Η Ειδική Σχετικότητα στην εφαρμογή της…

Με αυτό μου το ποστ , καλοί μου αναγνώστες έρχομαι  να συμπληρώσω και να επανορθώσω ορισμένα από αυτά που έγραψα στο  Ορίζοντας γεγονότων ( και προσδοκιών ) | The evil witch .

Ένα ποστ  της περασμένης Πέμπτης που ασχολήθηκε με τα επικοινωνιακά τερτίπια που αναμένεται ( αναμενόταν ) να παιχθούν την επαύριο του Β γύρου των αυτοδιοικητικών  εκλογών.

Επ αυτών λοιπόν οφείλω ορισμένες διορθώσεις και μερικά πρόσθετα….

Έλεγα λοιπόν ότι σοφά επελέγη από τους επικοινωνιακούς  συμβούλους του Μαξίμου η εγκατάλειψη του «μεγάλου» διακυβεύματος και η στροφή της προσοχής στα «αυτοδιοικητικά».

Και πράγματι αυτή η αλλαγή επικοινωνιακής τεχνικής βοήθησε τη παράταξη και μάλιστα πέραν του αναμενομένου. Αντί Πειραιώς και 6 πρόσθετων περιφερειών στο πορτοφόλι , βρέθηκαν τελικά με + 6 περιφέρειες και τους 2 μεγάλους δήμους στους οποίους  δεν ήλπιζαν βάσιμα ότι θα μπορούσαν να «νικήσουν»

Με μια λέξη «υπερακόντισαν» το στόχο τους , οπότε  , όπως ανέμενα ( λανθασμένα ομολογώ )  το μαξίμειο επιτελείο , ο γιωργάπης και ο πεταλωτής  ( ψύλλων βέβαια ) θα επεδίδοντο άμεσα σε διθυράμβους για το γεγονός ότι ο Ελληνικός Λαός ( παρά τη μπούφλα της α Κυριακής ) τελικά αναγνωρίζει την ανάγκη θυσιών και τη πρωτοπορεία της «τίμιας» κυβέρνησης στο καλό αγώνα για τη διάσωση της Πατρίδος.

Όμως , προς διάψευσή μου , οι παίκτες του γιωργάπη δεν διέπραξαν τέτοιο ατόπημα ( θα εξηγήσω αργότερα γιατί θα ήταν ατόπημα ) και καθοδήγησαν το πρωθυπουργό και τα επίσημα porte parole  σε ήπιες και σχεδόν ουδέτερου χαρακτήρα δηλώσεις.

Σε αυτό συνέβαλλε προφανώς και το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις η μάχη ήταν οριακή και το τελικό αποτέλεσμα αβέβαιο όσο και η ώρα οριστικοποίησης του.

Έτσι εκτός από ορισμένους κοκκορίκους που εκ συστήματος ορθώνουν το λειρί τους ή το υπέρβαρο σαρκίο τους στις οθόνες , οι πλείστοι εκπρόσωποι της παράταξης στις σχετικές εκπομπές απέφευγαν να «διαλαλήσουν» τη πραμάτεια τους.

Ο υπέρβαρος μάλιστα κοκκορίκος σε ερώτηση που του υπεβλήθη , απέφυγε να κάνει εκτίμηση της σημασίας του αποτελέσματος πριν προκύψει στις οθόνες μας ο γιωργάπης και μόνο πολύ αργότερα απεδύθη σε εκείνα τα καταπληκτικά του κορδώματα και φουσκώματα , αυτά που στα μάτια κάθε στοιχειωδώς αξιοπρεπούς ανθρώπου φαίνονται μόνο ως ύβρις.

Το επιτελείο του γιωργάπη είδε τη πιθανή «λούμπα» , υποτίμησε ίσως το εκμεταλλεύσιμο του αποτελέσματος , φοβήθηκε ότι η κάλπη σαν την αχλάδα έχει στο τέλος την ουρά , πάντως αντιλήφθηκε αμέσως την επιβαλλόμενη συμπεριφορά.

