφτά. Πολλά από αυτά σε ιδιαίτερα χωρίς απόδειξη μάλιστα. Το ποσό αυτό είναι τεράστιο και θα μπορούσε ( εννοεί ) να διατίθεται ως δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία ( ίσως εκείνο το περίφημο «κουπόνι εκπαίδευσης» να εννοούσε ως τη πλέον «προοδευτική» λύση ) . Ας αφήσουμε στην άκρη τα περί βρεφονηπιακών σταθμών αφού τα βρέφη δεν πάνε φροντιστήριο ενώ υπάρχουν ευτυχώς και οι γιαγιάδες. ‘Αλλωστε με την ανεργία των γυναικών να καλπάζει τί μας χρειάζονται τέτοιες πολυτέλειες ( το είπαμε  : το πολύ ένα μεροκάματο ανά νοικοκυριό  🙂 )…

Αλλά πέραν του γεγονότος ότι ΚΑΙ εδώ υπάρχει συνταγματικό κώλυμα ( αλλά ο Βabis έχει δείξει ότι δε χαμπαριάζει από τέτοια άχρηστα απολιθώματα 😉 )  το «επιχείρημα» που προβάλλει είναι πραγματικά για τα μπάζα ( στην ουσία είναι το ίδιο ύποπτο όσο και ο εν λόγω μουεζίνης ).

Ας υποθέσουμε ότι λόγω της δυσπραγίας η μεγάλη πλειοψηφία των γονέων ( που θα τους έχει εξασφαλισθεί ίσως ένα μεροκάματο ανά νοικοκυριό – μεροκάματο  Κίνας βεβαίως ) αδυνατεί να πληρώσει για φροντιστήρια και ιδιαίτερα. Θα πάψουν οι μέχρι τελικής πτώσεως ανταγωνισμοί μεταξύ 17χρονων παιδιών για το ποιός θα παπαγαλίσει καλύτερα αυτά που του σερβίρουν οι «προπαιδευτές».

Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι οι νέοι θα στραφούν σε δουλειές του ποδαριού και τεχνικές ειδικότητες κάθε είδους που δεν απαιτούν ανώτατες σπουδές , τη μετανάστευση ,  τη συρρίκνωση του δημοσίου – βασικού εργοδότη και εξυπηρετητή πελατείας του παρελθόντος , είναι φανερό ότι  οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες σχετικά με τις εξετάσεις θα μειωθούν σημαντικά. Ομοίως τα δημόσια ελληνικά πανεπιστήμια , απόλυτα εξαρτημένα από την «αγορά» και τις διαθέσεις της Αννούλας μας , θα υποβαθμιστούν ακόμα περισσότερο.

Για τους μόνους που δεν ανησυχώ είναι για την εργοδοσία των Babηδων και τους ίδιους τους λακέδες.Αυτοί έχουν το τρόπο να στείλουν τα βλαστάρια τους στο Ήτον , ώστε να αναπαράγεται η κάστα των κυρίων και η κάστα των μπάτλερ τους. Αυτό άλλωστε γινόταν από καταβολής της Ψωροκώσταινας.

Ας γυρίσουμε στη βασική μας υπόθεση και ας δεχτούμε ότι η τεράστια πλειοψηφία αυτών που θα δίνουν Πανελλήνιες Εξετάσεις ή το επίγονο σχήμα που αναμένεται , δεν έχει  τη δυνατότητα για επαρκή προπαίδευση. Αποτέλεσμα : αν διατηρηθεί το ίδιο επίπεδο δυσκολίας των θεμάτων και ο ίδιος ( εξίσου ηλίθιος ) τρόπος εξέτασης οι βαθμολογίες θα μειωθούν αισθητά με αποτέλεσμα να πέσουν οι βάσεις. Θα βλέπεις πχ Ιατρική Αθηνών στα 16.000 μόρια. ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας στα 800 μόρια. Και θα βγούν τότε οι Ηρακλείς του «αυτονόητου» , πρωτεξάρχοντος του μουεζίνη Babis βεβαίως βεβαίως , να οδύρονται για τη κατάντια του εκπαιδευτικού μας συστήματος και πώς ανεπρόκοποι μαθητές  , απόφοιτοι άχρηστων σχολείων μπαίνουν σε κοτζάμ Πολυτεχνείο με 13.000 μόρια και σε ΑΕΙ επαρχίας με 1500.

