ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑΙ…!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες , καλοί μου αναγνώστες , αναζητούνται αγωνιωδώς νέοι πόροι και ενεργητικό , ώστε να υπερκαλυφθεί ο στόχος των 15 δις ευρώ από αποκρατικοποιήσεις και αξιοποίηση εθνικής περιουσίας μέχρι και το 2012 . Καινοτόμες προτάσεις κατατίθενται από διάφορους φορείς στο τραπέζι , μεταξύ αυτών και μια πρωτοποριακή εισήγηση του ΣΣΥΑΜ που αφορά την εκποίηση ποιοτικών κτηνοτροφικών προϊόντων με εγχώρια σφραγίδα και ονομασία προέλευσης :

Μεταφέρω εδώ  μέρος της ανακοίνωσης – πρότασης του ΣΣΥΑΜ ( Συνδικάτο Στιλβωτών Υποδημάτων ο  Άγιος Μάξιμος ) που απεστάλη στο τύπο σήμερα το πρωί :

» Το  Συνδικάτο Στιλβωτών Υποδημάτων ο  Άγιος Μάξιμος , έχωντας πλήρη γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα και αντιλαμβανόμενο το βάρος της ευθύνης  που πρέπει να επιμερίζεται σε όλους τους πολίτες , έχει ήδη προσφέρει από το υστέρημα του πόνο , προσπάθεια και δάκρυ για τη σωτηρία της Πατρίδος.

Επειδή οι πόροι του έχουν ήδη εξαντληθεί ,  έρχεται  να βοηθήσει την εθνική προσπάθεια με προτάσεις καινοτόμες και πρωτοποριακές που αφορούν την ευρύτερη κοινωνία.  Σήμερα θα παρουσιάσουμε  ένα μέτρο που , αν υιοθετηθεί από τη ΝΕΑ μας ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ενδέχεται  να αποφέρει έσοδα τουλάχιστον αντίστοιχα αυτών που αναμένωνται από το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων ή τα σχέδια εκποίησης των μνημείων της εθνικής μας κληρονομιάς.

Υπάρχουν σήμερα ορισμένα προϊόντα της κτηνοτροφικής μας παραγωγής , εξαιρετικής ποιότητας με  βραβεία και ονομασία προέλευσης , τα οποία αν πωληθούν στις διεθνείς αγορές σε πλειστηριασμό , υπάρχουν σοβαρές δυνατότητες να συγκεντρωθούν  σημαντικά κεφάλαια. Αντιγράφουμε από ενημερωτικό φυλλάδιο της Κεντρικής Κρεαταγοράς :

α) Τζούλια : Εξαιρετικό βρώσιμο αιλουροειδές με ιδανικές αναλογίες κρέατος – λίπους . Τρέφεται αποκλειστικά με γάλα από μπουκάλι . Ευαίσθητες φωνητικές χορδές , σκηνική εμπειρία .Το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από μεγιστάνες της Μέσης Ανατολής αυξάνει την αξία . Εκτίμηση : 12 δις $ ή 9,23 δις ευρώ.

β) Σάσα : Ενδιαφέρον ελαφοειδές του βουνού και του κάμπου. Εξαιρετικό νόστιμο κρέας ,  ιδανικές αναλογίες. Η απόσυρση της απο την επικαιρότητα τελευταία , μειώνει την αξία , αν και  δεν αποκλείεται  η επιστροφή της στη κορυφή των γαστρονομικών προτιμήσεων. Εκτίμηση 7,2 δις $ ή 5,54 δις ευρώ.

γ) Στέλλα : Χυμώδης και πιπεράτη γεύση. Αρώματα αλκοόλ και αγρίων λουλουδιών . Περιπετειώδες ιστορικό αυξάνει ελαφρώς τη σκληρότητα αλλά εμπλουτίζει την εμπειρία της γεύσης. Ιδανικό στα κάρβουνα. Εκτίμηση : 8,4 δις $ ή 6,46 δις ευρώ.

δ) Πετρούλα : αιλουροειδές παντός καιρού. Από τα λιβάδια της Βορείου Ελλάδος. Παρά τη κινητικότητα που το διακρίνει έχει κρέας μαλακό και εύγευστο , ειδικά σε ορισμένα σημεία όπως σπάλα και μπροστινό. Πρόσφατα  διατηρημένο στο ψυγείο δεν έχει χάσει ακόμα τη σφριγηλότητα του φρέσκου. Εκτίμηση : 6,3 δις $ ή 4,85 δις ευρώ.

ε) Ζέτα : Ξανθό ευμεγέθες τρωκτικό του αστικού περιβάλλοντος. Ιδιαίτερη γεύση με προσμίξεις θαλασσινών βοτάνων , ιδανικό για στιφάδο. Πάντα φρέσκο και απολαυστικό , ειδικά το κυλότο. Στη προσφορά συμπεριλαμβάνεται και συνοδευτικό κουνέλι. Εκτίμηση :  17 δις $ ή  13,1 δις ευρώ.