Έτσι πέραν του μακροσκελούς και της απολογητικότητας η δήλωση του πρωθυπουργού και ήπια και μυαλωμένη ήταν. Χωρίς θριαμβολογίες και παράτες ( γιατί άραγε θα έπρεπε ) , έστρεψε τη προσοχή του στην αυτοδιοίκηση , τις συνεργασίες και προ πάντων στο επέκεινα των προβλημάτων της χώρας. Μπορεί στη πολιτική του να διαφωνώ , αλλά αυτό θα του ( και τους ) το αναγνωρίσω.

Γνωρίζοντας ότι το μέγεθος της αποχής και των Α /Λ  δεν έχει προηγούμενο , αντιλαμβανόμενοι ότι δεν μπορούσαν για δεύτερη φορά να καβαλλήσουν το ίδιο κουτσό άλογο , επειδή τώρα έδειχνε σημάδια βελτίωσης ( εννοώ το «μεγάλο» δίλημμα ) ,  ξέρωντας ότι ορισμένες από τις πιο απρόσμενες των επιτυχιών προέκυψαν από συνεργασίες και κινήσεις που δεν ήσαν ακραιφνώς πράσινες , ενώ η πλέον τρανταχτή αποτυχία ακριβώς για τον αντίθετο λόγο , επέλεξαν τελικά να μην επαναφέρουν στο προσκήνιο τη συζήτηση για τα μνημονιο-αντιμνημόνια , να ξεκαθαρίσουν με σαφή δήλωση ότι εκλογές θα έχουμε στο τέλος της τετραετίας και να κλείσουν την ημέρα τους με την σεμνή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο εκλογικό κέντρο του Καμίνη. Όλα αυτά ίσως σε μια επίδειξη του στοιχειώδους σεβασμού στη κοινή λογική και τους ψηφοφόρους που ταλανίζονται , της ελάχιστης οφειλόμενης συστολής , αναστοχασμού και αυτοσυγκράτησης μπροστά στο δράμα που βιώνουν εκατομμύρια πλέον συμπολίτες μας. Μέχρις εδώ λοιπόν mea culpa και Hats off….

Αλλά όπως ξέρουμε καλοί μου αναγνώστες τη πουτάνα η χαρά δεν την αφήνει να κρυφτεί. Την επικοινωνιακή εκμετάλλευση του αποτελέσματος ανέλαβαν άλλοι μουστερήδες από την επαύριο και εντεύθεν :

Οι διάφοροι ανωτέρω κοκκορίκοι που μέχρι τη Κυριακή αργά το βράδυ ήσαν ( με μαξίμεια εντολή μάλλον ) συγκρατημένοι δεν άνθεξαν και έκλα(υ)σαν… ομοίως οι τοπικοί φερέφωνοι αγιογδύτες άρχισαν τους πανηγυρισμούς και στη συνέχεια τσίμπησαν και τα δέντρα που κοκκορεύονται στα καφενεία.

Παράλληλα , με την ευκαιρία της συνόδου της ΣΔ προωθήθηκε προς τον εξωτερικό παράγοντα το  σενάριο της «νίκης» . Και μάλιστα , κατά τη φαντασίωση του Στρώσε Κάνε που ανέλαβε εργολαβικά την υπόθεση , το σενάριο της «νίκης της αριστεράς».

Εδώ βέβαια πρέπει κανείς να αναγνωρίσει το βάρος της ανάγκης. Από τη μία θα πρέπει , για λόγους πολύ σοβαρούς πράγματι , να προωθηθεί προς τους έξω πραίτορες  και τη κοινή γνώμη η ιδέα  ότι εδώ στη Ψωροκώσταινα τελικά έχουμε σταθερότητα , προσήλωση στο στόχο και ότι ο λαός , παρά τις τεράστιες θυσίες , αν δεν επιβραβεύει , τουλάχιστον δεν αμφισβητεί την εφαρμοζόμενη πολιτική. Από την άλλη σπεύδουν και οι διάφορες Ρόμπες από τους υψηλούς τους θώκους να υπερθεματίσουν , για  να μην αμφισβητηθεί περαιτέρω η αποτελεσματικότητα της πολιτικής που προωθούν , ειδικά τώρα που τα σύννεφα πυκνώνουν και αλλού.