Είναι πράγματι εντυπωσιακές οι κωλοτούμπες των απανταχού Babηδων και δυστυχώς ο κοσμάκης που ακούει θαυμάζει ενεός και  καταλαμβάνεται ενίοτε από δέος  ( διότι το σοκ είναι διαρκές ) :

«Τι έξυπνος δημοσιογράφος και πόσο καλά τα λέει»  🙂

Αυτό ακριβώς το περδίκλωμα και το τουρλού που αποτελούν  τα βασικά προσόντα των «φιλελεύθερων» λακέδων και του Babis ειδικά , είναι το μόνιμο έδεσμα – έμεσμα που προσφέρεται στους φοβισμένους και τους αδαείς. Τίποτα δεν εκτοξεύεται τυχαία και αθώα. Προκειμένου να προετοιμάσουν το κοσμάκη να δεχθεί τον «αυτονόητο» και «εύνομο» παράδεισο που μας ετοιμάζουν , τα πιθηκοειδή για να εξασφαλίσουν το βραδυνό τους αστακό –  γιουβέτσι ( διότι είναι και καράβλαχοι- αγράμματοι  πανάθεμα τους ) , θα επιστρατεύσουν ανακυβιστήσεις , γιγανταιωρήματα , κραυγές , γκριμάτσες και όλο το οπλοστάσιο των «ασκήσεων» της Νάντιας Κομανέτσι  …. 🙂  Και εις ανώτερα Βabis !!!!

This entry was posted in Δαρβινικά κατάλοιπα, Επικοινωνιακές κ..οτούμπες, Ξεφτίλα ρεεεε, Φυσιογνωμίες. Bookmark the permalink.

17 Responses to Ο Θεός ( του «αυτονόητου» ) Babis

 1. Καλά, στα σοβαρά είπε τέτοιο πράγμα; Δεν πάμε καλά (σιγά την ανακάλυψη θα μου πεις)

 2. Ο/Η papoylis λέει:

  Δύτα

  ήμην αυτήκοος 🙂

 3. Ο/Η nikiplos λέει:

  Αγαπητέ παππούλη, δεν είσαι αρκετά παρατηρητικός από την πλευρά που θα ήταν ένας φυσιογνωμιστής… Τελευταία τόσο ο καλός Μπαμπς, όσο και οι οπισθέταιροι αυτού, έχουν μια μαυρίλα στα μούτρα τους… Ακόμη και ο γκρέιτ πρετέντερ είναι μαύρος… Αυτό παρατειρείται ευθέως αν δει κανείς τα μούτρα τους στην Τηλοψία χωρίς τον εκνευριστικό ήχο…

 4. Ο/Η papoylis λέει:

  Αυτοί έκαναν ένα μήνα και τα μπανάκια τους μαζί με το θαλασσόλυκο γιωργάπη… 🙂

 5. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Λοιπόν, εμένα δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι αυτός πρέπει να πληρώνει το ότι δεν εντρύφησε στη ΚΝΕ στα νιάτα του (*).
  Άμα μικρός δεν έχεις επιχειρηματολογήσει πως «αν δεν αγοράσουμε ένα αεροπλάνο , θα χτίσουμε 5 σχολεία», άρα το λύσαμε το ζήτημα, όταν μεγαλώσεις σούχει μείνει το απωθημένο και λες μ@@@@κίες πως αν καταργήσουμε τους βρεφονηπιακούς θα εξοικονομήσουν χρήματα οι ..Δήμοι.
  Πώς πολλοί που δεν τσιλιμπούρδησαν στα νιάτα τους στα στερνά ..φαλτσάρουν (στις στροφές);; , κάπως έτσι.
  Αλλιώς δεν εξηγείται
  Σίγουρα τόπε έτσι;;

  (*) δεν ξέρω αν πέρασε από κει , αλλά και να πέρασε δεν ..εντρύφησε

 6. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Εξηγείται,εξηγείται και ..αλλιώς : 😉

  ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ : Ο επί πολλά χρόνια κρατικοδίαιτος αλλά… ανεξάρτητος «δημοσιογράφος», που δεν έγινε ποτέ μέλος της Ενωσης Συντακτών, ξεκίνησε την καριέρα του το 1983 από το Γραφείο Τύπου του τότε αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας Κωστή Βαΐτσου, παρέμεινε για λίγο καιρό στο υπουργείο επί Κώστα Σημίτη και μετακόμισε στη συνέχεια στην Εμπορική Τράπεζα, σε οργανική θέση και επί διοικήσεως Αδαμάντιου Πεπελάση προήχθη στον βαθμό του διευθυντή. Από την Εμπορική μετατάχθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος παραμένοντας δίπλα στον Λουκά Παπαδήμο επί σειρά ετών. Εν τω μεταξύ η σχέση του με τον Αδ. Πεπελάση τον οδήγησε στο συγκρότημα Λαμπράκη και συγκεκριμένα στο «Βήμα» …

  Άσχετο! Αλήθεια αυτό το payroll ..δημοσιογράφων ,που ακούω και διαβάζω ,τι σημαίνει; Ξέρει κανείς;

 7. Ο/Η papoylis λέει:

  Ορέ Αναγνώστα

  ίνα τι με ταλαιπωρείς ;;;

  Είπαμε ήμην αυτήκοος και η επάρκεια μου ως θεατής και αναγνώστης δεν έχει εισέτι αμφισβητηθεί 🙂
  Επίσης δεν έχει αμφισβητηθεί μέχρι τούδε η ειλικρίνεια των λόγων και των προθέσεων μου 🙂 😉

 8. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Μωρέ 🙂 προφανώς δεν αμφισβητείται , αλλά καλύτερα να αμφισβητιόταν (ξέρω γω την ώρα που μίλαγε ..χάζευα, σκεπτόμουν κάτι άλλο κλπ), παρά να το αποφασίσουμε ότι αυτά τα «σχήματα» (επιχείρημα του είδους αν κόψω το τσιγάρο σε Χ διάστημα θα αγοράσω σπίτι …κασσ, σσ όπως στο Βασίλω) έχουν θέση στο δημόσιο (σοβαρό ή/και σοβαροφανή διάλογο) .

  ΥΓ Νίκο με την παράθεση που έκανες , στα λόγια μου έρχεσαι. Άρα γενικώς τραστ μι (και συ) , εγώ θα σε σώσω (κι εσένα) 🙂

 9. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Ααα! Ήταν μεταφορά, Αναγνώστη.Για τον κρατισμό ε; Που να το καταλάβω αφού
  σε …εμπιστεύομαι απεριόριστα; Αλλά πρέπει να …βιαστείς! Παρήγγειλες ψηφοδέλτια,βρήκες χορηγό (εκτός από τον Παπούλη) ή θα είσαι στο ..Επικρατείας; : smile:

 10. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Εν τω μεταξύ αναρωτιέμαι το …αυτονόητο!

  Αφού όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη για να επιτευχθούν οι στόχοι της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού μας,ότι και να λέει ο ..Παπούλης,εγώ θα κάνω το καθήκον μου.Γιατί η σωτηρία της πατρίδος είναι υπόθεση όλων μας!
  Στην οικογένεια (εξαμελή), εργαζόμαστε τρεις.Που πρέπει να καταθέσουμε τις παραιτήσεις μας οι …δύο ,για να πιάσουμε τον στόχο;

  ΥΓ Αυτός ο ..Σαραντάκος φταίει! Αν είχε γράψει κάποιο άρθρο για το : «Τα λόγια είναι ασήμι μα ή σιωπή χρυσός» ….