στ) Χριστίνα : Ένα ειδικό πιάτο για γευσιγνώστες που είναι ευαισθητοποιημένοι στη στοματική υγιεινή. Η μακρά απουσία του από τις αγορές , καθιστούν το έδεσμα  σπάνιο και μάλλον συλλεκτικό. Γεύση γλυκόξινη με αρώματα ξυλοκαΐνης . Στο πακέτο συμπεριλαμβάνωνται δωρεάν απονευρώσεις. Εκτίμηση : 9,3 δις $ ή 7,15 δις ευρώ.

ζ) Βάνα : Διαχρονικής αξίας με μοναδική γεύση. Ιδανική συντήρηση , σίτεμα , σε συνδυασμό με τη μακρά παραμονή και εκτροφή σε νησιωτικό περιβάλλον , προσδίδουν χαρακτηριστικά gourmet και αρώματα ιδανικά . Προσφέρεται για κάθε  είδους μαγειρικές συνταγές. Αξιοποιήσιμα όλα τα κομμάτια : καρρέ , μπριζόλες , κυλότο , μπροστινό και μυαλά. Διεθνώς αναγνωρισμένο. Εκτίμηση : 47 δις $ ή 36,15 δις ευρώ.

Με βάση τις ανωτέρω εκτιμηθείσες αξίες , η εκποίηση των κτηνοτροφικών μας προϊόντων  υψηλής ποιότητας ενδέχεται να αποφέρει περίπου 76,95 δις ευρώ , ένα ποσό που αντιστοιχεί στο 25% του σημερινού μας συνολικού χρέους ή περίπου στο 30% του ετήσιου ΑΕΠ. Η ωφέλεια της οικονομίας και της κοινωνίας μας από την πρόταση που υποβάλλουμε σήμερα ως ΣΣΥΑΜ είναι νομίζουμε  σημαντική , αν αναλογισθούμε τις επέιγουσες ανάγκες ας έχει σήμερον η πατρίς. Επί της προτάσεως αυτής θα επιμείνουμε , διότι όπως αποδεικνύεται από τις εκτιμήσεις , μπορεί να  αποφέρει πολλαπλάσια έσοδα από αυτά τα οποία ενδέχεται να προκύψουν από τις σχεδιαζόμενες υπό της ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ αποκρατικοποιήσεις και εκποιήσεις μνημείων»

[ Ο Παπούλης ζητάει προκαταβολικά συγγνώμη από τις πανέμορφες και γλυκύτατες κυρίες που αναφέρωνται στο ποστ . Η σάτυρα απευθύνεται προφανώς στους λούστρους του μαξίμου και όχι στις αιθέριες αυτές υπάρξεις που ομορφαίνουν τουλάχιστον τη μαύρη πραγματικότητα που καθημερινά , εμείς οι απλοί πολίτες , βιώνουμε ]

This entry was posted in commercials, Ανήθικες προτάσεις, Ξεφτίλα ρεεεε. Bookmark the permalink.

71 Responses to ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑΙ…!

 1. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  εχω να προτεινω επισης μερικές ιδεες στο ιδιο Μοτιβο ..που θα φερουνε Πολλά Ευρά
  Να τις πώ; η θα με κοψεις 😉

 2. Ο/Η papoylis λέει:

  Πάρε ρίσκο Βάμπιρα 😉 🙂

 3. Ο/Η kapetanios λέει:

  Κοίταξε που μου χάλασες το σκηνικό! 😦
  ( η Βάνα ήταν η αδυναμία μου τον καιρό εκείνον 😎 )

 4. Ο/Η papoylis λέει:

  Γιατί ορε κάπταιν. ;;; ετοίμαζες παρόμοια πρόταση και σου μπήκα σφήνα ;;; 🙂

 5. Ο/Η kapetanios λέει:

  όχι μπρε αλλά το όνειρο δεν βγαίνει με την Βανούλα σε αυτά τα χάλια! 🙂

 6. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  Λοιπόν – μιας και μουκοψες το ενα σ. υποθετω οτι σου περασε η Μανια με την Χανζαρα .. Για μια στιγμή μου θυμισες εκεινο τοεργο … Με το Πριονι …

  Για να δουμε εχω μια Δεσμη Προτασεων ..Ξεκινώ με τις πιο ηπιες
  1. Ειδικά Μπαράκια – Κρατικά βεβαι – πολύ ακριβά και για πολύ πλουσιους οπου θα σερβιρουν ΠΑΠΑΔΕΣ. Θα ειναι υποχρεωμένοι να σερβιρουν Ψαλλοντας και για να πάρουν φιλοδωρημα θα φιλουν το χερι των πελατών .. τα Φιλοδωρηματα θα κατασχονται και θα φυλασσονται εις ειδικον θησαυροφυλακιο υερ του Χρεους

  Θα εχουν μεγαλό Σουξέ ενοψει και της προβλεποομενης ανοδου του Τουρισμου μας

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ..

