Σύντομες ειδήσεις

Από τη χθεσινή ειδησεογραφία και δραστηριότητα των μήδια δίνω παρακάτω καλοί μου αναγνώστες μερικά θραύσματα , εν είδει κωλλάζ.  Τέτοιου τύπου ποστάκια θα  ανεβαίνουν όταν μου έρχεται η όρεξη ή όταν  δεν θα έχω έμπνευση για concept post. Θα εντάσσωνται στη κατηγορία : «Ανασκο(λο)πηση Επικαιρότητας»

Εκπληκτική η χθεσινή εκπομπή – έρευνα του Γ. Αυγερόπουλου στη ΝΕΤ σχετικά με τη Γουατεμάλα.  Όποιοι αναλώνονται σε ατέρμονες συζητήσεις για αποτελεσματικότητες , ανταγωνιστικότητες και εκσυγχρονισμούς  καλό θα ήταν να είναι κολλημένοι στις  οθόνες τους χθες. Αλλά βέβαια δεν ήταν γιατί:

Περίμεναν να δούν το «νέο αναπτυξιακό ΑΦΗΓΗΜΑ» που επαγγέλθηκε στα δελτία ο «αποτελεσματικός» Μιχαλάκης ο πρώην ΠροΠο. Το ‘αφήγημα» θα κατατεθεί ως νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο την επόμενη ( ή κάποια από τις επόμενες )  βδομάδα. Θα αποκτήσουμε επιτέλους και εμείς τους παραμυθάδες μας  ( dehar ) , για τους οποίους ο Δύτης των νιπτήρωνε μου χρωστάει ποστ. Ο Μιχαλάκης εδήλωσε στα δελτία ότι συγκινήθηκε  με το ποστ της Προγιαγιάς και ότι ακόμα «πονάει» από το κτύπημα στη πλάτη το 1975 , ειδικά όταν αλλάζει ο καιρός .

Για να μη μείνει μόνος με το πόνο του ο Μιχαλάκης και οι λοιποί καλλιτέχνες της σγούψας , πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι και ο κος Τρισές συμπαρίσταται. Φημολογείται σφόδρα η εκδοχή ότι τελικά η ΕΚΤ σε συνεργασία με την ΕΤΕπενγδύσεων θα προβούν σε έκδοση Ευρωομολόγου , προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αυξανόμενη πίεση των «αγορών» σε όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές οικονομίες. Μόλις εμφανίστηκαν οι σχετικές ενδείξεις τα σπρέντια και τα ασφάλιστρα πήραν τη κατιούσα ( Katyusha )  ενώ το ευρώ  βρέθηκε σε άνοδο. Δεν είναι μόνο πως ο γιωργάπης είχε σχέδιο , είχαν και οι διεθνείς εγκέφαλοι τέτοιο. Σύμφωνα με φήμες η πρόταση για έκδοση Ευρωομολόγου έγινε στο γιωργάπη από το Λίβυο ηγέτη στις αρχές της εβδομάδας . Τη μεταφορά της πρότασης στην ΕΚΤ ανέλαβε να πραγματοποιήσει ο γιωργάπης μέσω του Προέδρου του Καζακστάν , όπου βρίσκεται δι υπόθεσιν του. Διαψεύδονται μετά βδελυγμίας οι φήμες ότι ο μέγ(κ)ας «στοχαστής» κατέφυγε στη δημιουργία κλώνου ώστε να συντονίζεται και το εγχώριο κυβερνητικό έργο.

Πιέσεις ασκούνται από τη Τρόικα για το ζήτημα της ΑΤΕ. Προτείνεται η πώληση σε ιδιώτες. Οι τελευταίοι θα πρέπει να είναι πράγματι ιδιώτες ώστε να εμπλακούν σε ένα τέτοιο deal , εκτός και αν το κράτος αναλάβει όλες τις επισφάλειες. Η ελληνική κυβέρνηση ανθίσταται σθεναρά , αφού έχει αποφασίσει να συμμετέχει στη προβλεπόμενη αύξηση ΜΚ της ΑΤΕ , με αέρα προφανώς γιατί λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν. Αντίθετα νεοφιλελεύθεροι κύκλοι που πρόσκεινται στη ΔΡΑΣΗ , τη νέα  ταχέως αναδυόμενη πολιτική δύναμη , θεωρούν ότι η καλύτερη λύση είναι το κλείσιμο της τράπεζας και η ρευστοποίηση όλου του ενεργητικού  – απαιτήσεων , με ταυτόχρονη ανάληψη των βαρών  από τα ασφαλιστικά ταμεία και τα ΚΑΠΗ .