Επομένως το mea culpa που αποδέχθηκα παραπάνω ισχύει μόνο εν μέρει . Παράλληλα όμως τα εύσημα που απέδωσα στους μαξίμειους ταχυδακτυλουργούς για τη πρώτη αντίδραση ισχύουν στο ακέραιο.

Χρωστάω τέλος να εξηγήσω γιατί το αποτέλεσμα δεν ήταν τελικά επιδεκτικό πανηγυρισμών από το ΠΑΣΟΚ :

α) Η τεράστια αποχή που αμφισβητεί πλέον τα ίδια τα θεμέλια του συστήματος βαραίνει σημαντικά και ανεπανόρθωτα το τοπίο

β) το γεγονός ότι σε δύο επίμαχες περιφέρειες που κερδήθηκαν υπήρξε  ευθεία υποστήριξη των φίλιων υποψηφίων από το ΛΑΟΣ , πράγμα που δεν μπορεί να αποτελέσει αιτία πανηγυρισμών

γ) οι επιτυχίες στους δύο μεγάλους δήμους , ανέλπιστες  και πρωτόφαντες , προέκυψαν από  υποψηφίους  εν μέρει ανεξάρτητους και αφού επετεύχθη συσπείρωση πολύ πέραν των ορίων της παράταξης , δείχνει τα όρια της «νίκης»

δ) Η αποτυχία σε πολλούς δήμους από υποψηφίους επίσημα υποστηριζόμενους από το ΠΑΣΟΚ , απέναντι σε αντάρτες , ανεξάρτητους ή συσπειρώσεις της αριστεράς ( Πάτρα ) περιορίζει αρκετά τις δυνατότητες διθυράμβων , αν σκεφτούμε ότι πολλοί από τους «ατυχήσαντες’ θεωρούνταν φαβορί. Ομοίως αξίζει να λάβουμε υπόψη μας ότι και σε αρκετές κερδισμένες περιφέρειες και δήμους η νίκη ήταν πραγματικά στα όρια του ορίζοντα γεγονότων.

ε) η πραγματική κατάσταση μεγάλου μέρους του πληθυσμού είναι τόσο άπελπις , που οι τυχόν πανηγυρισμοί θα εκλαβάνονται ( και πράγματι εκλαμβάνονται ) ως λοιδωρία.

Οφείλω ακόμα να πώ ότι , πέραν του αποτελέσματος της α Κυριακής που ωφέλησε οριακά μόνο το ΚΚΕ , οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις που ενεπλάκησαν στη μάχη του β γύρου , με εξαίρεση το μαγαζάκι των εν αναμονή υπουργήσιμων του Κυρ Φώτη δεν έχουν κάτι για να θριαμβολογούν και όσοι επιχειρούν να το κάνουν γελοιοποιούνται ανεπανόρθωτα.

( σε όσους , όπως η αγαπητή μου εδώ και πάντα κα Ένη αναρωτιούνται γιατί ασχολούμαι τόσο με τα πεπραγμένα του ΠΑΣΟΚ και του γιωργάπη και όχι με  τα καραγκιοζηλήκια του κου Πάνου ( του πρώην «ερυθρού» ) να εξηγήσω ότι την επάρατο ούτε ποτέ τη ψήφισα , ούτε ποτέ τη θεώρησα τίποτε περισσότερο από πράκτορα ξένων συμφερόντων και ασχολούμαι μαζί της μόνο όταν βρίσκεται στην εξουσία , όπως έκανα αλλού τη περίοδο της Νέ(γρ)ας Διακυβέρνησης  . Αυτό για να τελειώσουμε επιτέλους με τα παραπονιάρικα διαβήματα )

This entry was posted in Αλκοολούχα υπόλοιπα, Γιωργάπης, Επικοινωνιακές κ..οτούμπες, Εκλογικά τερτίπια. Bookmark the permalink.

26 Responses to Η Ειδική Σχετικότητα στην εφαρμογή της…

 1. Ο/Η papoylis λέει:

  Το ¨βάρος της ανάγκης» που γράφω παραπάνω φαίνεται δεν είναι αρκετό δείτε και το τελευταίο ποστ μου για να καταλάβετε γιατί….