 7. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  επισης περα απο τους Παπαδες που θα σερβιρουν θα σερβιρονται και ΠΑΠΑΔΕΣ

 8. Ο/Η papoylis λέει:

  Νόσφη

  Τελικά αφού αρπάξεις ένα δύο χατζαριές γίνεσαι πολύ παραγωγικός.
  Η πρόταση σου για μπαρ με παπάδες θα συμπεριληφθει στην επόμενη δέσμη προτάσεων του ΣΣΥΑΜ που αφορούν τη συμβολή της εκκλησίας 😉 🙂

 9. …η δε μουσική των εν λόγω μπαρ θα είναι λάιβ. Βρήκαμε έναν κιθαρίστα που παίζει παπάδες.

 10. Ο/Η nikiplos λέει:

  Επίσης μπορεί το εν λόγω μπαρ να διοργανώνει και καλλιστεία φυσικά υπό την αιγίδα του Μεγάλου Μίνωος και των θεραπενίδων του συγνώμη του καναλιού του ήθελα να ειπώ…

  Ο σκοπός των καλλιστείων ίδιος με τον σημερινό: Από την παραγωγή στην κατανάλλωση: προσεχώς Ελληνίδες.

 11. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  Mενου: Παπάδες αλα Κρεμ , Παπάδες γιαχνι ,
  Σπεσιαλιτέ ΠΑΠΑΔΕΣ στιφάδο

  —————
  ΠΑΠΟΥΛΗ
  για να σου δειξω οτι δεν κρατω κακια για το Πριονι προσφερομαι για Μαρτυρας στις Δικες που θα ακολουθησουν

  αλλά Μαρτυρας ολων ε; Χωρις διακρισεις
  ———————————–
  Στο Επομενο
  Μια μεγαλειωδης Προταση για να μετατραπει ο ΑΘΩΣ σε Πλωτο Θερετρο αλά Ντουμπαι για πολυ Πλουσιους αφου πρωτα αποκοπει-με Χατζαρες – απο την υπολοιπη Χαλκιδική.
  Ενα σχεδιο Θαυμα υπο την Αιγιδα του Αγιου πνευματος που θα φερει πολύ λεφτο .

 12. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  ..επισης ενα σχεδιο για την μετατροπή της Οικιας του Ανθιμου σε ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ για μεγάλους με σπεσιαλ θεαμα το τρενακι του Δεους ….

 13. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  …Eιδικά Μπαλετα αποτελουμενα απο ΠΑΠΑΔΕΣ με τα ράσα τους θα χορευουν στις παραλιες μας δωρεαν -και θα κανουν τις ελληνικές θαλασσες ξακουστες στα περατα της οικουμένης …Τα φιλοδωρηματα θα πηγαινουν Υπερ του Χρεους
  Υ. Γ ετσι ανταγωνιζομεθα και την Τουρκια που εχει εκεινους τους Μαλθακους Δερβισηδες …

 14. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  ..Το προσωπικον της Μονης Βατοπαιδοιου μαζί με τον κ Βουλγαράκην Ρουσοπουλα κ.α θα επιταχθει υπερ του Χρεους και- ντυμενο με στολή Αγριοκοτας – θα αξιοποιηθει στο Λουνα Παρκ για μεγαλλους που λεγαμε .. εχω κατι ιδεες .. Παντως τον για τον Βουλγαράκη εχω σκεφτει ια θεση στο τρενάκι του Δεους ….

  —————–
  Προσεχως : Ενα Αμεσα Υλοποιησιμο σχεδιο που θα μετατρεψει την Ελλας σε Κορωνιδα του Παγοσμιου τουρισμου με το τεραστιο δικτυο εκκλησιων , μητροπόλεων παρεκκλησιων , καμπαναριωνκαι αλλων θρηκευτικων παραφερναλίων που διαθετουμε

 15. Ο/Η papoylis λέει:

  Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν Βάμπιρα..
  Γράψε το δικό σου ποστ και εγώ ( αύριο μάλλον ) το δικό μου 😉

 16. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  εχω και κατι δεες για την αξιοποιησιν Θαυματων- ιδιαιτερως των του Αγιου Ραφαήλ- σκηνωμάτων , γονάτων , καρών αγιων, πτωματων που δεν λυωνουνε , εικονών που δακρυζουνε ,Κοκκάλων που τριζουνε ,κνημων που περπατάνε , δαχτυλων που κουνιουνται ,ματιων που μιλανε , γλωσσων που βλέπουνε τα οπια θα κανουνε Θραυσιν στον ΤERRΟR τουρισμό που ειναι πολύ της μόδας τελευταιως

 17. Ο/Η sissa ben dahir λέει:

  Νόσφυ των 8.08
  Η σκηνή που φτιάχνεις, κωμωδία ή δράμα έχει πολύ ψωμί. Δούλεψέ την και αμόλα την. Χο.

 18. Ο/Η sissa ben dahir λέει:

  Γουστάρω τις προτάσεις του ΣΣΥΑΜ να πουλήσουμε κρέας.
  Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ρώτησε κανείς τα πουλερικά αν θέλουν να καταλήξουν στο πιάτο του αγοραστή, τώρα θα θυμηθούμε ότι κι οι κότες έχουν ψυχή;
  Α, κι άμα τελειώσουν τα ντόπια κρεατικά να φέρουμε φελάχικα θηράματα απ’ το Μισίρι. Να τους βάλουμε σφραγίδα ΕΕ και να τα διαθέσουμε σε καλές τιμές.
  Καλά, φεύγω πριν μου πάρετε το σκαλπ ως σεξιστή και ρατσιστή.