 11. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Ποιο χορηγό και κοινοτυπίες. Αυτά ήταν λαστ γήαρ.
  Τώρα οι ..εναλλακτικοί βασίζονται σε καινοτόμα πράματα που αμφισβητουν το Σύστημα (ένα είναι το Σύστημα) στην ..πράξη, στα ομότιμα δίκτυα, ανταλλαγές παραγωγών (μάλλον εννοούν τα προϊόντα και όχι τους ίδιους), υπηρεσιών κλπ κλπ.
  Ο ρόλος σου (ρόλος Προσφοράς, ομοίως μια είναι η Προσφορά) θα είναι ..κεντρικός (αλλά θα μπορείς να κινείσαι και στην αριστερή πλευρά, αφού στη δεξιά θα κινείται ..ο άλλος , αν και μου τα μπερδεύει τελευταία, ώστε να μην υπάρχουν επικαλύψεις).
  Κοινό σημείο (σημείο συνοχής) θα είναι η Ποίηση και ..Εγώ.
  Γενικώς ..μην αγχώνεσαι, ήδη θέλω να σου εκφράσω την ευαρέσεκειά μου για το γεγονός ότι έχετε διείσδυση στους Αγανακτισμένους (αμφότεροι).
  Αυτό πέρα από τις προοπτικές που ανοίγονται για την έκθεση του Παπούλη (των ..μοκαρών του δηλαδή), βοηθάει και σε οικονομίες κλίμακος, αφού δεν θα χρειάζεται να τρέχει στη ΔΕΘ και σε άλλα σημεία συγκεντρώσεων κλείνοντας ραντεβου 😉 και θα ασχολείται μόνο με αυτό που ξέρει να κάνει καλά 🙂

 12. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Ώστε πρόκειται για ανταλλαγή προϊόντων.Στην επόμενη μάζωξη θα πάρω και την σύζυγο!Τόσο καιρό δεν την έπαιρνα ,γιατί φοβόμουν πως θα με αντάλλασσε, ..ευχαρίστως! 😉

  Οπωσδήποτε πάντα μια καλή διείσσδυση (με τρία σ) βοηθά να διαπεράσουμε το ..ομιχλώδες τοπίο και αν είμαστε και λίγο τυχεροί, να δούμε το ..Κρεμλίνο! 😎 🙂

 13. Ο/Η Ενη λέει:

  Tώρα, Παπούλη, αυτός φταίει η εσύ που τον παρακολουθουσες ως αυτήκοος; κι’ ετσι σε ενέπνευσε να γράψεις ενα ολόκληρο ποστ, γιατί το θέμα Η δημόσια εκπαίδευση» γενικώς ειναι ενα ζήτημα πολύ ευρύτερων διαστάσεων απο τα……»επιχειρήματα» του Μπάμπις.

  Ολη η αλλη σύνδεση με δηθεν στοχευμένες κυβερνητικές επιλογές (διαμέσου του Μπάμπις;) για να προετοιμασθεί η κοινή γνώμη, δεν πείθουν και πολύ ως πιθανότητες. Ετσι κι΄αλλιως ομως ουδείς μπορεί να ισχυρισθεί οτι η σημερινή δημόσια εκπαίδευση εχει καμιά σχέση με εκπαίδευση αλλων χωρών, οπου τουλάχιστον οι μαθητές μαθαίνουν (το λιγότερο), πως να χειρίζονται τη γλώσσα τους. Για να μη μιλήσουμε για αλλα γνωστικά πεδία.
  Ολα αυτά ομως δεν εχουν καμία σχέση με τους «συλλογισμους» του οποιουδήποτε Μπάμπις και μάλλον αποπροσανατολίζουν το θέμα.

 14. Ο/Η papoylis λέει:

  «Ολα αυτά ομως δεν εχουν καμία σχέση με τους “συλλογισμους” του οποιουδήποτε Μπάμπις και μάλλον αποπροσανατολίζουν το θέμα»

  Αυτό ακριβώς κα Ένη μου.. επομένως μη μου κατεβάσετε εδώ λίνκια από το Βήμα ή τα Νέα περί παντός επιστητού. Άλλωστε σας διαβεβαιώ ότι ΔΕΝ θέλετε να συζητήσουμε για τη παρούσα κατάσταση στη «παιδεία» , επειδή μάλλον θα σας στενοχωρήσω και δεν το επιθυμώ.

  Να πω μόνο εδώ ότι τα νέα φοιτητικά πάσα για τις συγκοινωνίες υπό μορφή πιστωτικής κάρτας με σκοπό προφανώς να εξοικονομηθούν ( και άλλα ) χρήματα από τους τζαμπατζήδες θα εκδίδονται από ιδιώτη ανάδοχο ( δεν ξέρω ακόμα ποιόν αλλά θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποιός πήρε το «εργάκι» ) και θα χρεώνονται 2 ευρά + ΦΠΑ σε κάθε φοιτητή. Θα παραλαμβάνονται από «εμπορικά καταστήματα που θα καθορίσει ο ανάδοχος» .Η διαδικασία θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικής υποβολής στοιχείων , άγνωστο από που θα βρίσκουν και τη φωτογραφία , σε σχετικό ειδικό σάιτ του minedu ( Υπουργείο Φωτοτυπιών και Διορισμών Διευθυντών με Πράσινη Κάρτα ) που , αν και άρχισαν σήμερα οι εγγραφές ακόμα ΔΕΝ λειτουργεί. 😆 ( γι αυτό προφανώς έδωσαν παράταση στα περσινά πάσα μέχρι τέλος του μηνός )

