Διακαναλικές σκανταλιές

Ένα σύντομο πόστ – σχολιασμός

Γιατί αύριο θα  παρακολουθήσω τη διακαναλική συνέντευξη του γιωργάπη ;;;

Όχι γιατί ενδιαφέρομαι ( ως χρηστός πολίτης ) να  ακούσω τι θα απαντήσει ο πρωθυπουργός , αλλά για να  καγχάσω με τα ερωτήματα των «δημοσιογράφων» . Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και το γέλιο θα είναι , ελπίζω , άφθονο , κάτι σαν Δελφινάριο. Εύχομαι καλή διασκέδαση.

( η φωτό από τη μπαλαμπάλαμπαλούνα , βλογσποτ τελεία κομ )

This entry was posted in Επικοινωνιακές κ..οτούμπες, Πολιτικούρες. Bookmark the permalink.

13 Responses to Διακαναλικές σκανταλιές

 1. Ο/Η sissa ben dahir λέει:

  Εγώ πάλι θ΄ανέβω εκείνη την ώρα στο διάδρομο του γυμναστηρίου για να τρέξω ενώ θα βλέπω στην οθόνη μπροστά, τον Μάινα και τη Λέχου στο ΝΗΣΙ. Γιατί δεν εκτιμάω καθόλου τα λόγια που μόλις βγουν από το τείχος των δοντιών εξαϋλώνονται σαν την ακτινοβολία Hawking.
  Ενώ αντίθετα εκτιμώ τις δουλειές που έχουν βγει με κόπο των δημιουργών, έστω κι αν οι δουλειές αυτές είναι τηλεοπτικές σειρές. Καλύτερες είναι από λόγια πολιτικών και εντεταλμένων δημοσιογράφων. Χο.

 2. Ο/Η suigeneris λέει:

  Εγω παλι θα παρακολουθησω τη διακαναλική, για να σταθμίσω (μέσω μιας σειράς υποκειμενικών-προσωπικών κριτηρίων..), τι πιθανότητες έχουμε για μια (νέα) εθνική εκλογική διαδικασία, ΠΡΙΝ εκπνεύσει το κρίσιμο δεκαοκτάμηνο.. (μήπως παίξω έγκαιρα κανα φράγκο στο στοίχημα-το μόνο που παίζω..)
  Γιατί, ΙΜΗΟ, υπο προϋποθέσεις> το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό..

 3. Ο/Η papoylis λέει:

  Ο ένας στη χλίδα και ο άλλος στην αναμονή για το στοίχημα… σκηνές απείρου κάλλους λέμε.

 4. Ο/Η προγιαγιά λέει:

  Εγώ δεν θα δω Μάινα και Λέχου γιατί έχω πάθει υπερφόρτωση από τις φυσιογνωμίες τους. Θα τους άντεχα μόνο σε σύντομο μονόπρακτο με τίτλο Αγαμέμνων και Κλυταιμνήστρα. Τον πρωθυπουργό μας δεν θα τον δω, γιατί όποτε τον βλέπω έχω έντονη την αίσθηση του σουρεαλισμού. Κι όπως λέει το δισέγγονό μου, ο Θανάσημος, σουρεαλισμός είναι ο ρεαλισμός που δεν μπορείς ν’ αντέξεις.

 5. Ο/Η demetrat λέει:

  καλημέρα σε όλους

  εγώ πάλι, θα δυναμώσω τη φωνή του Γιωργάκη
  και θα πάω στην κουζίνα να ανοίξω φύλλο, γιατι μου αρέσει
  όταν τον ακούω να έχω τον μπλάστη στα χέρια μου.Ή τέλος
  πάντων κάτι που να κάνει καρούμπαλα στην καλύτερη περίπτωση.
  Το νησί ,μέχρι να σταματήσει ατελείωτα τα πλάνα των δακρύων,
  και τις ανησυχίες του πτωχού βαρκάρη , τύπου….»ήθελα νάξερα πως
  με αντέχεις » προς την συμβια του, που εκείνη την εποχή βέβαια, όλοι
  οι χειρώνακτες είχαν πολύ συχνές αυτές τις ερωτήσεις.
  Και εκείνη πάλι να του απαντάει μελένια, «έλα να κάνουμε έρωτα.» άλλη
  συνηθισμένη απάντηση της εποχής στην ανωτέρω ερώτηση…
  Μόνο αν μου τάξουνε πως θα παίξει μεγάλο κομμάτι ο πιτσιρικάς
  » τσιρία τσιρία έρσσσεται ο τσιρ Ζόρζζζης» μόνο τότε θα παρατήσω το μπλαστη .
  δ

 6. Ο/Η bernardina λέει:

  Εμένα μη με κοιτάτε, μόνο Master Chef βλέπω (για να βρίζω την κάργια τη Μανωλίδου που τη βλέπει το αυγολέμονο και κόβει, που την ακούει η μπεσαμέλ και σβωλιάζει, που τη μυρίζεται το καμαμπέρ και κλάνει μέντες ‘μώ το Σκαρμούτσο μου ‘μώ) :mrgreen:

 7. Ο/Η Ενη λέει:

  Φυσικά ο καθένας εχει το πρόγραμμά του σχετικά με τη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού.
  Ομως υπάρχει και ενας μεγάλος αριθμός πολιτών που δεν εχει καμιά σχέση ουτε με τη μπλογκόσφαιρα, ουτε με σειρήνες τύπου Ρουμπινί, ουτε εχει και πολύ καιρό να παρακολουθεί την πολιτική επικαιρότητα, αλλα ζεί την καθημερινή του πραγματικότητα.
  Αυτοί λοιπόν οι πολίτες οι οποίοι δεν ειναι λιγότεροι απο κάποια εκατομμύρια, ειδαν οτι σήμερα υπάρχει μια κυβέρνηση που εχει βάλει ως προτεραιότητα τον απεγκλωβισμό της κοινωνίας από τις δουλείες του παρελθόντος (αναποτελεσματικός δημόσιος τομέας, παρασιτισμός στην οικονομία, κοινωνικές αδικίες, πελατειακό κράτος κ.α. ), και παρ ολο που εχουν υποστει μεγάλες θυσίες λόγω της μόλις αποφευχθείσης χρεοκοπίας της χώρας, υποστηρίζουν την παρούσα κυβερνητική πολιτική. Σημειωτέον οτι αρκετοί απο αυτούς στο παρελθόν ακουγαν πασοκ και «εβγαζαν σπυράκια». Ειναι ομως αυτοί που ψήφισαν τον Παπανδρέου (Γιωργάπη) δυό φορές ως πολιτικό.(οχι στις εθνικές
  εκλογές.).
  Οσα πιο πάνω αναφέρω και ταυτίζονται με στύλ «κυβερνητικού εκπροσώπου», τα υποστηρίζουν και ολοι αυτοί αλλά δεν ακούγονται σε φορα και μπλόγκς, ισως να τα λένε στο καφενειο της γειτονιάς τους η στο περιβάλλον τους αλλά δεν εχουν πρόσβαση σε δημόσιο διάλογο καμιάς μορφής ειτε σε ΜΜΕ ειτε στο διαδίκτυο.
  Αυτοί λοιπόν θα παρακολουθήσουν μάλλον τη συνέντευξη με κριτική διάθεση μεν αλλά με ανοιχτα αυτιά και μάτια, για να αποφασίσουν τι πρέπει να υποστηρίξουν την ωρα που ζητείται η γνώμη τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 8. Ο/Η demetrat λέει:

  ε και;
  τους τάκλεισε κανένας τα ορθάνοιχτα μάτια;
  ή θα πρέπει να μας ανοίξετε τα δικά μας με το ζόρι γιά αν είστε ευχαριστημένοι.
  Αλλά έτσι κι αλλιώς, με τόσα εκατομμύρια πολίτες ααααααααααααααααχαααχαα
  που αναγνωρίζουν 🙂 τις ..»προετεραιότητες» του παιδιού του ψηλού, και τις επικροτούν κιόλας 🙂 , τι ζόρι τραβάτε όλοι εσείς .
  Αφήστε μας εμάς στην κυτταρίτιδά μας κυρία Ενη μου.
  Εξ άλλου, αυτό εδώ (όπως έλεγε ο αρχηγός σας προς τους καταννοούντες πολίτες πριν σφίξουνε τα πράμματα,) δεν είναι δημοψήφισμα γιά το ΔΝΤ, απλώς της τοπικής αυτοδιοίκησης ξεκαθαρίσματα.
  Τι συνέβη δηλαδή και άρχισε τους εκβιασμούς περι εκλογών;
  Μιά και τάχετε καλά μαζί του, δεν του λέτε αυτό με τις μπλόφες να το αφήσει διότι δέν του βγαίνει;
  Είδατε την τελευταία φορά που πήγε το γκάν.
  Αντί γιά τον δικό του τον κρόταφο, αλλού πήγε και μπήκε.
  δ