 19. Ο/Η papoylis λέει:

  Ο μέγας Sissa Ben Dahir
  των σεξιστών η μαύρη χείρ 😉

 20. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  Νόσφυ των 8.08
  Η σκηνή που φτιάχνεις, κωμωδία ή δράμα έχει πολύ ψωμί. Δούλεψέ την και αμόλα την. Χο.»

  Να βγαλω και κατι ε ..; οχι ολα για τον Παπουλη που αλλου παει και ..δινει …;)

  Χο …
  Αναγνωστη που εισαι οταν ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ;

 21. Ο/Η papoylis λέει:

  Γι αυτό έχεις το δικό σου μπλογκ ορέ Βάμπιρα : εκεί μπορείς με το PR του Αναγνώστη να βγάλεις φράγκα απίστευτα ( αλλά μη το λες πουθενά ) 😉

 22. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  Θες να πεις οτι διαλυεις τον συνεταιρισμό;

 23. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  Βρε μπας κι ετοιμαζεσαι να βαλεις νεα παιδια στην εταιρεια και μας το λές σιγά σιγά ..; Βρε;

 24. Ο/Η demetrat λέει:

  🙂
  παπούλη
  ξέχασες το πιάτο Ντούβλη.
  σερβίρεται σε ξύλο φτελιάς ,ξαπλωμένο ανάσκελα σε φρεσκοκομένες Αντράκλες.
  .Δεν είναι σίγουρο πως διατηρεί τα αρώματα της φτελιάς, απορροφά όμως τους χυμούς της αντράκλας.

  (και χάλασες και τη φαντασίωση του καπιτάνου με τον κατιμά )
  δ

 25. Ο/Η papoylis λέει:

  Νόσφη

  όχι , αλλά δεν θέλω να επωφεληθώ εγώ από δικές σου ιδέες 😉
  Ο συνεταιρισμός άλλωστε είναι περιορισμένης ευθύνης και παρά τη μετοχική σύνθεση κεφαλαίου δεν προτίθεμαι να πουλήσω αλλού πόντους. Γι αυτό τους ..πόντους που αμολάς εδώ και ώρα μάζεψε τους μη σου σκιστεί το καλσόν 🙂 😉

  Κυρα ντομάτα

  Ο καπετάνιος μούχει τώρα αμάχη μετά το χουνέρι που του έκανα και σωπαίνει. Όμως εγώ δε μπορώ παρά να σε επιπλήξω δημόσια. Η Βάνα δεν υπήρξε και ούτε ποτέ θα υπάρξει κατιμάς. Αν δείς αυτά τα μάτια και ειδικά αυτό το βλέμμα από κοντά δε το ξεχνάς ποτέ σου , όσα χρόνια και αν περάσουν 😉

 26. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  Γι αυτό τους ..πόντους που αμολάς εδώ και ώρα μάζεψε τους μη σου σκιστεί το καλσόν 🙂 😉
  μπα; παλι το γνωστο αστειο με το ..καλτσον;
  ..εχω την εντυπωση πως κανειςτον Ποντιο Πιλατο .. Τελος πόντων..
  Κοιτα αδελφέ … Εγω περναω ορέα εδώ πέρα μεσα ..και δεν σκοπευω να φυγω παρά αν μου το πεις στα ισα … Μη ν αγριευεις μονο γιατι ..αγριευομαι … 😉

 27. Ο/Η papoylis λέει:

  Αν θέλεις εδώ να εξακολουθήσεις να περνάς ορέα , αυτό θα εξαρτηθεί από σένα.
  Όμως έτσι που συνεχίζεις χλωμό το βλέπω 😉 :mrgreen:

 28. Ο/Η demetrat λέει:

  αγαπημένε μου παπούλη.
  επειδή το είδα και το βλέμμα , και το πρόσωπο , και τα μάτια εκ του πολύ κοντόθεν, και όντας θαλασσινή (και θηλυ βεβαίως και εμού και της ιδίας),εμένα με έφερνε σε τσιπούρα η Βανούλα ανέκαθεν.
  Βλάχα τσιπούρα. :))
  Σαφώς και στα νιάτα της δεν υπήρξε κατιμάς.Γιά την φωτογραφία που έβαλες λέω.
  Εξ άλλου , αυτή είναι που του χάλασε τις ισορροπίες του καπετάνιου
  δ

 29. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  μαλιστα….ε κοιτα το ορεα που λέω εχει να κανει και με μια αισθηση ελευθεριας χαλαροτητας , συμπνοιας ενα κατι τετοιο τεσπα .. Αν μεχεις σνεχεια στο προσεξε και στα Πρασινα ανθρωπάκια και Μη το ενα Μη το αλλο Μη ,μη, μη … τοτε τι ορεα Παπουλη μου;