Μιλώντας για ΔΡΑΣΗ , χθες στην έρευνα για τα γεγονότα του Δεκέμβρη από το κο Κούλογλου , που μεταδόθηκε την ώρα που βγαίνει ο Βάμπιρας από τη ΝΕΤ , αποκαλύπτεται ότι ορισμένοι τότε υπουργοί , των οποίων δεν αναφέρωνται τα ονόματα για ευνόητους λόγους , όταν είδαν το δέντρο του Κακλαμάνη να φουντώνει , πρότειναν σε σύσκεψη την εφαρμογή του Στρατιωτικού Νόμου. Ο Πάκης απέκρυψε τα ονόματα , αλλά πιστός στο «καθήκον» εκθείασε τη στάση του Δάμαλου που » φέρθηκε σαν άνθρωπος και όχι σαν πολιτικός». Ένας ειδικός της Τυπικής Λογικής συνήγαγε από το αξίωμα Παυλοπούλου το θεώρημα ότι «πας πολιτικός δεν είναι άνθρωπος» . Ποιός όμως δε μάσησε τα λόγια του , ερωτώμενος από το Κούλογλου ;;;;  Το βρήκατε !!! ήταν ο κατά  Χάρρυ Κλύνν Μονόπανος ( Μόνος ή Πάνος )  ο οποίος , με τη χαρακτηριστική  άνεση που τον διακρίνει , εδήλωσε πως όταν οι δυνάμεις της τάξης δεν μπορούν να επιβάλλουν το νόμο , τότε υπάρχουν και άλλες ισχυρότερες δυνάμεις ( οι ένοπλες ) που μπορούν να το κάνουν. Απορώ πως αυτός ο χαρισματικός άνθρωπος δεν εκλήθη τη δεκαετία του 70  ως σύμβουλος από τη κυβέρνηση Πινοσέτ , αλλά τότε ήταν απασχολημένος με τα στάρια της ΚΥΔΕΠ .

Για το τέλος σας φύλαξα έκτακτο παράρτημα : την είδηση ΒΟΜΒΑ.  Το γεγονός που θα επισκιάσει κάθε άλλη πτυχή της επικαιρότητας.  Ο έγκυρος Αντώνης  Ρώυτερ και η εκρηκτική Δήμητρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ .  Το γεγονός είναι τόσο βαρυσήμαντο που δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμό. Χαρτομάντηλα ( ή σακούλες ) προσφέρονται δωρεάν στην έξοδο.

Θέλετε και άλλα , όμως για σήμερα τέλος , έχω κάτι έγγραφα να μελετήσω 🙂

 

This entry was posted in Ανασκο(λο)πηση Επικαιρότητας, Προσεγγίσεις αισθητικής - πετικιούρ. Bookmark the permalink.

18 Responses to Σύντομες ειδήσεις

 1. Ο Μάνος το είχε ήδη πει πρόπερσυ, στη βράση (και ουχί τη Δράση).

  Θυμίζετέ μου τις υποσχέσεις μου, μπορεί κάποτε να τις πραγματοποιήσω. Ιδέες υπάρχουν 🙂

 2. Ο/Η papoylis λέει:

  Τη θυμόμουν Δύτα τη δήλωση , αλλά εξυπηρετεί σήμερα το ποστ μου 😉

  Αναμένουμε αγαπητέ.

 3. Ο/Η zeppos λέει:

  Αυτό που ξέχασες επίσης και κατά τη γνώμη μου ήταν η σημαντικότερη είδηση, ήταν η αναγγελία από την Ν(μ)άσα, οτι οσονούπω θα μας ανακοινώσει την ύπαρξη ζωής εις το διάστημα.. Το ζητούμενο είναι αν κατάγονται απ΄τους Ελ…

 4. Ο/Η Β.Δ. Καργούδης λέει:

  @Παπούλη μουη, ακόμα μια φορά μου ανέβηκε (ανέβασες πιο σωστά) το αίμα στο κεφάλι,
  για την ευκολία, την άνεση με την οποία κάποιος που και αγαπώ και εκτιμώ, δέχεται κι αυτός(ο καθένας και ο τρόπος του, βέβαια) να σκέφτεται και να διατυπώνει δημόσιο λόγο ως
  «dedicated follower of fashion»*F1 του πιο χυδαίου «αντι-Μνημονιακού συρμού».
  ______________________________________
  *F1: Το θυμάσαι, ελπίζω το παλιό, υπέροχο τραγουδάκι των Kinks στα 60ς..
  ______________________________________
  Σε αχταρμά αγαστό με ΣαμαροΔημαράδες, και ΘεοδωρακοΛαφαζανοΑλέκες, με σως ξύσμα από αλητοσυνδικαλισταράδες του Λιμανιού(ΟΛΠ) & του παλουκιού.
  Α, ναι, ξέχασα και τη «σιωπηλή πλειοψηφία»
  (ακόμα ένα έγκλημα στο όνομά της, αλλά τώρα και με τη δική μας τη βούλα;)
  του «καισυλαεβασανισμενεμηνξεχναςτονωροπό»
  που στενάζει κάτω από την «ξένη μπότα»;

  Δεν μπορούμε, άραγε, να καταλάβουμε, πόσο «χοντρό & άσχημο»,
  (μην το επεκτείνω σε χαρακτηρισμούς καθαρά πολιτικούς, άστο καλύτερα)
  είναι να επιμένει κανείς τόσο σταθερά
  (και γιαυτό εξ αρχής «ύποπτα»)
  πως οι εκάστοτε ασχολούμενοι με τη διαχείριση της εξουσίας είναι κάποια χαμηλής ποιότητας προϊόντα του πιο χυδαίου νεποτισμού, που δρουν «έτσι, χωρίς πρόγραμμα»,
  σε αντίθεση βέβαια με τη δική μας, την «επικά πικραμένη»
  (αλλά στην ουσία προνομιακή, ιδιοτελή!! & άκρως πολυτελή)
  απόσυρση & ιδιώτευση;
  Προσκυνημένοι, λοιπόν, όλοι, πλην υμών, από το ύψος του σωτήριου Δόγματος «από μακριά κι αλάργα νάναι, κι όπως λάχει»….

  Γιατί, στο τέλος-τέλος, καλέ μου φίλε, η από αυτή τη γωνία διατύπωση ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ,
  τείνει να εκπέσει από μόνη της, σε «αγωνιώδη» ανταλλαγή προσωπικών «δραμάτων» και αισθηματικών συμβουλών, από δημοφιλείς στήλες παλαιότερων εβδομαδιαίων εκδόσεων, τύπου «ΡΟΜΑΝΤΖΟ» ‘η «ΦΑΝΤΑΖΙΟ»..

 5. Ο/Η bernardina λέει:

  Ζέππο,

  προλαβαινουμε-δεν προλαβαίνουμε.

  http://www.nasa.gov/home/hqnews/2010/nov/HQ_M10-167_Astrobiology.html

  Τρέχα να δούμε τη συνέντευξη κι άσε τον παπούλη και τον Βάγγο να τρώνε μόνοι τα μουστάκια τους. Εδώ γίνονται πράματα κοσμοχαλασιά, που έλεγε κι ο Χαρικλίν κι εμείς ασχολούμαστε με την Ψωροκώσταινα (αλήθεια, φατσόνι που να εκφράζει πικρό (αυτο)σαρκασμό και βαθύ lognsuffering αναστεναγμό υπάρχει;)

 6. Ο/Η zeppos λέει:

  Ειλικρινά δεν ξέρω κάτι για τα φατσόνια που «ενδιαφέρεσαι» bernardina
  Αυτό που ξέρω είναι οτι ο αυτοσαρκασμός γενικώς είναι η προσφιλής μέθοδος έκφρασης των έξυπνων συνανθρώπων μας, ενώ συγχρόνως απουσιάζει παντελώς το suffering είτε λονγκ είτε μηλονγ από την εξωτερίκευση των εντός τους..

 7. Ο/Η bernardina λέει:

  Ζέππο μου,
  το δικό μου suffering συχνά goes both ways. Παναπεί, όχι μόνο βασανίζω την άποψή μου προτού να την εξαπολύσω πάνω στις κεφαλές δικαίων και αδίκων (κι όποιον πάρει ο χάρος), αλλά συχνά βασανίζομαι (από εαυτόν και άλλους) όταν το κάνω. Remember?

 8. Ο/Η papoylis λέει:

  Βαγγέλη μου σου έχω παραχωρήσει το προνόμιο να με λούζεις εδώ με κάθε είδους επίθετα και χαρακτηρισμούς ( συγκαλυμμένα με τη «χροιά» της πολιτικής κριτικής ) και δεν πρόκειται να αποστώ από αυτή μου την απόφαση. ( εσύ ξέρεις πολύ καλά γιατί , και αν δε το ξέρεις κάτσε να το σκεφτείς , όταν θα έχεις όρεξη ή αν σε ενδιαφέρει ).