 2. Ο/Η Nοσφερατος λέει:

  δειτε εδώ μια πραγματικά επινοητική και βαθυτερη αναλυση
  http://leftliberalsynthesis.blogspot.com/

  και φυσικά στα σχόλια θα δειτε καποιους..Γνωστους μας να αποκαλύπτουν το πραγματικο τους ..στυλ .

 3. Ο/Η Nοσφερατος λέει:
 4. Ο/Η papoylis λέει:

  σε πειράζει δηλαδή ότι επισημαίνουν πως ο επίσημος ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑΣ ( καλώς ή κακώς αυτό συζητείται ) δεν έδωσε υποστήριξη στο Καμίνη ;;;
  Γιατί είναι άλλο πράγμα η επίσημη υποστήριξη του σχηματισμού και άλλο πράγμα η δήλωση υποστήριξης από το Νικολάκη το Θεοτοκά και 9 ακόμα ( αξιόλογους , αλλά αυτό δεν αρκεί ) συνασπισταίους ;;;

  Νόσφυ
  … τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα των Λέφτηδων στους Λέφτηδες 😉 🙂

  ( γιατί ο λεφτλίμπεραλ που συνθέτει τοπολογικά μορφώματα στη περίπτωση τα μασάει … 😉 )

 5. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  οχι ..απλώς επισημαινω το διπλό ..στυλακι τους .. που εδώ μας κανουν τους Ρωσους και εκει δεν σηκώνουμυγα στο σπαθί τους

  εν τωμεταξύ για το καθαρά και ξαστερα ..και το Μαυρο μετωπο του Ψωμιαδη ποιουν την Νυσσαν 😉

 6. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  οσο για το αν ο Συριζα στηριξε – η βαση του – Καμινη και Μπουταρη παρά τα Πρωην Κνιτικα της Ηγεσιας του αυτο ειναι ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

  http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=367383&dt=16/11/2010

 7. Ο/Η Left G700 λέει:

  Αχ…

 8. Ο/Η Nοσφερατος λέει:

  αλλου Σκληροι αλλου λυπητεροι

 9. Ο/Η papoylis λέει:

  Στα πλαίσια της μεταξύ μας αλληλοκατανόησης που πρέπει να ισχύει σε αυτό το μπλογκ ( και των κανόνων που έχω επιβάλλει ) να εξηγήσω εδώ ότι ο ανωτέρω σχολιαστής που ποιεί την «Νύσσαν» ταυτίζεται με ένα γνωστό εδώ σχολιαστή.

  Αγαπητέ σχολιαστά , ίσως να μη το γνωρίζεις , επειδή μπήκες πρόσφατα εδώ ότι υπάρχει ο βασικός κανόνας που λέει :
  Κάθε σχολιαστής χρησιμοποιεί μόνο ένα νικ….

  Νόσφη

  για τη ταμπακέρα όμως κουβέντα έτσι ;;;;
  ( γιατί είναι άλλο πράγμα η υποστήριξη από στελέχη ή μέλη της βάσης και άλλο πράγμα η επίσημα δεδηλωμένη υποστήριξη που προέρχεται από τα αρμόδια όργανα μιας παράταξης. Και εδώ είπαμε ο Λεφτλίμπεραλ τα μασάει 🙂 😉 )

  Παρακαλείσαι λοιπόν με επόμενο σχόλιο να ξαναστείλεις με το τακτικό σου νικ το ίδιο σχόλιο ( με τα links ) προτού το αποκαλύψω εγώ… 😉 🙂

 10. Ο/Η bernardina λέει:

  Παπούλη,
  βλέπω μπαίνουν κι εδώ… ευέλικτοι σχολιαστές 😉 😉 😉

 11. Ο/Η papoylis λέει:

  ναι Μπέρνυ μου
  ..κάτι σαν την ευελιξία στην αγορά εργασίας ένα πράμα 😉

 12. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  δεν καταλαβα τι θελεις να πεις .. Παντως σημερα διαβαζα οτι οι Πρωη Κνιτες που ρημαζουν και σακαταευουν τον Συνασπισμό και θελουν να τον κανουν Μινι Κνε ζητησαν και τα Ρεστα απο τον Τσιπρα διοτι λεει ειπε εκεινο το κατα συνειδηση και δεν ειπε το ΒΛΑΚΩΔΕΣΤΑΤΟ λευκο και ακυρο που ζητουσαν εκεινοι .
  Λινκ αργοτερα γιατι τωρα εχω δουλεια
  Οσο για τη θεσσαλονικη ειναι κοινο Μυστικο ..το ειπαμε

 13. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  και φυσικά αν εννοεις οτι εγώ ημουν η Νυσσα κανεις λαθος ..και Δεν δεχομαι αυτον τον υπαινιγμό ..Εχω βαρεθει τις υπουλες Προβοκατσιες απο τις… Νυσσες και τις Λυσσες

 14. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  Παρακαλείσαι λοιπόν με επόμενο σχόλιο να ξαναστείλεις με το τακτικό σου νικ το ίδιο σχόλιο ( με τα links ) προτού το αποκαλύψω εγώ… 😉 🙂

  να μου ξεκαθαρισεις τι εννοεις για να ξερω κι εγω που βρισκομαι .

 15. Ο/Η papoylis λέει:

  Νόσφυ

  Περιμένω το λινκ που αναφέρεις , όταν έχεις χρόνο

  Κατά τα λοιπά διαπιστώνω ότι τσιμπάς ακόμα και σε άδειο αγκίστρι.. 🙂 🙂
  Και βέβαια ο σχολιαστής αυτός ΔΕΝ είσαι εσύ ορέ …. Σύνελθε !!!

 16. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  Παπουλη οι Προβοκατσιες και απειλές που δεχομαι καθημερινα ειτε με μέηλ στο Μπλογκ μου ειτε ανοιχτα σε αλλα Μπολγκ απο χαφιέδες που παριστανουν τους ..επαναστατες και τους…αναρχικους ειναι τοσο καθημερινές που καποια αστεικα που μου θυμιζουν τους χαφιεδες -προβοκατορες αυτους δεν τα σηκώνω .. εχουν στειλει σε ολα τα Φιλικά μου μπλογκ προβοκατορικα συκοφαντικά μέλ εχουν δδωσει στη δημοσοτητα στοιχεια.. Οταν εχεις να αντιμετωπισεις τοσο προφανή φασιστική αλητεια καποια στιγμή χανεις και το χιουμορ σου ….
  Γνωριζεις πολύ καλά τι λέω …

  υποθετω οτι το σχόλιο σου αυτο ειναι χιουμορ ..
  Νόσφη

  για τη ταμπακέρα όμως κουβέντα έτσι ;;;;
  ( γιατί είναι άλλο πράγμα η υποστήριξη από στελέχη ή μέλη της βάσης και άλλο πράγμα η επίσημα δεδηλωμένη υποστήριξη που προέρχεται από τα αρμόδια όργανα μιας παράταξης. Και εδώ είπαμε ο Λεφτλίμπεραλ τα μασάει 🙂 😉 )

  Παρακαλείσαι λοιπόν με επόμενο σχόλιο να ξαναστείλεις με το τακτικό σου νικ το ίδιο σχόλιο ( με τα links ) προτού το αποκαλύψω εγώ… 😉 🙂

  ————–

  δεκτον .κανεις πλακα .. ορεα .

 17. Ο/Η papoylis λέει:

  Νόσφυ

  έχεις απόλυτα δίκιο ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ( τώρα το είδα ) και διορθώνω εδώ παρακάτω τη σειρά των παραγράφων του επίμαχου σχολίου . Το πρώτο μέρος αφορά τον ΑΛΛΟ σχολιαστή με το όνομα «Νύσσα» και το υπόλοιπο από το «Νόσφυ» και μετά εσένα. Δεν διορθώνω το παραπάνω μου σχόλιο ως αυτοτιμωρία και για να μείνει εκεί να εξηγεί τα επόμενα. να σηματοδοτεί δηλαδή πως ένα λάθος παραγραφοποίησης μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές παρεξηγήσεις

  Το σχόλιο μου των 10:46 με τη κανονική ροή των παραγράφων:

  «Στα πλαίσια της μεταξύ μας αλληλοκατανόησης που πρέπει να ισχύει σε αυτό το μπλογκ ( και των κανόνων που έχω επιβάλλει ) να εξηγήσω εδώ ότι ο ανωτέρω σχολιαστής που ποιεί την “Νύσσαν” ταυτίζεται με ένα γνωστό εδώ σχολιαστή.