  – ασε που ολα αυτά μου θυμιζουν τον Γνωστο διαλογο Λουξεμπουργκ Λενιν περι συγκεντρωτισμου η δημοκρατιας

 30. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  Παντως για να κλεινουμε Παπουλη μου μη νομισεις οτι θα κατσω να θυσιασω την ανασταση της παλιοπαρεας για …ξερεις .. Δε πα ….ξερεις .. Θα κανω οτι πεις για να παραμεινω στο Μπλογκ σου και να γραφω τα ποιηματακια στην Καρακάξα ΣΟΥ.. Οτι πεις . Αληθεια σου λέω … Θα ειμαι πειθαρχικός , δεν θα ξαναματαπειραξω τους αυτουνους τους … και θα περιοριστω στα στιχακια αντε και σε κανενα σχόλιο εδω περα μέσα .. Ευχαριστημένος; Θελω ενα Χαμογελάκι..βρε .. Κανονικό. Οχι εκεινο το πρασινο ανθρωπάκι με τα Μεγαλα Βρεττανικά δοντια .. ενα κανονικό χαμογελο .

 31. Ο/Η papoylis λέει:

  Νόσφη

  εδώ δεν είναι ΚΜΕ ( κέντρο μαρξιστικών ερευνών ) αλλά το μπλογκ μου. Αν αυτό δεν θέλεις να το καταλάβεις και νομίζεις ότι ο συνεταιρισμός δίνει και όλα τα δικαιώματα έχεις λάθος. Τέλος πάντων , αυτή τη συζήτηση που μου έχει φάει τη μισή μέρα και όλη τη διάθεση δεν θα τη συνεχίσω άλλο. Από δω και πέρα σε ότι νομίζω ότι ακουμπά άλλους και άλλα μπλογκ χατζάρα 😉

 32. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  ωχ.

  ωχ ωχ..
  ηταν να μην ναρχισει ..

  ε καλά .. Χατζαρα – χατζαρα ..

 33. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  στον ΠΑΠΟΥΛΗ (παρα την Χατζαρα )

 34. Μα τι ωραίο τραγούδι όμως.

 35. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  Μπραβο ρε Δυτη ..ξερεις να εκτιμάς.. ..και τα λόγια ειναι πολύ ωραια…μου τα εξηγησε καποιος … ειναι εξαιρετικο

 36. Πες μια περίληψη…

 37. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Τέλος πάντων , αφού ήδη υπήρξε συμμετοχή θήλεως (γειά σου Δήμητρα) και αφού ετέθη και το θέμα του «σεξισμού» (αν και από αλλού το περίμενα 🙂 ) , δύναμαι πλέον να συμμετάσχω στο παρόν ποστ , δια έναν και μόνον λόγον:
  Να ενώσω την ταπεινή μου φωνή με αυτήν του Παπούλη, διότι όντως ΔΕΝ είναι κατιμάς :mrgreen:
  (δεν είναι μόνο το βλέμμα , είναι γενικότερα η εσάνσ).

  Θα παρακαλούσα δε, να τροποποιηθεί (επικαιροποιηθεί ..καλύτερα) η οικονομοτεχνική μελέτη και να εξαιρεθεί η ακροτελεύτια προσφορά.
  Λειτουργώντας ενωτικά μάλιστα (γμ τον οππορτουνισμό και την κεντροαριστερά μου μέσα 🙂 ), προτείνω να αντικατασταθεί από την Ντούβλη ( και πολύ τους είναι, να μην γκρινιάζουνε , μικρομεσαία στελέχη, μου θέλουνε και Α’ κλάση !!)

 38. Ο/Η Πειραχτήρι λέει:

  Με τέτοιες προτάσεις, το Συνδικάτο Στιλβωτών Υποδημάτων δεν έπρεπε να λέγεται «Ο Άγιος Μάξιμος» αλλά «Ο Άγιος Βαλεντίνος» (μεγάλη η χάρη του, εορτάζει σήμερα)…

 39. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  Ο Άγιος Βαλεντίνος ειναι αγιος της Ορθοδοξιας μας ; χρειαζομαι αυτή την πληροφορια για να τον συμπεριλαβω αν ειναι στο τρενάκι του Δεους ..

 40. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  Δυτα ειναι για εναν νεγρο. που ολοι λένε τι χαριτωμένος αν και μαυρος .ξερεις τα γνωστα …. τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι..αν τα θυμηθω θα σου πώ

 41. Ο/Η Χρηστος Κ. λέει:

  Θελοντας να προσφερω στην κατηγορια κατιμαδες προτεινω την Αννα για σουβλακι με πιτα και κρεμυδι. Κανα πενηνταρικο ευρω θα πιασει. Τωρα στην κριση οτι παρεις καλο ειναι.
  Τι ποια Αννα ρε? Την Νταλαρα λεω με τον συζυγο με τα πενηντα ακινητα και το hammer με τα μεγαφωνα να παιζουν γιωργο.

 42. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Καλά όλα αυτά , αλλά εγώ θυμάμαι ότι λέγανε για τον Άγιο Υιάκινθο ή κάπως έτσι ότι είναι ο αντίστοιχος του Α. Βαλεντίνου την καθ’ημάς.