  Θα πρότεινα για διευκόλυνση και καλύτερο έλεγχο να ανατεθεί η διαδικασία απευθείας στη Τράπεζα Πειραιώς , την ΑΒ Βασιλόπουλος ή τα PITA PAN της Goodys.. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΣ…!

  ( αναρωτιέμαι πόσα υποτίθεται θα εξοικονομήσουν με τις νέες κάρτες για να χρειάζονται και τα 2,46 ευρά από κάθε φοιτητή , ώστε να πληρωθεί και ο ανάδοχος. Διότι αν οι τζαμπατζήδες ήταν λίγοι τότε δεν υπήρχε πρόβλημα , αν πάλι ήταν πολλοί τότε τα φράγκα έφταναν και για τον ανάδοχο χωρίς να χρειάζονται τα 2,46 ευρώπουλα από το φοιτητάκο .. πρόκειται για μια ακόμα μικρή αρπαχτή προφανώς , μάζευε κι ας είν’ και ρόγες , εν μέσω της γενικευμένης ληστείας 🙂 )

 15. Ο/Η Ενη λέει:

  Μια ατέλειωτη καχυποψία, Παπούλη, για οτιδήποτε. Τώρα μου αράδιασες ενα σωρό σκεψεις τι θα γίνει και τι «ρεμουλα» προβλέπεται για το πασο των φοιτητών. (δεν το ειχα ξανακουσει η διαβάσει πουθενά αυτό το θέμα).
  Επίσης θα πρόσεξες οτι δεν εχω δώσει λινκ απο δημοσιευμένα κείμενα τωρα και πολύ καιρό. Η αλήθεια ειναι οτι οταν διαβάζω κάτι ,που σε γενικές γραμμές δε διαφωνώ αλλα συμφωνώ, βρίσκω ευκολότερη μεθοδο να το δώσω σε λινκ, παρά με δικά μου λόγια ……να πώ τα ιδια. (αυτή η τακτική στο web νομίζω οτι ειναι η καλύτερη για να αποφευγονται και τα…….σεντόνια. Και μετά μπορεί επι του θέματος να γίνει μια κουβέντα σε ενα μπλογκ).
  Δεν νομίζω οτι στα μπλογκς γινονται συζητήσεις «ειδικων» επι «εξειδικευμένων θεμάτων» οπότε και ο καθένας θα πρέπει να δίνει και τις πηγές της……»εξειδικευμένης ανάλυσης» του, που ειναι και το δεον σε αυτές τις περιπτώσεις. Δηλαδή ξεφεύγουμε απο μια απλη κουβέντα και πάμε πλεον στην «ερευνα».
  Εχω την εντύπωση οτι στην επικοινωνία αυτή τα πράγματα ειναι πιο απλά, οπως κουβεντιάζει κανείς σε μια παρέα η σε ενα καφενειο οι θαμώνες.
  Αυτός ειναι και ο λόγος των λινκς (στην γραπτή επικοινωνία), οπου αναγράφονται τα καθημερινά γεγονότα που απασχολουν και τον περισσότερο κόσμο. Απο κει και πέρα ο καθένας συμφωνεί η απορρίπτει τις διάφορες πλευρές της πληροφόρησης η απλώς τις λαμβάνει υπ΄οψη του για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Η οχι;

 16. Ο/Η papoylis λέει:

  Δυστυχώς κα Ένη μου είμαι ένας καχύποπτος που ανήκει στην επάρατη και ελάχιστη μειοψηφία που ενδιαφέρεται για πράγματα που δεν αρμόζουν στη νομοταγή και καθωσπρέπει πλειοψηφία των νοικοκυραίων που διαβάζουν Γιάννη Μαρίνο , Πρετεντέρη και Πάσχο. Έχω και εγώ τα κουσούρια μου… τι να κάνουμε 🙂 😉

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s