  Αγαπητέ σχολιαστά , ίσως να μη το γνωρίζεις , επειδή μπήκες πρόσφατα εδώ ότι υπάρχει ο βασικός κανόνας που λέει :
  Κάθε σχολιαστής χρησιμοποιεί μόνο ένα νικ….
  Παρακαλείσαι λοιπόν με επόμενο σχόλιο να ξαναστείλεις με το τακτικό σου νικ το ίδιο σχόλιο ( με τα links ) προτού το αποκαλύψω εγώ… 😉 🙂

  Νόσφη

  για τη ταμπακέρα όμως κουβέντα έτσι ;;;;
  ( γιατί είναι άλλο πράγμα η υποστήριξη από στελέχη ή μέλη της βάσης και άλλο πράγμα η επίσημα δεδηλωμένη υποστήριξη που προέρχεται από τα αρμόδια όργανα μιας παράταξης. Και εδώ είπαμε ο Λεφτλίμπεραλ τα μασάει 🙂 😉 ) «

 18. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  ΔΕΚΤΟΝ.

 19. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  τωρα .Μιας και παραδεχτηκε αγαπητε παπουλη το δικο σου συντακτικό λαθος και ζητησες – προς τιμή σου συγνώμη για το δικο σου λάθος ..κατι που πραγματι με χαροποιησε και ενισχυσε την εμπιστοσυνη μου με σενα

  μαλλον μπορεις να εισαι και περισοοστερο επιεικής προς τον LEFT LIBERAL SYNTHESIS
  ο οποιος επίσης πος τιμήν του
  παραδεχτηκε την δική του μικρή αβλεψία
  λέγοντας στα σχόλια στο Λίνκ που παραπάνω παρεθεσα
  LEFT LIBERAL SYNTHESIS said…

  Ορθη διατύπωση «από μέρος του Συριζα» αντί του λανθασμένου «από μέρους»΄
  Κακόπιστη διάθεση ,βιτριολική κριτική,ορθή γραμματική παρατήρηση για υπαρκτο λάθος.
  Ξεροκέφαλα γεγονότα υποστήριξης του Καμίνη από μερος του Συριζα.
  «παραποίηση της πραγματικότητας»…..

  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ παπουλη
  Ο LEFT LIBERAL SYNTHESIS αντι να πει «από μέρος του Συριζα» ειπε «από μέρους»΄του Συριζα
  και το παραδεχτηκε

  ε σ αυτην την αβλεψια – σε ενα καθολοκληριαν Υπεροχο πανεξυπνο κειμενο .. βρηκνα και πατησαν οι Λεφτ εφτακοσσαρηδες -που εδώ μας παριστανουν τις Ρωσσικες αρκτους ενω εκει
  δειξαν το πραγματικό τους προσωπειο :

  LeftG700 said…

  […] και η δημόσια υποστήριξη του Καμίνη από μέρους του Σύριζα […].

  Ή ψεύδεσαι ασύστολα, ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται, ή δεν ξέρεις τα στοιχειώδη της ελληνικής γλώσσας! Διάλεξε!

  Σπάμε το απαγορευτικό, μόνο και μόνο επειδή έσπασες κάθε προηγούμενό σου ρεκόρ (ανεξαρτήτως του ποιο από τα τρία παραπάνω ενδεχόμενα αληθεύει) στην παραποίηση της πραγματικότητας.»
  ———————————–
  Ελπίζω να συγχωρησεις Παπουλη τον Λεφτ Λιμπεραλ για την αβλεψια του οπως συγχωρησα εγώ τη δική σου

  ————-
  οσο γιατους Λεφτηδες τους Πεντε
  ΒΑΘΜΌς – 5…….