 43. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  Άγιος Ουαλεντίνος… εχει και ορέο και εξωτετικο ονομα
  Ο Υ Α ΛΕΝΤΙΝΟΣ

  αυτονα θα τον εχω πρωτη πρωτη θεση στο τρενακι του Δεους να βαστα την θυγατερα του δεσμοφυλακα -αυτή γυμνη αυτος με δεμένα με χειροπέδες τα χερια και ο δεσμοφυλακας να αγριοκοιταει και ..

 44. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  και ο Αγιος Υακινθος θα της γαργαλά το με εναν Υακινθο και μετα θα ερθει η Ντουβλη και η Σάσα και ..

 45. Ο/Η Χρηστος Κ. λέει:

  Παππουλη θελοντας να συνεισφερω στον αγωνα υπερ της εθνικης ανασυγκροτησης παραθετω ενα λινκ στο υπαρχει η λεπτομερης αναλυση της συμπεριφορας του Πασοκικου θιασου. http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2011/02/14/%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF/#more-24000
  Πασοκοφρενεις ολου του κοσμου ενωθειτε.

 46. Ο/Η demetrat λέει:

  δύτα,

  υποτίθεται πως ένας νταλκαδιαζμένος και τελικά νεκρός (εκ μονομαχίας; εκ της καταφρόνιας; ΄δεν ξέρω ) μαυρούκος, τραγουδάει στην αγαπημένη του που μάλλον τον θρηνεί , εξού και το γιορόνα ως τίτλος(γιοράρ = κλαίω, θρηνώ ).
  Και σπαραχτικά της υπενθυμίζει πως όλοι τον είχαν στο φτύσιμο και στο κλάσιμο ως μαυρούκο, ενώ αυτός μπορεί να ήταν του περιθωρίου, αλλά ήτο και πικάντικος και νόστιμος, και κάργα ερωτευμένος μετά της γιορόνος, και τι άλλο θέλει παραπάνω η ίδια αφού της έδωσε εκτός απ την αγάπη του και τη ζωή του, και πως δεν θα την ξεχάσει ποτέ ως πεθαμένος και σκιά, και τέτοια.
  Σαν στίχος δε λέει και σπουδαία πράμματα.Είναι η Τσαβέλα που το κάνει σπαραχτικό.
  ……………

  Γειά σου αναγνώστη,
  ναι χα χα , η αλήθεια είναι πως υπάρχει μιά εσάνς χε χε χε.. …ντρέπομαι να την ονοματίσω, γιατί πρωτίστως είμαι κιουρία.

  Επίσης να τονίσω, πως η Ντούβλη,έπεσε στο κρεβάτι, εεε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων , μόνο και μόνο γιά να αποδείξωμεν πως υφίστανται και άλλα πιάτα της συγκεκριμμένης ομοταξίας…
  Παρόλα αυτά, εσύ στο σωστό δρόμο ,,γμας , εξ ού και ημείς δεν δεχόμεθα ουδεμία αντικατάσταση , εκεί να την αφήσετε την τελευταία , να βλέπουν οι επόμενες γενεεές τα κριτήρια των προηγουμένων.
  (ευτυχώς που ως γυναίκα, η ..εσάνς δεν με τυφλώνει χα χχα χα )
  υ.γ
  τον άη Υάκινθο τον ανακαλύψανε , στα πλαίσια του δόγματος:»αει στο καλό μαμούνια ξενόφερτα», ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το Μοσχάτο ανακάλυψε πως οι πρόγονοί μας γιόρταζαν την αποκριά με βραζιλιάνικους κώλους.
  δ

 47. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Μα να θες να αγιάσεις και να μην σε αφήνουνε …..
  Η εσάνσ έχει πέραση στους αριστερούς που …..κάνεις παρέα και συσχολιασμούς, αγαπητή Δήμητρα. Έχω τοποθετηθεί για το θέμα, αυτοκριτικά, στο post με τα οικόπεδα (Ζήτω η Εθνική Κυβέρνησις) και δεν επανέρχομαι.
  Βεβαίως σε κατανοώ , διότι πιθανόν, η εν λόγω να μη σε κοίταξε με τον ίδιο τρόπο, που κοίταξε , κατά δήλωση, τον αγαπητό οικοδεσπότη 😉 .

  Επειδή όμως το παρόν post ρέπει προς το σεξισμό , προτείνω να εκτεθούν προς εξαγωγή και …αξιοποίηση και άρρενες , λαμπρά μέλη της δημόσιας ζωής
  (αν και η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε ..μεταβατική περίοδο πχ ο Παπουτσής μεγάλωσε, ο Μήτσος Κωστόπουλος διαγράφηκε από το ΚΚΕ, ο δε Γκλέτσος τόριξε στις μπουλντόζες και αντικαταστάτες ζεν πρεμιέ ακόμη δεν έχουν εμφανισθεί. Πάντως μη ξεχνάμε ότι στην Ευρώπη το θέμα της ισότητος έχει πέραση)

 48. Ο/Η Β.Δ.Καργούδης λέει:

  Ο Υάκινθος, πέραν όλων των άλλων, υπήρξε και εφεύρημα του ανεγνωρισμένου (εκτός των άλλων του ποικίλων επιδόσεων)
  ιστοριοδίφου της Μεσαιωνικής Ορθοδόξου ερωτικής (παρα-) Λογοτεχνίας, του και Λουδοβίκου των Ανωγείων κληθέντος, όστις αφού τον «έταξε» πρώτα
  (τον Υάκινθο ντε!)
  στον έρωτα του ζεύγους Κουρασμένου-Νατάσας
  (κάπως έπρεπε να ανταποδώσει κι αυτός διάολε την εύνοια του ζεύγους)
  ετράπη ακολούθως εις αναζήτησιν funding δια την ανέγερσιν ναϊσκου εις την μνήμην του ως άνω ερωτύλου Υακίνθου, προστρέξας εις τον οβολόν των πατριωτών του δια της μεθόδου των κουπονίων «Δια την ανέγερσιν του Ιερού Ναού κλπ κλπ….»

 49. Ο/Η demetrat λέει:

  αναγνώστα
  καλέ, αυτό μούλειπε , να με κοιτάξει το βανάκι με τον ίδιο τρόπο που κοίταξε τον γηραιό.
  Τι λέτε!!! , καινούργια πράμματα ακούω,,
  δηλαδή η συγκεκριμμένη ..εσάνς σέρνει μόνο αριστερά καράβια; :))

  (άγιασε εσύ χαρά μου, και μεις θα σε κάνωμεν περιφορά κάθε αγίας βάνας:)
  δ

 50. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Εξαρτάται πώς ορίζεις την Αριστερά. Ενίοτε τσιμπούν και …κεντροαριστεροί (καλά ο ..άλλος πού χάθηκε;;).
  Πάντως από μια ηλικία και μετά , έχεις δίκιο, δεν συνιστάται το όλον πακέτο , γιατί μπορεί να πάθεις λαχτάρα και να ξεμωραθείς (ξέρω έναν΄, σοβαρά μιλάω, που τόχασε και , εκτός των άλλων, νομίζει ότι είναι συνδικαλιστής φοιτητικής παράταξης και άμα του το πεις ..αγριεύει κιόλας )

 51. Ο/Η demetrat λέει:

  σιγά τα κορμιά σύντροφε
  τι δηλαδή, άμα είναι εσείς να εξωφθαλμιζόσαστε με τα γάλακτος, σε μας στείλετε τα πρόβατα νέας ζηλανδίας βαθειάς κατάψυξης και σφραγίδα 20ετίας;
  χίλιες φορές σεξισμός, εδώ μέσα παρά να δω τον παπουτσή και το γκλέτσο με το μποξεράκι ,μπλιάααααααααχ.
  δ

 52. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Α να με συγχωράς, εσύ ξεκίνησες πρώτη (με την Ντούβλη) …
  Όπως λέει και ο Βαγγέλης (χαίρε Βαγγέλη, για αυτό κάτι μου θίμιζε ο …Υάκινθος) φίλη η Δήμητρα , φιλτάτη όμως η αλήθεια.

 53. Ο/Η demetrat λέει:

  ε, και τι είπα με τη ντούβλη.
  πως ο σέφης , παρέλειψε ένα πιάτο με εσάνς
  δεν είπα να βγάλει κανένα άλλο από τον κατάλογο.
  Εσύ το πρότεινες..
  δ

 54. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  τώρα, εδώ που τα λέμε δεν έχεις κι άδικο (..τελείως)
  καλό , υπόλοιπο, πρωινό 🙂

 55. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Ότι και να πείτε για τη Ντούβλη ,δεν πλησιάζετε καν την περιγραφική ικανότητα της ..Τζούλιας!
  Πως την είπε; Κρατηθείτε :

  …»Παστίτσιο με ..πόδια»! 🙂 🙂

  Παστίτσιο ΠΟΠ δεν γίνεται ,άρα καλώς απορρίφθηκε από την Ελλανόδικο επιτροπή από τα …κτηνοτροφικά προιόντα! 😉

 56. Ο/Η bernardina λέει:

  Επειδή στο θέμα «κατιμάς διατιμήσεως» σας βρίσκω κομματάκι ανενημέρωτους,
  πάρτε πράμα που σαλεύει, για να λυθεί μια για πάντα το πρόβλημά μας και να βάλουνε και στις τσέπες τους. Οι αχόρταγοι…

  Χίλιες χιλάδες δις ευρώ. Όχι παίζουμε :mrgreen:

 57. Ο/Η papoylis λέει:

  Καλά οργιάσατε πουλάκια μου εδώ τόσες ώρες….

  Γιατί όταν εις τη πατρίδα συνέβαιναν διάφορα ορέα ο χριστόδουλας διάβαζε και ομοίως ο Παούλης έγραφε το επόμενο ποστ.