  Το μόνο που θα σου αντέτεινα σε όλα αυτά τα ορέα είναι το ότι πρέπει ίσως να ξανασκεφτείς αν η θέση μου είναι προνομιακή , ιδιοτελής και άκρως πολυτελής. 😉

  Κατά τα λοιπά το μπλογκ μου έχει φιλόξενα και ανοιχτά τα σχόλια για να συνεχίζεις στο ίδιο βιολί. Θα είναι και χαρά μου να σε βλέπω εδώ συχνότερα , αλλά αντιλαμβάνομαι ότι τα φληναφήματα ενός παραληρηματικού προγέροντα στα όρια της απελπισίας δεν μπορούν να προξενούν το ενδιαφέρον σου. 🙂

  Ζέππο και Μπέρνυ

  Δεν μπορώ να πω τίποτα σχετικά , περιμένω το βράδυ να δω τη συνέντευξη.
  Φαντάζομαι ότι και σε αυτή τη περίπτωση έχει βάλει το χέρι του ο μέγ(κ)ας στοχαστής. 😉 🙂

 9. Ο/Η zeppos λέει:

  Οτι και να «γεννήσει» η συνέντευξη, δεν έχει σημασία. Η «είδηση» για την επερχόμενη είδηση είναι ΤΟ γεγονός που κόντεψε να επισκιάσει τις καθημερινές μπαρούφες που «απελευθερώνονται» μέσω γουικι λικς.
  Να προσθέσω χαιρέκακα Παπούλη οτι για μένα τουλάχιστον, η πιο πάνω «συγκλονιστική» είδηση έχει την ίδια περίπου σημασία με τις «Σύντομες ειδήσεις» σου..

 10. Ο/Η papoylis λέει:

  Και τότε ορέ Ζέππο μου γιατί γαργαλιέσαι σχολιάζωντας ;;; 🙂 🙂

  ( για το γουίκι άστο καλύτερα ή αλλιώς κάτσε διάβασε , γιατί αυτά που απελευθερώνουν τα μήντια είναι ο «αφρός» . Αλλά για να ξεβραχώσεις το ροφό θέλει μελέτη , και από όσα έχω δεί έχει εκεί μέσα ροφούς κάργα. )

 11. Ο/Η zeppos λέει:

  Διάβασες πουθενά σχολιασμό μου για τις «ειδήσεις» σου;
  Μια προσθετική υπόδειξη έκανα, μιας είδησης που κατά την γνώμη μου – επαναλαμβάνω – συμπληρώνει τον κατάλογο ομοειδών ειδήσεων..
  Και αφού διαπιστώνεις οτι «γαργαλιέμαι», εσύ πως αισθάνεσαι λοιπόν οταν νοιώθεις «υποχρεωμένος» να επαναλαμβάνεις την παπούλια έκφραση «γιωργάπης», την ίδια ώρα που οι «άσχετοι» του απονέμουν τίτλους;
  Τόσο πεπλανημένοι είναι λοιπόν κατά την μαθηματική σου σκέψη;
  Ή πρόκειται για γενικό λάδωμα από τους πασοκους;
  Ή πρόκειται για γενική παράκρουση;
  Ή πρόκειται για μια διεθνή συνομωσία;

  Ακου μέσα στους 100 κορυφαίους στοχαστές!!
  Πάει τα έχουν χαμένα τελείως…

 12. Ο/Η Ενη λέει:

  Επιτρέπεται να διαλέξω κι εγω κάτι απο την επικαιρότητα;
  Πώς ας πούμε σιγά σιγά και με μεθοδικότητα η Πολιτική θα ελέγχει αυτά τα «αντρα» των «αξιολογητών» που με γνώμονα τη κερδοσκοπία επιτ’ιθενται σε ολόκληρα κράτη και……οποιον πάρει ο χάρος. π.χ.

  http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=229521

  υγ. Για το μέγα θέμα του ποστ καλόν ειναι να τα γνωρίζουν και οι εξωγήινοι, αν σκέφτονται να ανοίξουν παρτίδες με τη Γή. 😆
  Μπερναρντίνα καλωςορισες μας ελειψες……. 🙂

 13. Ο/Η papoylis λέει:

  … και αυτό έργο γιωργάπη κα Ένη μου έτσι ;;;
  ( θα γελάσω πολύ με την επί του πεδίου εφαρμογή μιας τέτοιας ρύθμισης και μάλιστα για δύο πιθανούς λόγους … θα σας το εξηγήσω σε επόμενο σχόλιο )

  Ζέππο

  τη γκλίτσα την έχεις μονίμως έτοιμη βλέπω 🙂 αλλά τα έχουμε πεί αυτά , πως είναι δηλαδή σαν αποκριάτικο παιδικό ρόπαλο 😉
  Μόλις τη πέσανε του γιωργάπη σου εσύ εκεί να ορθώνεις το ανάστημα σου !!
  Βρε άνθρωπε , εσύ δε πρότεινες το νέο από τη ΝΑΣΑ και στη συνέχεια μούγραψες :

  «Να προσθέσω χαιρέκακα Παπούλη οτι για μένα τουλάχιστον, η πιο πάνω “συγκλονιστική” είδηση έχει την ίδια περίπου σημασία με τις “Σύντομες ειδήσεις” σου..»

  και τώρα μου ζητάς και ρέστα… πάμε καλά ορέ Ζέππο ή να στείλω πεσκέσι κανα μεζέ ;; 🙂

 14. Ο/Η zeppos λέει:

  Δεν ζητώ από κανένα ρέστα!! Που τόδες αυτό;
  Γράφεις με γνώμονα την «αγάπη» σου για τον ΓΑΠ και αυτό σου αφαιρεί κατά την γνώμη μου κάθε ελπίδα τα σχόλιά σου να έχουν βάση.
  Πιστεύεις – έτσι δείχνει τουλάχιστον – οτι οι απαξιωτικές εκφράσεις και τα υποκοριστικά, δίνουν πρόσθετη βαρύτητα στα λόγια σου και αυτό ακριβώς σου υπενθύμισα. Είναι μάταιο όμως γιατί έτσι «χάνεις το δίκιο σου»..
  Κατά τα άλλα συνεχίζουμε να σχολιαζόμαστε με γκλίτσες ή άνευ!

 15. Ο/Η papoylis λέει:

  Με το γιωργάπη ( η έκφραση ανήκει στο Καπετάνιο Ζέππο μου ) δεν έχω κάτι προσωπικά. Οι πολιτικές του όμως με απωθούν και ο λόγος του μου φαίνεται παιδαριώδης , ενώ οι ηγετικές του «ικανότητες» μέχρι τώρα έχουν ( IMHO πάντα ) αποδειχθεί ανύπαρκτες. Με αυτά δε έχω πρόβλημα γιατί η διακυβέρνηση του , από τότε που ήταν ΥΠΕΠΘ και αργότερα ΥΠΕΞ μέχρι και σήμερα μου κάνουν τη ζωή ποδήλατο χωρίς σέλλα. Κατάλαβες ορέ Ζέππο.

  Να μη ξεχάσω εδώ να συμπληρώσω ότι τα ίδια και χειρότερα νομίζω και για την «άλλη» διακυβέρνηση , όχι για να «χαρείς» , αλλά για να καταλάβεις επιτέλους ότι η κριτική και το σκώμμα που ασκώ δεν είναι στραμμένα μονόμπατα , αλλά ανάλογα με την εκάστοτε κυβερνώσα παράταξη στους αντίστοιχους ανευθυνο-υπεύθυνους. Τούτη τη περίοδο , την ιδιαίτερα βεβαρυμένη τυχαίνει να κρατά τα ηνία ( τρόπος του λέγειν ) ο γιωργάπης και όσο οι πολιτικές του , ο λόγος του , οι συμπεριφορές αυτού και των συν αυτώ του δεν αλλάζουν σκοπεύω από αυτό το μικρό ρημάδι που λέγεται Evil Witch να του αλλάξω τον αδόξαστο. Αν εσύ θέλεις να θεωρείς ότι τα λόγια και τα ποστ μου δεν έχουν βάση , είναι δικαίωμα σου . Επίσης δικαίωμα σου είναι να γράφεις τις απόψεις σου και εδώ. 😉
  Αυτό όμως που ΔΕΝ σου αναγνωρίζω ως δικαίωμα είναι να δηλώνεις εδώ ότι ο Παπούλης γράφει αυτά τα παπαρολογήματα επειδή τρέφει αντιπάθεια προς τον ίδιο το γιωργάπη ως πρόσωπο. :mrgreen:

  Αν επιμένεις τότε θα μου επιτρέψεις και εμένα να σε θεωρώ προσωπολάτρη και ενεργούμενο , επειδή άγεσαι και φέρεσαι από τη προσωπική σου λατρεία προς τον εν λόγω μέγ(κ)α στοχαστή.

