Η «Νεωτερικότητα» επιστρέφει δριμύτερη.

Επιστρέφει καλοί μου αναγνώστες το Μοντερνιζέισον από σήμερα. Δηλαδή το καθεστώς που ίσχυε μέχρι και τις 19 / 10 / 2010. Κάθε σχόλιο θα ελέγχεται πριν αναρτηθεί. Γιατί ;; :

Επειδή αυτή η κακιά μάγισσα έχει πολλά ζητήματα να ασχοληθεί  , ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις δυσκολίες της πραγματικής ζωής ..

Επειδή μετέχει αλλού σε ενδιαφέρουσες και  ήπιες συζητήσεις  , που δεν παρουσιάζουν φαινόμενα όπως αυτά που παρατηρήσαμε εδώ τις τελευταίες μέρες..

Επειδή ο υποφαινόμενος έχει  να γράψει και να ολοκληρώσει το επόμενο «έπος»και άλλα ατοπήματα 🙂 ..

Επειδή δεν ενδιαφέρεται να γίνει το ιστολόγιο του γνωστό στο πανελλήνιο..

Επειδή τέλος δεν θέλει να χαλάσει τις  σχέσεις του με πολλούς εδώ σχολιαστές , σχέσεις που  τις θεωρεί σημαντικές για τον ίδιο..

… θα εφαρμοστεί το καθεστώς ελέγχου ΟΛΩΝ των σχολίων. Επομένως όσοι αποστέλλουν εδώ σχόλια θα πρέπει να αποδέχωνται εκ προοιμίου τη πιθανότητα τα σχόλια τους να μη γίνουν δεκτά. Ομοίως θα πρέπει να αποδέχωνται ότι  , για οποιοδήποτε σχόλιο που δεν θα αναρτηθεί , δεν υποχρεούται οπωσδήποτε ο υποφαινόμενος να δώσει εξηγήσεις. Όμως κάθε σχόλιο θα διαβαστεί από το διαχειριστή και θα ληφθεί υπόψιν. Επίσης θα πρέπει να αναμένεται ότι σχόλια που θα εγκριθούν ,  θα αναρτηθούν όταν ο διαχειριστής θα έχει το διαθέσιμο χρόνο να τα ελέγξει και να τα αναρτήσει , οπότε θα πρέπει να αναμένεται χρονική υστέρηση απροσδιόριστη ανάμεσα στην υποβολή και την ανάρτηση κάθε σχολίου. 😉

Το νέο καθεστώς  μπορεί να είναι προσωρινό , μπορεί και μόνιμο. Κάθε αναθεώρηση της πολιτικής σχολίων θα εμφανίζεται με UPDATE  στο σχετικό χώρο δεξιά.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s