 20. Ο/Η papoylis λέει:

  Νόσφυ

  Αν κατάλαβες το δικό μου σφάλμα είναι απλά ένα μπέρδεμα με τις παραγράφους.
  Κατά τα λοιπά , και πέραν της παρεξήγησης που δημιουργήθηκε και τη συγγνώμη που σου ζήτησα , όσα έγραψα εκεί ( μετά την ανακατάταξη ) ισχύουν στο ακέραιο.

  Και αν θέλεις να ακριβολογούμε , ακόμα και με το «μέρος» αντί «μέρους» ο λεφτλίμπεραλ τα μασάει. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Νικολάκης και άλλοι 9 αποτελούν τίποτε περισσότερο από μέλη του σχηματισμού που εκφράζουν τους εαυτούς τους και τίποτε περισσότερο. Επισημαίνω εδώ , για να μη παρεξηγηθούμε πάλι , ότι η επίσημη θέση της παράταξης , όσον αφορά το Δήμο Αθήνας , είναι για ( και πετάχτηκε σ)τα σκουπίδια. Αλλά προφανώς οι άνωθεν διανοούμενοι δεν αντιπροσωπεύουν τόπτε.
  Να πω εδώ ότι και ΒΕΒΑΙΑ είναι συγχωρητέος ο Λεφτλίμπεραλ , αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το μάζεψε με τον προσήκοντα τρόπο.
  Τέλος σε παρακαλώ , σταμάτα να ασχολείσαι συνέχεια με το τι κάνουν ή τι λένε οι Λέφτηδες . Μια ατάκα την ημέρα είναι αρκετή 😉
  βαριέμαι πλέον να συμμαζεύω συνέχεια όσους έχουν το ζωνάρι αμολυμένο για καυγά ( όπως έλεγε και ο Θείος 😉 )

 21. Ο/Η Νοσφερατος λέει:

  Παπουλη οπως πολύ καλά Γνωριζουμε ολοι ενα μεγαλο μερος του Συριζα ψηφισε Μπουταρη και Καμινη…. ειναι οπως ειπαμε ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΌ .

  Οσο για την Λεφτουρια ..επισης ειναι παγκοινως γνωστο σε ενΑ τμημα της Μπλογκοσφαιρας οτι Αυτοι εχουνλυμενο το ζωναρι για καυγά τουλαχιστον αλλου ασχετως αν εδώ ειναι-η φαινονται- καπως ..σφιγμένοι..

  Ε φυσικό δεν ειναι να μουρχεται να τους το Πατησω ;(το ζωναρι; οι διοι μου ειναι εξαιρετικά συμπαθεις ( οι τεσσερις βεβαια )

  Τριτον ο Λεφτ Λιμπεραλ ειναι ενα απο τα πιο ενδιαφεροντα και Γονιμα – σε προβληματισμους ,πρωτοτυπια και Ηθος – ιστολογια .Γι αυτό και δεχεται διαρκεις επιθεσεις απο την αγονη γραμμη

 22. Ο/Η Τίμιος λέει:

  Ήμαρτον

  Τίμιος Νύσσης

 23. Ο/Η papoylis λέει:

  Άριστα Τίμιε , τώρα δικαιολογείς και το νικ σου

  όπως πάντα ευπρόσδεκτος εδώ με τη σάτιρα και τους εξαίρετους ( όπως διαπίστωσα ) στίχους σου 😉

 24. Ο/Η Τίμιος λέει:

  Άγνοια «Νόμου» δεν δικαιολογείται. Και ατιμούλης πιάστηκα αλλά ας μου συγχωρεθεί, αφού το νικ το διάλεξα πρόχειρα, χωρίς να σκεφτώ τις συνέπειες, γιατί εκείνη την ώρα με τσίμπησε η ανάρτηση σου: https://papoylis.wordpress.com/2010/11/11/order-of-the-day/

  Ευχαριστώ Παπούλη για την κατανόηση και τους διθυράμβους.

  Υ.Γ.
  Συγγνώμη Νόσφη.

 25. Ο/Η papoylis λέει:

  Τίμιε

  μπορώ τώρα να πω ότι κατάλαβα αμέσως ( τότε ) πόθεν ενεπνεύσθης το νικ σου 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s