  Γιατί ακόμα και μέσα από το σκώμμα και τους λίβελλους Ζέππο μου υπάρχει παντοτε στα γραπτά μου και πολιτική αιχμή και επιχειρηματολογία. 😉

  ( έτσι για να σοβαρευτούμε λιγάκι )

 16. Ο/Η kapetanios λέει:

  έτσι

 17. Ο/Η zeppos λέει:

  Τα λόγια σου σε προδίδουν Παπούλη..
  Δεν με πείθεις.
  Σου ξαναλέω οτι η εμπάθεια ξεχειλίζει από γραφόμενά σου. Η «επιχειρηματολογία» που επικαλείσαι καλύπτεται αλλά φυσικά για να επιμένεις δεν το κατανοείς και αυτό θα το εκλάβω ως «ελαφρυντικό»!
  Κάθε κριτική που διαβάζω, όσο σκληρή και να είναι, οταν αναφερεται σε λάθη, σε παραλείψεις, σε πολιτική αδιέξοδη κλπ είναι σεβαστή αν και οχι αποδεκτή.
  Εσύ όμως επιμένεις σε συνολική απαξίωση της πνευματικής επάρκειας, λες και είσαι ο γνώστης ειδικών χαρακτηριστικών τα οποία είναι αόρατα για όλους αυτούς που τον στηρίζουν στο εσωτερικό αλλά και για άλλους χώρους που του εμπιστεύονται σημαντικά καθήκοντα, όπως η σοσιαλιστική διεθνής και άλλες.
  Είναι αξιοπερίεργο (στην χαλαρή του έκφραση) πως και γιατί δεν το βλέπεις το λάθος σου. Επίσης αυτό που με πειράζει – και είναι φανερο – είναι οτι αν κάποιοι δεχτούν σαν αλήθειες οτι του προσάπτεις, εγώ στα μάτια του θα είμαι ένας γερομαλάκας που δεν τα βλέπω! Μάλιστα!
  Οι χαραχτηρισμοί και τα υποκοριστικά ΔΕΝ είναι Παπούλη επιχειρήματα ούτε καν σκωπτικά «εργαλεία». Βγαίνουν από μέσα σου..
  Αυτά όλα δεν τα λέω για δήθεν νουθεσίες, ελευθερία έχουμε να λέμε διάφορα…

  Τέλος πάντων. Εγώ άρχισα με ένα σχόλιο για την «είδηση». Και τα παρακάτω «ξετυλίχτηκαν» σαν παρεπόμενα των απαντήσεών σου.
  Να το αφήσουμε εδώ και να πάμε να δούμε μπάλλα λέω!

 18. Ο/Η papoylis λέει:

  Ζέππο

  ειλικρινά χέστηκα αν σε πείθω ή όχι 🙂

  Σε αυτό το μπλογκ γράφω εγώ και όσοι φιλοξενώ ή λινκάρω. Εσύ και κάποιοι άλλοι μπαίνετε και σχολιάζετε , και καλώς κάνετε. Επομένως :

  1) αν αδυνατείς να βρεις μέσα σε τούτο το ρημάδι επιχειρηματολογία και πολιτικές απόψεις είναι δικό σου το πρόβλημα.

  2) αν δε μπορείς να διακρίνεις την ουσία που κρύβεται πίσω από τα «υποκοριστικά» και το σκώμμα τότε να διαβάσεις λίγο Όσκαρ Ουάιλντ , Ροίδη , Σουρή κ.α. ( όχι πως τολμώ να συγκριθώ αλλά για να εκπαιδευτείς στο σχετικό «κλίμα» )

  3) αν σε πειράζει το :
  «Επίσης αυτό που με πειράζει – και είναι φανερο – είναι οτι αν κάποιοι δεχτούν σαν αλήθειες οτι του προσάπτεις, εγώ στα μάτια του θα είμαι ένας γερομαλάκας που δεν τα βλέπω! Μάλιστα!»
  … να το κοιτάξεις

  4) και τα τσουβαλιάσματα περί «προσωπικών εμπαθειών» αλλού Ζέππο μου

  Θα πρότεινα και εγώ πάντως να πάμε παρακάτω… 😉

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s