  Βάγγο

  Η αναφορά σου στο προστατευόμενο του ζεύγος Κουρασμένου Ιατρέσσας άκρως ενημερωτική. 🙂

  Καλώς και τη κυρά Μπέρνυ ( black eyes we did )

 58. Ο/Η bernardina λέει:

  «Παστίτσιο ΠΟΠ δεν γίνεται ,άρα καλώς απορρίφθηκε από την Ελλανόδικο επιτροπή από τα …κτηνοτροφικά προιόντα!¨

  Η μπριζόλα όμως; 😆

 59. Ο/Η nikos__alfa λέει:

  Άστα Μπέρνυ!
  Ούτε για ….μπριζόλες!
  Καλώς ήρθες και πάλι! 🙂 🙂

 60. Ο/Η bernardina λέει:

  Καλώς σας (ξανα) βρήκα, ωρέ Νίκο.
  Χα, πουλάκια μου! Νομίζατε ότι θα γλιτώνατε τόσο εύκολα από μένα; Αμ’ δε! 😆 😆

 61. Ο/Η bernardina λέει:

  Θα σας ταράξω στο trash για να μάθετε 😆 😆

 62. Ο/Η bernardina λέει:

  Kαι ΤΟ κλιπ, το οποίο θίγει όλα τα επίκαιρα ζητήματα της εποχής μας, όπως:

  1) η πολυπολιτισμικότητα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας
  2) ο αντικαπνιστικός νόμος
  3) η ελευθερία στην καλλιτεχνική έκφραση (βλεπε πχ και ερώτημα: «ποια ειναι τα όρια της σάτιρας»…) και (κυρίως)
  4) το δικαίωμα στην ξεφτίλα ανεξαρτήτως χρώματος, εθνικότητας, ηλικίας, κοινωνικο-οικονομικής τάξης και ό,τι άλλο αφορά την ατομικότητα του καθενός μας.

 63. Ο/Η papoylis λέει:

  Κορίτσια

  … φτάνει με την κρεατοφαγία… χόρτασε ο μάτης μας. 🙂
  Τίποτα πιό vegeterian στο μενού ;;;

 64. Ο/Η bernardina λέει:

  Πάρε και vegeterian 😆 😆 : lol:

 65. Ο/Η kapetanios λέει:

  διακρίνω μιαν …. ανθρωποφαγία στην περίπτωση της Βανούλας-λίγο σέβας στο κορίτσι (έχει και μπαμπά μαγκιόρο)
  Για τους επίδοξους εραστές, ενημερωτικά ,η κοπέλα είναι απ αυτές που χουν την κλειτορίδα κοντά στους δέκα πόντους_εάν γίνομαι κατανοητός_ χώρια που τον Brad Pitt θα τον διάλεγε μόνο παρέα με την Angelina Jolie , ποτέ μόνο του (έτσι είπε 😉 )

 66. Ο/Η Noσφερατος λέει:

  Σοβαροτατα τωρα .. Οτνα πριν καμμια δεκατοσα χρόνια επισκεφτηκα την Πραγα – εποχη θριαμβου του Νεοφιλελευθερισμου και του Ξεπουληματος των παντων – εβλεπα παμπολλους Καθολικους παπαδες να τρεχουν στον δρόμο και να προσεγγιζουν τουριστες και να τους καλουν σε λειτουργιες στις εκκλησιες τους με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ βεβαια … Γιατι να μη κανουν το ιδιο και οι Δικοι μας Παπάδες που ειναι και ξεφτερια και ατσιδες στομαζεμα χρηματων και ειναι και δημοσιοι υπαλληλοι στο κατω κάτω..ε; Να τους αμολυσουμε τα καλοκαιρια στις παραλιες με φυλλάδια να προσκαλουν τους τουρριστες στο Τρενακι του Δεους και στις Μητροπόλεις οπου χορωδιες Παπάδων και αλλων εξεχουσων προσωπικοτητων με Ορέα φωνη *θα ψαλλουν τα δεοντα και θα εκτελειται κυριολεκτικά η Μουσική του Μεγαλου μας Βαρδου και εθνικου συμβολου Μ.Θοδωράκη .. και ολα τα εσοδα θα πηγαινουν στο Ταμα του Χρεους

  * π.χ ο Σερ Μαρκεζίνης

 67. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Αυτά συμβαίνουν (οι …ανθρωποφαγίες και οι άλλες παραλυσίες που περιγράφονται) στα γκλάμουρ περιβάλλοντα.
  Είναι (μαύρη) αλήθεια ότι πολλές (και πολλοί, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, για τις φεμινίστριες το λέω) παρασύρονται σε αυτά τα ..περιβάλλοντα, ενώ υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις θα μπορούσαν να οδηγηθούν ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥΣ σε πιο ποιοτικά και ..μίνιμαλ.
  Είναι καθήκον του ανήσυχου ανθρώπου 😉 να προσπαθήσει να διακρίνει μέσα από την αντίφαση των λόγων με το βλέμμα ….τα υποσχόμενα λυτρωτικά.

 68. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  δηλαδή , εν κατα κλείδι , βεβαίως και γίνεσαι κατανοητός Καπετάνιε, αλλά το πρόβλημα δεν μπορώ να δω (χο χο) 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s