 9. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Εγώ πάλι , θα κινηθώ «παραδοσιακά»..
  Τα διαγγέλματα, όπως και άλλα παρεμφερή θεάματα, είναι καλή αφορμή για κατανάλωση ζύθου με συνοδεία πρόχειρων μεζέδων (*).
  Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον εγώ θα πληρώσω το τραπέζι, καθότι αποδέχθηκα να ποντάρω στο ότι ο ΓΑΠ είναι ικανός να μην κάνει «μπλόφα», αλλά να «ακολουθήσει τα χτυπήματα».
  Θα μου πείτε ότι αυτό είναι καταστροφικό, για τους λόγους που ανέφερε η Δήμητρα, αμέσως αποπάνω..
  Αυτό λέω και εγώ, αλλά αφού στη σύνθεση της ζυθοσύναξης συμμετέχουν κάποιοι που στην αντίστοιχη για το ματς Μπαρτσελόνα – ΠΑΟ καιρό είχαν ποντάρει σε νίκη του Παναθηναϊκού, λέω να ανταποδώσω
  Αφήστε που κάτι μέσα μου λέει ότι μπορεί και να μην έχει μάθει ότι πολλές φορές το «πάσο» δεν είναι καταστροφή (μην αρχίσω πάλι με τις συμπάθειές μου για τον Κωστάκη, που το έιχε ανάγει σε επιστήμη) 🙂

  (*) μπορεί να σας φανώ «λοξός» αλλά ποτέ δεν μου άρεσε ο συνδυασμός της μπύρας με πίτσα

 10. Ο/Η papoylis λέει:

  σισσε

  δυστυχώς δεν έχει ούτε μάινα ούτε βίρα ούτε λέχου , Το νησί το κατάπιε η διακαναλική όπως εκείνη τη Ferdinandea ….

  Και αφού δεν έχει μάινα δε μπαίνεις καλύτερα στη καρακάξα λέω εγώ 😉

  Κορίτσια , μη μαλώσουμε τωρα για τη συνέντευξη , μια χαρά είναι ο άνθρωπας και ακόμα καλύτερες οι δημοσιογραφάρες και ο εκπροσωπίξ… 😉 🙂

  ( τη κυρία Ένη μη τη παρεξηγείτε , με τον επόμενο ανασχηματισμό την έχει καπαρώσει τη θέση 🙂 )

 11. Ο/Η Αναγνώστης ο αθηναίος λέει:

  Να προσθέσω ότι η βραδυά παίρνει άλλη ενδιαφέρουσα τροπή, διότι ενημερώθηκα ότι μετά το διάγγελμα ακολουθεί συνέντευξις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
  Και αυτός, όπως γνωρίζετε, δεν είναι της «μπλοφας» στα κουτουρού , όταν χτυπάει, συνήθως «έχει χαρτί».
  ΥΓ βέβαια σε συνεντεύξεις του Κ.Μητσοτάκη δεν αρμόζει ο ζύθος, από σκατσ και πάνω συζητάμε, οπότε το κόστος ανεβαίνει. Λέτε ο άλλος να «δρομολογήσει εξελίξεις» και να γλυτώσω τα έξοδα;; 🙂

 12. Ο/Η papoylis λέει:

  Μόλις τώρα το γύρισα στο ΣΚΑΙ

  Ο Δρακουμέλ τα δίνει τώρα όλα υπέρ της Ντόρας και βέβαια όσο ακόμα η καλή κόρη δεν έχει επίσημη πολιτική οργάνωση , ο μπαμπάς τα δίνει όλα για τον γιωργάπη.
  Παπαχελάς : το παιδί κουμπί ( για όλες τις δουλειές )
  Παπαχελάς ντύνει στολίζει νοικοκυρεύει…

  ( θα ήμουν πολύ περίεργος να μάθω τι λένε τα AGBιά για τη συνέντευξη του Δρακουμέλ στο ΣΚΑΙ , υπάρχει άραγε τηλεθέαση υπό το μηδέν ;;; )

  UPDATE : ο Δρακουμέλ τυμβωρυχεί ανενδοίαστα σχετικά με το σκάνδαλο της ΔΕΗ του 64 … Τα AGBιά δυστυχώς δεν καταγράφουν εμένα που παρακολουθώ ( δυστυχώς για το ΣΚΑΙ εννοώ και το παιδί για όλεες τις καλές δουλειές ) …..και στη συνέχεια βγάζει ψεύτη το Βαρβιτσιώτη και το γέρο καραμανλή… Τι άλλο μου μένει να δω για να κλείσω τα μάτια μου εν ειρήνη ( αφού ο Δρακουμέλ θα θάψει και τα εγγόνια μας. )

 13. Ο/Η Ενη λέει:

  Παπούλη.
  Ευχαριστώ για την πρόβλεψη, σημαίνει οτι με θεωρείς υπεράνω «κυβερνητικού εκπροσώπου», ας πούμε υπερυπουργός και βάλε. Λεω ομως να σε προτείνω για γενικό κυβερνητικό Σύμβουλο στα θέματα της παγκόσμιας Ιστορίας, διότι αποκλείεται, το υπογραφω, να βρούν καλύτερο ερευνητή!!!! 😆 😆

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s